Turbodog . . .
Vredestein Ultrac Sessanta
235-35-19 με 265-30-19 . . .
980 ευρω . . .
Και ιδιες διαστασεις σε continental conti sport contact 5 1170 ευρω . . .
Turbodog . . .
235-35-19 με 265-30-19 . . .
980 ευρω . . .
Και ιδιες διαστασεις σε continental conti sport contact 5 1170 ευρω . . .
Απο www.camskill.co.uk
235/35/19 kai 265/30/19
Τιμη 605.17 ευρω + 43 ευρω μεταφορικα. Συνολο 648.23 ευρω
Βαλε και 50 τοποθετηση μας κανουν Συνολο 700 ευρω
Αν κανεις και εσυ αυτην την τιμη τοτε να το συζητησουμε. Τα λαστιχα οπως καταλαβαινεις θα τα παρω απο εκει που μου κανουν την καλυτερη τιμη. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και περιμενω απαντηση σου εδω μεσα...
Τι περιμένεις να σου απαντήσει ο Χρήστος? Αφού δεν έχουν καμία σχέση οι τιμές εκεί κι εδώ....
εγώ το έχω πεί..... πρέπει να αρχίσουν να φέρνουν μόνοι τους οι επαγγελματίες. Και 100-150 παραπάνω να έβγαιναν εγώ θα το προτιμούσα από το να κάνω ολόκληρη τη διαδικασία και να ψάχνω κάποιον να μου τα βάλει... Υπ' όψιν ότι οι Άγγλοι δίνουν κανονικότατο παραστατικό (τιμολόγιο) για τους επαγγελματίες.
Ο Χρηστος ηταν αυτος που μου εκανε την προσφορα του και μαλιστα δημοσια και οχι εγω. Το οτι στην Ελλαδα το ιδιο λαστιχο ειναι 40% ακριβοτερο (700+280) σημαινει οτι καποιος θελει να κερδοσκοπησει στην πλατη μου. Και βεβαια δεν κατηγορω τον Χρηστο, μπορει να αγοραζει και αυτος ακριβα απο τον εδω αντιπροσωπο, αυτο δεν το ξερω, (αλλα δεν ειναι προβλημα μου οπως καταλαβαινεις). Οταν εγω μπορω να εχω τα ΙΔΙΑ λαστιχα τοποθετημενα 40% φθηνοτερα, αυτο θα κανω. Και εγω, ΑΛΛΑ και καθε νοημων ανθρωπος. Αυτο που ειπα ειναι αν ο Χρηστος μπορει να μου κανει την ιδια τιμη με αυτα που ΤΕΛΙΚΑ θα πληρωσω φερνοντας τα λαστιχα μονος μου, τοτε να τα παρω απο αυτον, να βοηθησω και την επιχειρηση του. Αλλιως θα πρεπει να ειμαι Μ...ς να πληρωσω κατι πιο ακριβα επειδη για διαφορους λογους (που δεν με ενδιαφερουν) η τοπικη αγορα ειναι κατα πολυ ακριβοτερη. Το ελευθερο εμποριο ετσι δουλευει και αν οντως αρχισουμε ολοι να κινουμαστε προς αυτην την κατευθυνση, ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξει και στην Ελλαδα, ταχυτατη αναπροσαρμογη των τιμων. Το μοτο "δεν με ενδιαφερει να πουλησω 5 με 1 κερδος αλλα 1 με 5 κερδος" πρεπει να καταπολεμηθει απο εμας τους αγοραστες. Οταν λοιπον αυτο το 1 με 5 κερδος γινει ΚΑΝΕΝΑ και με μηδεν κερδος, να ειστε σιγουροι οτι η αγορα θα προσαρμοστει πολυ γρηγορα.
chief (07-04-10)
Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, κι εγώ έτσι ακριβώς σκέφτομαι, αλλά μήπως πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν και την άλλη πλευρά? ..που μπορεί να είναι και ο αδελφός μας ο ίδιος... βγαίνει?? ΙΚΑ υπαλλήλων, ενοίκια, εφορία...
Να υποθέσουμε πως θα τα αγοράσει ο ίδιος ο επαγγελματίας απ' ευθείας από το εξωτερικό στην τιμή που είπες κι όχι από τον εδώ κεντρικό εισαγωγέα. Θα τα αγοράσει στην τιμή που είπες. Στο ποσό αυτό για την εφορία πρέπει να προσθέσει κι ένα ποσοστό κέρδους υποχρεωτικά, πες 10% πάνω στο οποίο θα φορολογηθεί. Του μένει 6% καθαρό κέρδος. Πρέπει επίσης να καλύψει ένα μικρό ποσοστό από τα λειτουργικά του έξοδα ...αλλιώς το κλείνει και ψάχνει να βρει τι θα κάνει.. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ! Πολύ δύσκολο, απίθανο να πετύχεις αυτές τις τιμές πουθενά στην Ελλάδα. Δυστυχώς!!
Φαντάσου τώρα να τα αγόραζει από τον εδώ κεντρικό διανομέα...... που πρέπει να κερδίσει κι αυτός ένα "σεβαστότατο" ποσοστό
Είδατε γιατί είναι μεγάλο κακό για μια χώρα να μην έχει καθόλου βιομηχανία??? Αυτά πληρώνουμε όλοι και δυστυχώς φτάνουμε στο σημείο να αδιαφορούμε για το αν ο ίδιος μας ο αδελφός ή ο νοικάρης, ή ο γείτονας μπορεί να επιζήσει επαγγελματικά υπ' αυτές τις συνθήκες. Έτσι μας κατάντησαν οι καρχαρίες των μονοπωλίων που δεν θέλουν με τίποτα βιομηχανίες στην Ελλάδα, δυστυχώς....
Θα φάνε τα ....... τους όμως τώρα. Έφτασε η ώρα και γι' αυτούς....![]()
Έχεις δίκιο ρε Νίκο.
Μηδέν βιομηχανία, όλοι γίναμε έμποροι / αντιπρόσωποι. 'Αποκλειστικοί' κιόλας, να χουμε να δείχνουμε κύρος με τη σπέσιαλ ταμπέλα...
Πάντως εγώ που ρώτησα για τα δικά μου λάστιχα την εδώ αντιπροσωπεία μέσω του συνεργείου που θα μου τα τοποθετήσει, ΑΝ είχαν και 100 ευρώ διαφορά (50 τα μεταφορικά από Αγγλία + 50 ένα επιπλέον κέρδος για το συνεργείο), δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να τα παραγγείλω απ έξω. Γιατί πολύ απλά αν και γνωριζόμαστε χρόνια και του χω αφήσει μια μικρή περιουσία σε service & ανταλλακτικά όλα αυτά τα χρόνια, ψιλο-ντρέπομαι να του τα πάω και να του πω να μου τα βάλει για 50 ευρώ. Αλλά τελικά αυτό θα κάνω, όχι γιατί η εδώ αντιπροσωπεία τα έχει πιο ακριβά, αλλά επειδή ΔΕΝ φέρνει καν τη συγκεκριμένη διάσταση!!!
Ναι, λες και το Μ3 είναι πολύ σπάνιο και ειδικό αυτοκίνητο, όπως και η παραπάνω διάσταση
Μιλάμε οι τύποι έχουν ....μεσάνυχτα.![]()
Εγώ παράγγειλα τα Falken 225/40/19, 255/35/19, σύνολο με μεταφορικά 606 λίρες και τα περιμένω....
Παντως η τιμη που ανεφεραι ο turbodog ειναι τεραστια η διαφορα. . .
Καλα καλα ουτε εγω δεν μπορω να τα αγορασω τοσο . . .
εγω τα kumho σε διασταση csl τα ειχα φερει απο elastika-online 680 ευρω με μεταφορικα και μου βγηκανε και μια χαρα τα λαστιχα. επισης να δειτε και την ημερομηνια παραγωγης