Σελίδα 9 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 141

Θέμα: Μαθηματα πολιτισμου!!(αν ειναι δυνατον!)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έγινε σήμερα στα γήπεδα που πηγαίνω τα παιδιά μου μια συζήτηση για το θέμα με κάποιον πατέρα που έχει σχέση με το Λιμενικό. Μου είπε ότι τα συνθήματα αυτά είχαν να κάνουν με τη δολοφονία ενός αξιωματικού του Λιμενικού σώματος από Αλβανούς λαθρέμπορους - εμπόρους ναρκωτικών σε ένα επεισόδιο όπου τους καταδίωκαν σε θαλάσσιο χώρο έξω από την Κέρκυρα 1-2 χρόνια πριν....

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι? Εγώ πάντως δεν το γνώριζα.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβασα προσεκτικα ολα τα ποστς των μελων και θα ηθελα να τονισω καποια πραγματα..
    Κανενας δεν λεει αλλα ουτε αποσκοπει στο οτι ολοι αλβανοι,ρωσσοφωνοι και λοιποι πρεπει να καουν, να θανατωθουν..Οσοι απο αυτους ειναι σωστοι,δηλαδη σεβονται αυτη τη χωρα,πληρωνουν τους φορους τους που τους αναλογουν και δεν προκαλουν με οποιοδηποτε τροπο τους ντοπιους κατοικους για ποιο λογο να εκδιωχθουν? Φυσικα και να παραμεινουν τετοιοι ανθρωποι.Αλλα αυτοι ομως που συνεχια παρανομουν,δεν σεβονται,σκοτωνουν και ρημαζουν για ποιο λογο να συνεχιζουν να ζουν στην ελλαδα?Γιατι πρεπει εγω σαν υποτιθεμενος δημοκρατικος ανθρωπος να τους σεβαστω?

Κατηγορουμε τον λοχαγο για "αποτρόπαια ενέργεια".Αυτα που κανουν καθημερινα αρκετοι αλλοδαποι δεν ειναι αποτροπαιες ενεργειες?Αυτα γιατι δεν ακουγονται?

Αλλα αν ακουστουν αποψεις οπως του συγκεκριμενου λοχαγου θα τρεξουν οι περισσοτεροι να τον κατηγορησουν ως εθνικηστη,μαυρο προβατο,απολιτιστο,αντι-δημοκρατη και αλλα πολλα..

Οταν πια θα εχουν μπει ολοι αυτοι σαν κυριοι στο ελλαδισταν να δω τι θα λενε οι φιλελεθεροι,οι δημοκρατες και λοιποι..
    μονο οι αλλοδαποι παρανομουν......? δυστυχως η παρανομια δεν ειναι ''προνομιο'' μονο των αλλοδαπων .....!
    bbs rules ....

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έγινε σήμερα στα γήπεδα που πηγαίνω τα παιδιά μου μια συζήτηση για το θέμα με κάποιον πατέρα που έχει σχέση με το Λιμενικό. Μου είπε ότι τα συνθήματα αυτά είχαν να κάνουν με τη δολοφονία ενός αξιωματικού του Λιμενικού σώματος από Αλβανούς λαθρέμπορους - εμπόρους ναρκωτικών σε ένα επεισόδιο όπου τους καταδίωκαν σε θαλάσσιο χώρο έξω από την Κέρκυρα 1-2 χρόνια πριν....
    Η δολοφονία που λες έγινε πριν 13 χρόνια. Υπηρετούσε μαζί τους ενας 1ος ξαδερφός μου. Πρόκειται για τον Μαρίνο Ζαμπάτη που έπεσε νεκρός απο σφαίρες Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών.

4. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

NickE60 (28-03-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η δολοφονία που λες έγινε πριν 13 χρόνια. Υπηρετούσε μαζί τους ενας 1ος ξαδερφός μου. Πρόκειται για τον Μαρίνο Ζαμπάτη που έπεσε νεκρός απο σφαίρες Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών.
    Οκ μπορεί να μην κατάλαβα εγώ καλά μήπως έχει συμβεί και άλλο, νεότερο περιστατικό που για κάποιο λόγο δεν το ξέρουμε?

13 χρόνια πριν πάντως δε θυμάμαι να είχαμε πρόβλημα "αυταρχικής" ηγεσίας στα σώματα ασφαλείας, οπότε μου κάνει κάπως παράξενο οι σημερινοί να υποστηρίζουν τους πριν 13 χρόνια συναδέλφους τους λόγω σύμπτωσης "απόψεων". Σαν σκέψη το εκφράζω

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

https://www.enkripto.com/2008/06/1997.html

7. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

NickE60 (28-03-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι στο link που παραθέτεις αναφέρει το γεγονός, επίσης διαβάστε το link που περιέχεται (oι Ελληνοαλβανικές Ναυμαχίες του 1997).
    Οσο η υπόλοιποι Ελλάδα ήταν σε άγνοια, βόρεια της Κέρκυρα μαινόταν πόλεμος σχεδόν κάθε νύχτα.

Οταν σκοτώσανε τον Μαρίνο, τις επόμενες μέρες άρχισαν να καταφτάνουν πυρομαχικά στο Λιμεναρχείο της Κέρκυρας. Μέχρι τότε, τα περιπολικά σκάφη του Λιμενικού είχαν περισσότερο "παρατηρητικό" ρόλο. Δεν εμπλέκονταν.
    Μετά την δολοφονία άρχισε το μακελειό.
    Για να καταλάβετε τι έγινε εκεί πάνω οι ψαράδες μετά απο λίγο καιρό παραπονιόντουσαν ότι τα δίχτυα τους, εκτός απο ψάρια είχαν μέσα και ανθρώπινα μέλη ή και πτώματα Αλβανών.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

"Πρασινο μπερε φορω
    πεφτω μ' αλεξιπτωτο
    σ' ενα τουρκικο χωριο
    τις τουρκαλες τις @@μω
    αιμα τουρκικο"""

τα ιδια λεγαμε καποτε στην Μυτιληνη αλλα μεσα στο στρατοπεδο η σε πορειες οχι σε παρελασεις.
    Ηρεμηστε λοιπον καλοι μου ανθρωποι , απλα τα παιδια που υπηρετουν κανουν οτι διατασονται δεν εχουν κριση και φυσικα γνωμη να μην τα φωναζουν.
    Παω στοιχημα οτι και αλλοι απο εδω μεσα τα εχουν φωναξει και καταλαβαινουν πως λειτουργουσαμε οταν υπηρετουσαμε.
    φιλικα
    ενας πατριωτης (οχι περισσοτερο ουτε λιγοτερο απο ολους μας εδω)

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

10. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Dimzan (29-03-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

μην ξεχνατε πως τα ατομα αυτα, ειναι ...της επιλεκτης ομαδας ουκ..οποιος λοιπον απο την πολυθρονα του, κρινει αυτα τα παιδια....ας κανει κανα κρυο μπανακι( για τους θερμοαιμους υπερασπιστες των αλβανων, τουρκων..κλπ..μιλαω)...! προσωπικα απο μενα ενα απεριοριστο σεβασμο...ειναι ατομα, με απιστευτη θεληση...ικανοτητες...και αισθημα χρεους!

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην ξεχνατε πως τα ατομα αυτα, ειναι ...της επιλεκτης ομαδας ουκ..οποιος λοιπον απο την πολυθρονα του, κρινει αυτα τα παιδια....ας κανει κανα κρυο μπανακι( για τους θερμοαιμους υπερασπιστες των αλβανων, τουρκων..κλπ..μιλαω)...! προσωπικα απο μενα ενα απεριοριστο σεβασμο...ειναι ατομα, με απιστευτη θεληση...ικανοτητες...και αισθημα χρεους!
    Οποιος διαφώνησε με την ενέργεια των "επιλεκτων" δεν είναι υπερασπιστής των Αλβανών, Τούρκων κ.τ.λ.
    Διαφωνία υπήρξε στο να εκφωνούν αυτά τα συνθήματα στα πλαίσια παρέλασης ανάμεσα σε υπόλοιπους πολίτες.
    Κοινή λογική θέλει (δυσεύρετη στις μέρες μας).

Υ.Γ Εξ΄αλλου ιστορικά, αυτοί που υπερασπίστηκαν την πατρίδα μας, δεν ήταν τίποτα σούπερ ντούπερ κομάντα. Απο απλούς ανθρώπους μέχρι γιδοβοσκοί ήταν. Γιαυτό όταν ακούω μεγάλη διάθεση για "ξεκοιλιάσματα" και τα ρέστα γελάω. Και λέω είναι πολύ πιθανό αν σκάσει κανένα βαρελότο δίπλα τους να γίνουν Γιουσέιν Μπόλτ.......................

13. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Driver M (29-03-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οποιος διαφώνησε με την ενέργεια των "επιλεκτων" δεν είναι υπερασπιστής των Αλβανών, Τούρκων κ.τ.λ.
    Διαφωνία υπήρξε στο να εκφωνούν αυτά τα συνθήματα στα πλαίσια παρέλασης ανάμεσα σε υπόλοιπους πολίτες.
    Κοινή λογική θέλει (δυσεύρετη στις μέρες μας).

Υ.Γ Εξ΄αλλου ιστορικά, αυτοί που υπερασπίστηκαν την πατρίδα μας, δεν ήταν τίποτα σούπερ ντούπερ κομάντα. Απο απλούς ανθρώπους μέχρι γιδοβοσκοί ήταν. Γιαυτό όταν ακούω μεγάλη διάθεση για "ξεκοιλιάσματα" και τα ρέστα γελάω. Και λέω είναι πολύ πιθανό αν σκάσει κανένα βαρελότο δίπλα τους να γίνουν Γιουσέιν Μπόλτ.......................
    προσωπικα απο μενα ...απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση...οποιος καταλαβε καταλαβε...!!.οσο για τους μπολτ...μαλλον καποιοι πολυθρονατοι,,,θα ειναι γρηγοροτεροι......

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP