Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 70

Θέμα: Λάστιχα για Ε46 Μ3 - Παραγγελία απο εξωτερικό

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    εννοείς 225.35.19 & 255.30.19?
    ΟΕΜ διαστασεις για τα 19αρια ειναι 225.40 και 255.35. Ειναι 5 πανω απο του CSL. Ο συλλογισμος μου ειναι να διατηρησουμε οσο το δυνατον περισσοτερο πλαινο προφιλ ωστε να δωσουμε στο ελαστικο την δυνατοτητα να δουλεψει λιγο καλυτερα στα ελληνικα παγοδρομια. Αλλωστε ακομα και στα Dragster αν παρατηρησετε τα πολυ δυνατα αυτοκινητα τρεχουν με μπαλονια λιγο ξεφουσκωτα και οχι με 30 προφιλ. Στην πιστα με την τελεια ασφαλτο-σμυριδοπανο χωρις ανωμαλιες απο καπακια ΕΥΔΑΠ, μπαλωματα απο πασης φυσεως δημοσιους οργανισμους και καλης ποιοτητας ασφαλτο, η διασταση του CSL εχει πλεονεκτημα (λογω χαμηλοτερου προφιλ), αλλα το τι κανει στην πιστα ενα λαστιχο (οπως και τα συμπερασματα που εξαγωνται απο τα Test) εμενα προσωπικα δεν μου λεει και πολλα πραγματα...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΕΜ διαστασεις για τα 19αρια ειναι 225.40 και 255.35. Ειναι 5 πανω απο του CSL. Ο συλλογισμος μου ειναι να διατηρησουμε οσο το δυνατον περισσοτερο πλαινο προφιλ ωστε να δωσουμε στο ελαστικο την δυνατοτητα να δουλεψει λιγο καλυτερα στα ελληνικα παγοδρομια. Αλλωστε ακομα και στα Dragster αν παρατηρησετε τα πολυ δυνατα αυτοκινητα τρεχουν με μπαλονια λιγο ξεφουσκωτα και οχι με 30 προφιλ. Στην πιστα με την τελεια ασφαλτο-σμυριδοπανο χωρις ανωμαλιες απο καπακια ΕΥΔΑΠ, μπαλωματα απο πασης φυσεως δημοσιους οργανισμους και καλης ποιοτητας ασφαλτο, η διασταση του CSL εχει πλεονεκτημα (λογω χαμηλοτερου προφιλ), αλλα το τι κανει στην πιστα ενα λαστιχο (οπως και τα συμπερασματα που εξαγωνται απο τα Test) εμενα προσωπικα δεν μου λεει και πολλα πραγματα...
    Τώρα που έβαλα τις ζάντες με το πιο επιθετικό offset θα βγάλω τα spacers (10mm) μόλις αλλάξω και λάστιχα.

Η γνώμη σου είναι να βάλω ΟΕΜ διαστάσεις λάστιχο δλδ? Αν το κάνω αυτό, με τα .5 στο προφίλ παραπάνω, θα έχω και λιγότερο gap από το θόλο?

Rides
    2

Προεπιλογή

φυσικα αφου το λαστιχο θα ειναι ψηλοτερο...
    μεινε στις στανταρ διαστασεις κωστα.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τώρα που έβαλα τις ζάντες με το πιο επιθετικό offset θα βγάλω τα spacers (10mm) μόλις αλλάξω και λάστιχα.

Η γνώμη σου είναι να βάλω ΟΕΜ διαστάσεις λάστιχο δλδ? Αν το κάνω αυτό, με τα .5 στο προφίλ παραπάνω, θα έχω και λιγότερο gap από το θόλο?
    Η προσωπικη μου γνωμη απο τις εμπειριες μου με το Μ3 (αλλα και με τα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα) ειναι οτι τα πολυ χαμηλοπροφιλα ελαστικα δεν βοηθουν ουτε στο στριψιμο, στους περισσοτερους ελληνικους δρομους με την μετρια εως ανυπαρκτη προσφυση.
    Ναι εγω αυτο θα σου προτεινα...και το gap απο τον θολο θα ειναι σιγουρα λιγοτερο καθως αυξανοντας το πλαινο προφιλ αυξανεις και την αποσταση του εξωτερικου χειλους της ζαντας απο την επαφη της με της πασης φυσεως λακουβες.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν έχω άλλα thanks, άρα ευχαριστώ από εδώ

Δηλαδή οι περισσότεροι Αμερικάνοι που πάνε στο 235, 245 μπροστά και στο 265, 275 πίσω, το κάνουν για εμφάνιση και μόνο?

Επίσης, λέτε να μη φαίνεται agressive - κοιτώντας το από το πλάϊ - με τα στενότερα λάστιχα?

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν έχω άλλα thanks, άρα ευχαριστώ από εδώ

Δηλαδή οι περισσότεροι Αμερικάνοι που πάνε στο 235, 245 μπροστά και στο 265, 275 πίσω, το κάνουν για εμφάνιση και μόνο?

Επίσης, λέτε να μη φαίνεται agressive - κοιτώντας το από το πλάϊ - με τα στενότερα λάστιχα?
    Οι Αμερικανοι εχουν αλλης ποιοτητας δρομους και σιγουρα καλυτερους. Στην χωρα που κανεις μηνυση για οτιδηποτε, αν ειχαν αυτες τις κακοτεχνειες που αντιμετωπιζουμε εμεις καθημερινα, θα ειχαν λιωσει στην μηνυση τους εργολαβους. Οπως και οι βενζινες τους ειναι αλλου (πολυ καλυτερες). Μην μπερδευεστε με τα 91 η 93 που υποτιθεται οτι εχουν καθως ακολουθουν διαφορετικο τροπο μετρησης (RON-MON). Ειναι δυνατον η χωρα με την καλυτερη χημικη βιομηχανια να εχει χειροτερα καυσιμα απο εμας? Οπως και η ποιοτητα της ασφαλτου που χρησιμοποιουν ειναι αλλου.

Οσο για το aggresive, συνεχισε να χρησιμοποιεις τα spacers. Μεχρι 10mm δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Εγω αυτην την λυση (spacers) ακολουθω εδω και καιρο καθως τα μεγαλυτερα φρενα εμπρος δεν χωραγαν στην CSL ζαντα. Δεν ειδα καποια ιδιαιτερη διαφορα προς το χειροτερο, αντιθετα το μπροστινο μου εδωσε την αισθηση οτι παταει λιγο καλυτερα με τα spacers.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι Αμερικανοι εχουν αλλης ποιοτητας δρομους και σιγουρα καλυτερους. Στην χωρα που κανεις μηνυση για οτιδηποτε, αν ειχαν αυτες τις κακοτεχνειες που αντιμετωπιζουμε εμεις καθημερινα, θα ειχαν λιωσει στην μηνυση τους εργολαβους. Οπως και οι βενζινες τους ειναι αλλου (πολυ καλυτερες). Μην μπερδευεστε με τα 91 η 93 που υποτιθεται οτι εχουν καθως ακολουθουν διαφορετικο τροπο μετρησης (RON-MON). Ειναι δυνατον η χωρα με την καλυτερη χημικη βιομηχανια να εχει χειροτερα καυσιμα απο εμας? Οπως και η ποιοτητα της ασφαλτου που χρησιμοποιουν ειναι αλλου.
    Το γνωρίζω από 1ο χέρι....15 χρόνια έζησα εκεί. Απλά μου κάνει εντύπωση πως παρόλο του ότι είναι performance oriented και πολύ ψαγμένοι, αρκετοί απ αυτούς θυσιάζουν τις επιδόσεις για χάρη της εμφάνισης...

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το γνωρίζω από 1ο χέρι....15 χρόνια έζησα εκεί. Απλά μου κάνει εντύπωση πως παρόλο του ότι είναι performance oriented και πολύ ψαγμένοι, αρκετοί απ αυτούς θυσιάζουν τις επιδόσεις για χάρη της εμφάνισης...
    Μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ το Ε46fanatics, μάλλον πρωταρχικός σκοπός των περισσοτέρων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι η εμφάνιση.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κωστα . . .

Βαλε με κλειστα τα ματια το νεο continental spor contact 5 . . .

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mr incredible Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια οι τιμες πλεον και στην ελλαδα εχουν πεσει. τι να πω κοιταζα στο καμς κιλ τα μισελεν πσ3 με μεταφορικα στην ελλαδα 613 εβρω διασταση 225 40 18 τετραδα,ρωτησα σημερα τυχαια σε ενα λαστιχα και μου λεει 600. του ειπα να τα ξαναδει για να ειναι σιγουρο και μου το επιβεβαιωσε.τι να πω τα κοντινενταλ σπορτ κοντακτ3 στην ιδια διασταση 580.πριν απο ενα χρονο που ειχα αλλαξει οι τιμες ηταν 900 και βαλε θα σου πω να κοιταξεις και τιμες στην ελλαδα. πριν παραγγειλεις. απο το καμς κιλλ ειχα ψωνισει 2 φορες φοβερες τιμες,αλλα τωρα τινα πω τι συμβαινει στο ελλαδα δεν ξερει κανεις
    Μηπως μπορει ο φιλος να γινει πιο συγκεκριμενος και να μας δωσει πληροφοριες/διευθυνση για το μαγαζι που πηγε και του εδωσαν τιμες ακομα καλυτερες απο το camskill (που στην Ελλαδα,η τιμη περιλαμβανει και την τοποθετηση). Εγω πηγα σε αρκετα μαγαζια και ρωτησα, και οι τιμες δεν εχουν αλλαξει καθολου, και ειναι αρκετα ακριβοτερες απο το camskill. Νομιζω οτι αυτο θα ενδιεφερε εκτος απο μενα και αρκετα αλλα μελη του forum

11. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

NickE60 (01-04-10)

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP