Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 43 από 43

Θέμα: TABLET PC.........

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω θα προτεινω ενα με 8αρα οθονη με αναλυση οθονης στα 1024χ768 και με ενα γρηγορο διπυρηνο επεξεργαστη στα 1.5.παιζει τα παντα ειναι ταχυτατος στο σερφαρισμα παιζει τα πιο βαρια games κατεβαζει τα παντα απο το google play.το μονο που του λειπει ειναι η δευτερη πισω καμερα και το bluetooth αλλα για την τιμη με 125 ευρω και τα χαρακτηριστικα που εχει για μενα ειναι απο τα κορυφαια.https://www.e-shop.gr/product?id=PER.909279

2. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    299 λεει Αντωνη, το αλλαξαν;
    Μαλλον, γιατί μου 'ρθε με mail χτες - ισως το βάλανε από λάθος στα 199..>!!!
    Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε...
    ...

4. The Following User Says Thank You to asot For This Useful Post:

strof (03-05-13)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά εξαρτάται τι χρήση θέλετε να κάνετε με το Tablet. Σερφάρισμα? Παιχνίδια? Ανάγνωση βιβλίων/περιοδικών κλπ?

Από όσα έχω ασχοληθεί και χρησιμοποιήσει το πιο smooth όλων είναι με διαφορά το iPad δυστυχώς. Τα σκας (500+) αλλα τα αξίζει. Το έχω 2 μήνες τώρα και είμαι καταευχαριστημένος. Απίστευτη οθόνη, όλα γίνονται/ανοίγουν/κλείνουν ακαριαία και το iOS είναι απίστευτα smooth. Έχει και εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας, για πλάκα βγάζει 9 ώρες, συνήθως 10+
    Μόλις βγει επιτέλους και το πολυαναμενόμενο iOS 7 που θα αλλάξει και το ιnterface μετά το παρωχημένο πλέον που έχουμε συνηθίσει θα είναι ακόμα καλύτερο.

Από κινέζικα με Android, μάλλον το καλύτερο αυτήν την στιγμή είναι το Onda V972, τετραπύρηνο, 2GB ROM με Retina οθόνη, ίδιας ανάλυσης με του νέου iPad, 2048*1536 IPS.
    https://www.onda-tablet.com/onda-v97...tablet-pc.html
    Ψάξτε και στο myphone και στο insomnia για Θέματα, όλοι όσοι το πήραν λένε πολύ καλά λόγια. Kαι κοστίζει μόνο 200 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών.

Από γνωστούς ΟΕΜ με Android προσωπικά θα έπαιρνα μόνο Nexus 7 ή 10 για να έχεις κατευθείαν updates και να μην χρειάζεται να περιμένεις.

Μία συμβουλή μόνο: Όπως και με τα κινητά, έτσι και με τα Tablet, με 100 ευρώ μην περιμένει κανείς να έχει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει μία συσκευή των 400+
    Απλά δεν γίνεται. Το Android ειδικά καλώς ή κακώς θέλει καλό και δυνατό harware και ακόμα καλύτερη υλοποίηση λογισμικού. Ελάχιστες είναι οι συσκευές που δεν παρουσιάζουν καθόλου lag.

6. The Following User Says Thank You to BabisStinson For This Useful Post:

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP