Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2048

Θέμα: Αγγελιες απο το νετ 4

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο συγκεκριμένος έμπορας έχει "καλό" όνομα;
    Σε αυτον δωσαμε το S5, για εξαγωγη. Ηρθε το ειδε και το πηρε... χωρις ελεγχο.

Ειδε και το Μ3 μου.
    Ειπε οτι δεν του αρεσει η εισαγωγη, οι ζαντες, οτι τα χιλιομετρα δε θα ειναι πραγματικα, οτι αυτο δεν μπορει να πωληθει (να σημειωσω για οσους δεν ξερουν οτι το αυτοκινητο μου, ειναι το πρωην του Monsta) κλπ κλπ... αλλα για 10 μερες με επαιρνε τηλεφωνο... να μου πει αν το σκεφτηκα....
    Ενω τις προηγουμενες μερες το ειχα αγγελια, και την ειχα βγαλει λιγο πριν δωσουμε το S5, εννοω οτι ημουν αρκετα ψημενος να το δωσω, δεν μου αρεσε συμπεριφορα, αλλα κυριως δεν εμπιστευτηκα τη διαδικασια μεταβιβασης... και δεν προχωρησα. Ο πατερας μου το πηρε λιγο αψηφιστα, αλλα μεχρι να παρουμε τα τελικα χαρτια διαγραφης, καθομασταν λιγο σε αναμμενα καρβουνα.
    Και να σκεφτειτε οτι του ειχα προτεινει να μου φερει ενα 320d αυτοματο E91, και απο οσα ειδα στο ιντερνετ, τα εβγαλε ολα σκαρτα, και μου βρηκε ενα μεσα απο την Bmw, που εχει γνωστο, αλλα δεν υπηρχε αγγελια στο ιντερνετ.
    Τι να πω... απλα δε μου αρεσε που ενω θα ειδνα 25-30000 χιλιαρικα για να φερει ενα μεταχειρισμενοι απο Γερμανια, για να παρει το Μ3 1000 ευρω φτηνοτερα ελεγε ασυναρτησιες και κατηγορουσε αβασιμα.
    Ο ανθρωπος μπορει να ειναι και σωστος... εγω δεν ειχα εμπιστοσυνη.

2. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

friendgr (10-05-13), STREETRACING (10-05-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP