S8N (13-05-13)
Μακράν ωραιότερη, καλύτερη και το πιο ακριβό κομμάτι της χώρας (μην αρχίσετε τώρα: η Ηρ.Αττικού ακριβότερη, η Οια κλπ κλπ)
Δεν είναι τυχαίο ότι υποβλήθηκαν 14 προσφορές για τον Αστέρα της Βουλιαγμένης
Το κακό σε αυτή τη χώρα είναι μην πεις κάτι για ένα μέρος, να πέσουν να σε φανε & να συγκρίνουν το κάθε κωλομέρος με την φυσική ομορφια της χώρας μας!!!
Detailing Madness
Στην βουλιαγμενη μένουν οι πραγματικά πλούσιοι των νοτιων προαστίων
αντε γεια...
Προσωπικά, η υπερβολική αισθητική της Phantom μου ταιριάζει μόνο με την κιτς υπερβολή κάποιων βορειοαμερικανικών, αραβικών και ασιατικών πόλεων. Στους δρόμους της Ευρώπης, ακόμη και στους δρόμους του Kensington και του Chelsea στη γεννέτειρα των Rolls, οι αριστοκρατικές και όμορφες αναλογίες των rapide, flying spur, ακόμη και των maybach δένουν τόσο πιο αρμονικά με το περιβάλλον. Στο ότι είναι "υπεραυτοκίνητο" και στο ότι αποτελεί την απόλυτη έκφραση του ζενίθ της πολυτέλειας συμφωνώ απόλυτα...άλλωστε και εγώ με μεγάλο δέος (και πανάκι για να μην αφήσω δαχτυλιές στη χρωμιωμένη χειρολαβή) είχα εισέλθει κάποτε σε Phantom...όμως το δέος προκαλείτω περισσότερο από το spirit of ecstasy που υπήρχε στο καπό, ή από την τιμή του αυτοκινήτου...παρά από το ίδιο το όχημα σαν κατασκεύασμα. Πάντως, εάν μία Phantom παρκαρισμένη στη Γλυφάδα έμοιαζε με καρικατούρα, έχω συναντήσει και το πλέον αστείο θέαμα κατακόκκινης Drophead (κιτς σε όλο της το μεγαλείο) με πινακίδες Dubai έξω από το καζίνο στο Λουτράκι...
![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]