θα ηταν καλο σε καποια σηνατιση να δεις του φανσικ το φιμε που εχει σαλονι ανηχτο και αυτος!
και να δεις τι σαρεσει π.χ το δικο μου το βλεπω πλεον πολυ σκουρο! και με μαυρο σαλονι κιολας που εχω το βραδυ σε σκοταδι πολυ δεν βλεπεις.. με τη 2τερη πιστευω εισαι κομλπε!!
Και οι τρείς εταιρείες είναι καλές, (η 3Μ απλά έχει το - με τα σηματάκια της που πρέπει να κάτσεις να τα βγάλεις) όπως είπες και συ το σημαντικότερο της υπόθεσης είναι η τοποθέτηση.
Η Global όπως και οι υπόλοιπες πλέον -νομίζω- δίνουν lifetime γραπτή εγγύηση.
Τα σηματάκια της 3Μ (έβαλα πριν ένα μήνα) είναι τρία σε κάθε μπροστινό τζάμι (οδηγού-συνοδηγού).Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι,λιγότερα ή περισσότερα,απλά περιγράφω τη δική μου εμπειρία.
Eγω εχω βαλει την σειρα 3 της Madico.Αψογο αποτελεσμα με εγγυηση εφ'ορου ζωης και που καλη δουλεια
Οι επώνυμες μάρκες 3M-Global-llumar περιέχουν μέταλλο στην μεμβράνη ?
Λένε οτι το μέταλλο που περιέχουν οι μεμβράνες στην σύνθεσή τους επηρεάζει το σήμα των κινητών,των φορητών gps αλλα και το εξωτερικό ογκομετρικό που έχουν κάποιοι συναγερμοί.
Το έχει ψάξει κανείς ????
[QUOTE=Konstantinos E60;51088]Οι επώνυμες μάρκες 3M-Global-llumar περιέχουν μέταλλο στην μεμβράνη ?
Λένε οτι το μέταλλο που περιέχουν οι μεμβράνες στην σύνθεσή τους επηρεάζει το σήμα των κινητών,των φορητών gps αλλα και το εξωτερικό ογκομετρικό που έχουν κάποιοι συναγερμοί.
Το έχει ψάξει κανείς ????/[QUOTE]
Σ'αυτό γνωρίζει κάποιος κατι περισσότερο ?????