Η προσωπικη μου γνωμη απο τις εμπειριες μου με το Μ3 (αλλα και με τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα) ειναι οτι τα πολυ χαμηλοπροφιλα ελαστικα δεν βοηθουν ουτε στο στριψιμο, στους περισσοτερους ελληνικους δρομους με την μετρια εως ανυπαρκτη προσφυση.
Ναι εγω αυτο θα σου προτεινα...και το gap απο τον θολο θα ειναι σιγουρα λιγοτερο καθως αυξανοντας το πλαινο προφιλ αυξανεις και την αποσταση του εξωτερικου χειλους της ζαντας απο την επαφη της με της πασης φυσεως λακουβες.
Δεν έχω άλλα thanks, άρα ευχαριστώ από εδώ
Δηλαδή οι περισσότεροι Αμερικάνοι που πάνε στο 235, 245 μπροστά και στο 265, 275 πίσω, το κάνουν για εμφάνιση και μόνο?
Επίσης, λέτε να μη φαίνεται agressive - κοιτώντας το από το πλάϊ - με τα στενότερα λάστιχα?
Οι Αμερικανοι εχουν αλλης ποιοτητας δρομους και σιγουρα καλυτερους. Στην χωρα που κανεις μηνυση για οτιδηποτε, αν ειχαν αυτες τις κακοτεχνειες που αντιμετωπιζουμε εμεις καθημερινα, θα ειχαν λιωσει στην μηνυση τους εργολαβους. Οπως και οι βενζινες τους ειναι αλλου (πολυ καλυτερες). Μην μπερδευεστε με τα 91 η 93 που υποτιθεται οτι εχουν καθως ακολουθουν διαφορετικο τροπο μετρησης (RON-MON). Ειναι δυνατον η χωρα με την καλυτερη χημικη βιομηχανια να εχει χειροτερα καυσιμα απο εμας? Οπως και η ποιοτητα της ασφαλτου που χρησιμοποιουν ειναι αλλου.
Οσο για το aggresive, συνεχισε να χρησιμοποιεις τα spacers. Μεχρι 10mm δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Εγω αυτην την λυση (spacers) ακολουθω εδω και καιρο καθως τα μεγαλυτερα φρενα εμπρος δεν χωραγαν στην CSL ζαντα. Δεν ειδα καποια ιδιαιτερη διαφορα προς το χειροτερο, αντιθετα το μπροστινο μου εδωσε την αισθηση οτι παταει λιγο καλυτερα με τα spacers.