Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κοίτα εν μέρει αυτό έκανα και δεν μου κοστίζει τίποτα (σε άλλα χρήματα βέβαια και όχι 7 - 8) με το Ε30, το αμάξι το έχουμε από πρώτο χέρι (βέβαια δεν μπορώ να αποδείξω σε κανένα ότι δεν είναι τρακαρισμένο, οπότε αυτό δεν εξαργυρώνεται. Να το δώσω 2 άντε βία 3 χιλιάρικα, όχι δε το κάνω. Γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή θα ξαναβγώ στη γύρα για Ε30.

Ναι έκανα λάθος στο παράδειγμά μου, αλλά αν σε εμένα φαίνονται έτσι τα 2 - 3 χιλιάρικα του Ε30 πιθανώς κάποιος άλλος να του δίνει η οικονομική του επιφάνεια να σκεφτεί έτσι για τα 7 - 8 του άσσου (πχ ο Νίκος με το Μ5 το Ε39).

Τεχνικά ναι εννοείται χάνεις λεφτά και καιρός ήταν τα μτχ να απαξιωθούν και λίγο, κατά την γνώμη μου.(όχι βέβαια όπως έγινε - δλδ σε συνδυασμό με την κατάρρευση των πάντων - αλλά αν δεν είμασταν ζώα και μπορούσαμε σαν καταναλωτές να ρυθμίσουμε την αγορά του μτχ αυτοκινήτου)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να σου δωσω και ενα παραδειγμα ακομα να το καταλαβεις. Αν πουλαγα ενα Μ3 πριν δυο χρονια (και εμενα χωρις αυτοκινητο αυτα τα δυο χρονια), ΣΗΜΕΡΑ θα ειχα στα χερια μου 25Κ.
    Αν ειχα καταθεσει πινακιδες πριν δυο χρονια(και εμενα παλι χωρις αυτοκινητο τα δυο αυτα χρονια) και το πουλαγα σημερα θα επαιρνα 15Κ.
    Και στις δυο περιπτωσεις εμεινα χωρις αυτοκινητο τα δυο χρονια. Και τι καταφερα? Στην μια να εχω 15Κ να παρω σημερα κατι αλλο ενω στην αλλη 25Κ.
    Νομιζω οτι το παραδειγμα ειναι απολυτα κατανοητο

3. The Following 6 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

Chris (08-05-13), dafidack (03-05-13), fanisk (03-05-13), ghost-rider (03-05-13), hades7 (03-05-13), Monsta (03-05-13)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μερικοι απο μας ομως ζουμε με την ελπιδα οτι στο κοντινο μελλον ΙΣΩΣ λεω ΙΣΩΣ αλλαξουν τα πραγματα και μπορεσουμε να χαρουμε αυτο που αγαπησαμε,μη βλεποντας ομως την πραγματικοτητα που οντως πολλυ σωστα και ρεαλιστικα αναφερεις χανοντας παραλληλα και χρηματα.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP