pilot (08-05-13)
Δεν βλεπω τον λογο καποιος απο τους δικους του ανθρωπους να μην οπλισει το χερι του και να κατσει εξω απο την Ιπποκρατους και την Συγγρου.
Αν η κορη μου δουλευε σε αντιστοιχη θεση (εχει σημασια,ητανε στον Στρατο,δηλωμενα οσα παιρνει κτλ-κτλ) και την αναγκαζανε με τις πραξεις του να κανει κατι αναλογο,υπευθυνα το λεω και το πιστευω οτι διχως κανενα δισταγμο θα εκτελουσα μεχρι να φθασει η εξισωση 1 (η κορη μου)= συνολο βουλευτων.
Πραγματικα βαλτε τον εαυτο σας στη θεση των δικων του ανθρωπων....δεν νομιζω σε 1 ωρα το πολυ να μην ησασταν στην Ομονοια και να ψαχνατε πιστολι και το πολυ σε 2 ωρες να περιμενατε απεναντι απο τα γραφεια του Πασοκ στην Ιπποκρατους και τη επομενη στην Συγγρου.
P.S Και για οσους πουνε οτι η βια και τα οπλα δεν ειναι η λυση.....ΛΑΘΟΣ,στην ιστορια παντα τα οπλα δινανε την λυση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 08-05-13 στις 08:41
50 μάρτυρες υπεράσπισης και πάνω από 50 συνήγοροι !!!Real Επικαιρότητα
Ξανά στο εδώλιο ο Άκης
.........................
..................................
Μετά από 12 ημέρες διακοπή οι κατηγορούμενοι προσήλθαν εκ νέου στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει τρεις μήνες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι μάρτυρες υπεράσπισης είναι πάνω από 50, οι μάρτυρες κατηγορητηρίου 18 και οι συνήγοροι υπεράσπισης είναι πάνω από 50.
.................
..................
https://www.real.gr/DefaultArthro.as...31132&catID=11
Δυστυχώς μας αξίζουν όσα παθαίνουμε ! Δεν βάζουμε μυαλό !!
gant (08-05-13)
Aν ημουνα ΣΔΟΕ θα τους εψαχνα αυτους τους μαρτυρες υπερασπισης και θα ξεσκιζα και τους δικηγορους.
Βεβαια τιποτα διορισμενοι-βολεμενοι θα ειναι θα μου πεις...οποτε θα τους ειχα στην σεντρα για ξηλωμα και σουτ αν μπηκανε μονο με κριτηριο το μεσο του Ακη.
insane in the ///Midbrain
gant (08-05-13), mitsos_chania (08-05-13), Monsta (08-05-13), pilot (08-05-13), Ptboul (08-05-13), Vassilis ///M (08-05-13)