-
-
-
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούριος στο forum και κάτοχος ενός 116d f20 οχτώ μηνών με 10.000 χλμ.
Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε ένας πολύ ενοχλητικός θόρυβος (σαν τσικ τσικ, κρακ κρακ) από το πάνω μέρος της πόρτας του οδηγού (λίγο πάνω από το ύψος της κλειδαριάς). Θεωρώ ότι έχω ωριμάσει αρκετά για να ασχολούμαι με το παραμικρό, αλλά είναι τόσο έντονος που ακούγεται συνεχώς, στην παραμικρή ανωμαλία του οδοστρώματος ή με την οποιαδήποτε στρέβλωση του αμαξώματος. Ακόμα και η γυναίκα μου απόρησε όταν έτυχε να το οδηγήσει. Καταφέρνει διαρκώς να διαταράσσει την ηρεμία των επιβατών στην καμπίνα και να σπάει κυριολεκτικά τα νεύρα του οδηγού.
Αυτό όμως που με ενοχλεί δεν είναι ότι πλήρωσα ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να απαλλαγώ από τριγμούς και προβλήματα συναρμογής (τουλάχιστον στο μέτρο του δυνατού και με γνώμονα ότι πρόκειται για καινούριο αυτοκίνητο), ούτε ότι πλήρωσα την επέκταση εγγύησης για να πάψω να ασχολούμαι με τα προβλήματα του αυτοκινήτου μου, αλλά το γεγονός ότι τα προβλήματα αντιμετωπίζονται από τις αντιπροσωπείες με μεγάλη χαλαρότητα και έλλειψη επαγγελματισμού. Μέσα σε μία ώρα μπορούν να κάνουν μια πόρτα ''φύλλο και φτερό'' και να δουν τι φταίει. Άλλωστε πρόκειται για κάτι πολύ παραπάνω από απλά αντιληπτό......
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε σχετική αναφορά μέλους που αντιμετώπισε το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα και τον τρόπο που το αντιμετώπισε.
Εύχομαι σε όλους πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
-
The Following User Says Thank You to tod For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP