Σελίδα 196 από 205 ΠρώτηΠρώτη ... 96146186194195196197198 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.951 έως 1.960 από 2048

Θέμα: Αγγελιες απο το νετ 4

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω για πρόβλημα, πάντως όταν έρχεται η ώρα κάποιος να πάρει Μ3 δεν θα προτιμήσει ένα το οποίο είναι μείον 10 άλογα, δεν πα να είναι και competition....
    πως γινεται να εχει λιγοτερα αλογα ;
    Αυτος λεει οτι εχει περισσοτερα.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα αμερικανικα ειχαν και προκαταλυτες πανω στα χταποδια Βαγγο και εβγαζαν 333 αλογα..το συγκεκριμενο δεν εχει με τιποτε 365, ουτε καν εισαγωγη να πεις δεν φοραει..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα αμερικανικα ειχαν και προκαταλυτες πανω στα χταποδια Βαγγο και εβγαζαν 333 αλογα..το συγκεκριμενο δεν εχει με τιποτε 365, ουτε καν εισαγωγη να πεις δεν φοραει..
    Oταν πηγα του το πα αυτο με τα αλογα και μου λεει το ξερω αλλα αστο να

φαινεται !!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο συγκεκριμένος έμπορας έχει "καλό" όνομα;
    Σε αυτον δωσαμε το S5, για εξαγωγη. Ηρθε το ειδε και το πηρε... χωρις ελεγχο.

Ειδε και το Μ3 μου.
    Ειπε οτι δεν του αρεσει η εισαγωγη, οι ζαντες, οτι τα χιλιομετρα δε θα ειναι πραγματικα, οτι αυτο δεν μπορει να πωληθει (να σημειωσω για οσους δεν ξερουν οτι το αυτοκινητο μου, ειναι το πρωην του Monsta) κλπ κλπ... αλλα για 10 μερες με επαιρνε τηλεφωνο... να μου πει αν το σκεφτηκα....
    Ενω τις προηγουμενες μερες το ειχα αγγελια, και την ειχα βγαλει λιγο πριν δωσουμε το S5, εννοω οτι ημουν αρκετα ψημενος να το δωσω, δεν μου αρεσε συμπεριφορα, αλλα κυριως δεν εμπιστευτηκα τη διαδικασια μεταβιβασης... και δεν προχωρησα. Ο πατερας μου το πηρε λιγο αψηφιστα, αλλα μεχρι να παρουμε τα τελικα χαρτια διαγραφης, καθομασταν λιγο σε αναμμενα καρβουνα.
    Και να σκεφτειτε οτι του ειχα προτεινει να μου φερει ενα 320d αυτοματο E91, και απο οσα ειδα στο ιντερνετ, τα εβγαλε ολα σκαρτα, και μου βρηκε ενα μεσα απο την Bmw, που εχει γνωστο, αλλα δεν υπηρχε αγγελια στο ιντερνετ.
    Τι να πω... απλα δε μου αρεσε που ενω θα ειδνα 25-30000 χιλιαρικα για να φερει ενα μεταχειρισμενοι απο Γερμανια, για να παρει το Μ3 1000 ευρω φτηνοτερα ελεγε ασυναρτησιες και κατηγορουσε αβασιμα.
    Ο ανθρωπος μπορει να ειναι και σωστος... εγω δεν ειχα εμπιστοσυνη.

5. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

friendgr (10-05-13), STREETRACING (10-05-13)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Βαγγέλη δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήθελες να κανείς με το Μ κ τι ακριβώς σου είπε αυτός.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οταν πηρε του πατερα μου, μου προτεινε να παρει και το Μ3. Εψαχνα και εγω κατι οικονομικο για να αντικαταστησω και το Prius και το Μ3.

Εκανα μια σκεψη για 320d E91 auto, και αυτος μου προτεινε να μου βρει ενα να μου φερει απο Γερμανια και να παρει το Μ3.

Το 320d δεν ειχε τιμη συγκεκριμενη μιας και μου προτεινε να φερει καποιο που δεν υπηρχε στο Mobile.de αλλα θα εβρικε ακρες απο φιλο του μεσα στην bmw. (υποπτο...._

Ουσιαστικα θα επαιρνε το Μ3 και θα εδινα 15.000-20.000 για να παρω το 320d. Περαν της λαθος ισως επιλογης μου.... Προσπαθουσε επι μερες, να κατεβασει την τιμη του Μ3.......(Να μου πει δλδ οχι στα 12.000 αλλα να το κανουμε πχ 11.000) Απλα σαν εμπορος, θα μπορουσε, να βγαλει απο το 320d 2-3000 ευρω επιπλεον, απλα λεγοντας μου μεγαλυτερη διαφορα. Η τιμη του 320d ηταν ανοιχτη.

Αναλωθηκε να προσπαθει να μειωσει την αξια του Μ3, με πραγματα που δεν ισχυαν (Το αυτοκινητο εχει λεει προβλημα, εχει γυρισμενα χιλιομετρα, εχει λαθος διασταση ελαστικων, κλπ κλπ ), αντι να κοιταξει να κερδισει ισως ακομα περισσοτερα απο την ανταλλαγη. Ολες οι παρατηρησεις εγιναν δια γυμνου οφθαλμου και μετα απο μια βολτα που τον πηγε ο αδερφος μου μιας και εγω ελειπα... (ακουσε σε διαδρομη 2-3 χιλιομετρων...οτι θελει λεει σινεμπλοκ, σαζμαν, συμπλεκτη κλπ)
    Θα μου εφερνε καθαρο αυτοκινητο με γνησια χιλιομετρα, αλλα το δικο μου θα το ελεγχε ο δικος του κοντερας... Ολα τα αλλα που ερχονται απο Γερμανια εχουν γυρισμενα χιλιμομετρα λεει, και μονο αυτος φερνει αυτοκινητα με σωστα χιλιομετρα.
    Παρολαυτα να υπογραμμισω οτι αυτος ειχε στη Θεσσαλονικη δικο του κοντερα... (κοντερας= ανθρωπος που ξερει/πειραζει κοντερ...)

Τεσπα... καθε εμποδιο σε καλο.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήθελες να κανείς με το Μ κ τι ακριβώς σου είπε αυτός.
    προσπαθησα στο επανω μηνυμα, να δωσω καποιες παραπανω εξηγησεις.... αλλα ειναι και αργα

μιας και ειμαστε στις αγγελιες....

μηπως θελει κανεις αυτο ;;;
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3664367/

η μηπως θελει κανεις το Μ3 μου... και ναπαρω εγω αυτο;;;

Μεγαλη κουβεντα... τι παιρνεις μετα απο Μ3 ;;; Να ανοιξουμε ενα τοπικ;;;
    Ποιο ειναι το επομενο βημα;
    Τι μπορει να σε συγκινησει ;
    Τι μπορει να παρεις και να κανεις αλμα σε δυναμη ;
    Ποσα ειναι τα χρηματα που πρεπει να δωσει καποιος για να παει σε καλυτερο αυτοκινητο και ποιο;
    Δεν το λεω με παρωπιδες τυπου , το Μ3 ειναι το καλυτερο αυτοκινητο και αλλα τετοια, αλλα μιλαω ειλικρινα. Εχω δοκιμασει διαφορα.... Βλεπω ξαναβλεπω τις αγγελιες... αλλα δεν καταληγω καπου...
    Μη ρωτησετε αν ψαχνω για αυτοκινητο.... Παντα ψαχνω...

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν πηρε του πατερα μου, μου προτεινε να παρει και το Μ3. Εψαχνα και εγω κατι οικονομικο για να αντικαταστησω και το Prius και το Μ3.

Εκανα μια σκεψη για 320d E91 auto, και αυτος μου προτεινε να μου βρει ενα να μου φερει απο Γερμανια και να παρει το Μ3.

Το 320d δεν ειχε τιμη συγκεκριμενη μιας και μου προτεινε να φερει καποιο που δεν υπηρχε στο Mobile.de αλλα θα εβρικε ακρες απο φιλο του μεσα στην bmw. (υποπτο...._

Ουσιαστικα θα επαιρνε το Μ3 και θα εδινα 15.000-20.000 για να παρω το 320d. Περαν της λαθος ισως επιλογης μου.... Προσπαθουσε επι μερες, να κατεβασει την τιμη του Μ3.......(Να μου πει δλδ οχι στα 12.000 αλλα να το κανουμε πχ 11.000) Απλα σαν εμπορος, θα μπορουσε, να βγαλει απο το 320d 2-3000 ευρω επιπλεον, απλα λεγοντας μου μεγαλυτερη διαφορα. Η τιμη του 320d ηταν ανοιχτη.

Αναλωθηκε να προσπαθει να μειωσει την αξια του Μ3, με πραγματα που δεν ισχυαν (Το αυτοκινητο εχει λεει προβλημα, εχει γυρισμενα χιλιομετρα, εχει λαθος διασταση ελαστικων, κλπ κλπ ), αντι να κοιταξει να κερδισει ισως ακομα περισσοτερα απο την ανταλλαγη. Ολες οι παρατηρησεις εγιναν δια γυμνου οφθαλμου και μετα απο μια βολτα που τον πηγε ο αδερφος μου μιας και εγω ελειπα... (ακουσε σε διαδρομη 2-3 χιλιομετρων...οτι θελει λεει σινεμπλοκ, σαζμαν, συμπλεκτη κλπ)
    Θα μου εφερνε καθαρο αυτοκινητο με γνησια χιλιομετρα, αλλα το δικο μου θα το ελεγχε ο δικος του κοντερας... Ολα τα αλλα που ερχονται απο Γερμανια εχουν γυρισμενα χιλιμομετρα λεει, και μονο αυτος φερνει αυτοκινητα με σωστα χιλιομετρα.
    Παρολαυτα να υπογραμμισω οτι αυτος ειχε στη Θεσσαλονικη δικο του κοντερα... (κοντερας= ανθρωπος που ξερει/πειραζει κοντερ...)

Τεσπα... καθε εμποδιο σε καλο.

Η φαση ειναι οτι σε μεγαλο ποσοστο οι εμποροι το παιζουν ειδημωνες στα παντα! Στην ουσια ξερουν 5-10 πραγματα και τα εφαρμοζουν σε ολα τα αυτοκινητα που βλεπουν!

Λογικο ειναι να μην ξερει το καθε μοντελο ακριβως και τις ιδιοτροπιες του αλλα τι να πεις! Θα επρεπε να ασχολουνται και να μαθαινουν οσο μπορουν.Εδω ασχετοι ανθρωποι (δηλαδη εκτος του επαγγελματος) ξερουν την αυτοκινηση περισσοτερο και απο το 50% τον εμπορομαντραδων που υπαρχουν!

Εκει ειναι η διαφορα. Αυτοι οι εμποροι που ασχοληθηκαν με το αντικειμενο γιατι ειναι λατρεις του αυτοκινητου και το εχουν μεσα τους, αρα γνωριζουν,ψαχνουν, ειναι ενημερωμενοι.. Και αυτοι που ανοιγαν σε καθε γωνιακο χωραφι μια μαντρα για να βγαλουν αρκετο ευκολο χρημα!

Αντε κατσε τωρα να πεις στο εκαστοτε εμπορα τι ειναι το Μ3 τι ειναι το WBS , τι ειναι η εισαγωγη, τι το πατωμα, τι το CSL και τι το Nurburgring!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το αμάξι είχε και σκισμένο πάτωμα και ήταν όλο βαμμένο από καλίμπρα, αλλά αυτός πες του χαιρετίσματα είναι βλαμμένος και είδε μόνο τα μισά.

11. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

vagmag (11-05-13)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Stathis akouei ??

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3667127/

αν και μου φαινεται μουφα...

Περιγραφή

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟ ΕΊΝΑΙ ΆΨΟΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΜΈΝΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΉΣΙΟ ΟΧΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ..!!!
    ΚΑΘΑΡΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΓΝΟΣΤΕΣ ...

Επικοινωνία

Μη δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δει το αυτοκίνητο!!
    Προσοχή! Διαβάστε το Σύμβουλος Αγοράς πρίν κάνετε την αγορά σας.
    ΝΙΚΟΣ
    ΛΕΒΙΔΙ 22002
    Τηλ.: 2659999999.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

13. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

aristent (11-05-13)

Σελίδα 196 από 205 ΠρώτηΠρώτη ... 96146186194195196197198 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP