Το καλυτερο λαστιχο για το Μ3 στους γνωστους ελληνικους σαπουνοδρομους ειναι η 18αρα ζαντα.Το μεγαλυτερο πλαινο προφιλ δινει καλυτερη προσφυση σε αυτους τους δρομους οπως και καλυτερο ελεγχο λογω προοδευτικοτητας. Δοκιμασμενο αυτο. Ελεω εμφανισης ομως τα περισσοτερα ειναι με 19αρα (οπως και το δικο μου). Με χειροτερα αποτελεσματα...
Οπως και η πισταδικη διασταση του CSL που προτιμουν αρκετοι...ειναι πολυ καλη, για εκει που φτιαχτηκε ομως, την πιστα. Το 45αρι μπροστινο προφιλ στις 18, το κανουμε 40 στα 19, και 35 στα CSL. Λετε να δουλευει στην σαπουναδα αναμεσα απο νεροφαγωματα, φρεατια και γυαλισμενη ασφαλτο? Η μηπως το 30αρι πισω θα βοηθησει σε μια καλη εκκινηση στον παραπανω(συνηθισμενο για τα ελληνικα δεδομενα) δρομο?
Τωρα βεβαια αν ηταν 325/30 θα ειχε και λιγο παραπανω πλαινο αλλα ειναι 265. Και το 265/30 δεν λεει τιποτα σε αυτον τον δρομο σε σχεση με την stock 255/35 διασταση. Στην ΑΟ μπορει και να κανει καλυτερες εκκινησεις αλλα στον μεσο ελληνικο δρομο, σιγουρα οχι.
Και εγω αυτην την περιοδο ψαχνω για λαστιχα...αν και εχω CSL ζαντες θα συνεχισω να εχω τις ΟΕΜ διαστασεις για τα 19αρια.
Εχεις καποιος εμπειρια απο Kumho σε Μ3? Μαλλον σε ενα απο τα δυο θα καταληξω (falken-kumho).Τα τεστς δεν μου λενε και πολλα αφου δεν εχουν καμια σχεση με τις πραγματικες ελληνικες συνθηκες που καλουνται να αντιμετωπισουν τα λαστιχα. Και θεωρω οτι τα michelin(που εχω τωρα) δεν αξιζουν την τοσο μεγαλη διαφορα τους απο τα υπολοιπα, και αγορα βεβαια απο το γνωστο site...