Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: M3 E92 //Μ button & EDC & DSC options

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτα δεν τα γραφουν τα εγχειριδια;
    Σωστα,αλλα το διαβασμα Πανο,δεν ειναι συμπαθητικο για πολλους,βαζω και μενα μεσα!!!

...θα μου πεις,εδω δεν θα τα διαβασει???...αλλο εδω,θα μαθει αυτα που θελει συνοπτικα με λιγοτερο "κοπο",αλλα μαλλον πιο ευχαριστα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (02-05-13), Panos 316T (02-05-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστα,αλλα το διαβασμα Πανο,δεν ειναι συμπαθητικο για πολλους,βαζω και μενα μεσα!!!

...θα μου πεις,εδω δεν θα τα διαβασει???...αλλο εδω,θα μαθει αυτα που θελει συνοπτικα με λιγοτερο "κοπο",αλλα μαλλον πιο ευχαριστα.
    εγώ πάντως διαβάζω το manual 1 φορά κάθε μήνα απο την μέρα που πήρα το αυτοκίνητο! χαχαχα..''κόλλημα'' της δουλειάς! Αφού μια φορά ήμασταν με την Ολγα μέσα και πλησιάζοντας σε φανάρι 3-4 μέτρα πριν σταματήσω σηκώνω λίγο το χειρόφρενο ίσα που να αρχίσει να πιάνει και ακούστηκε και το ''μπιπ'', μου λεει ''Τι κάνεις βρε?''
    την κοιτάω και της λέω ''Σελίδα 56 τελευταία παράγραφος του εγχειριδίου αναφέρει πως πρέπει να το κάνουμε αυτό'' με κοιτούσε για κάνα λεπτό και μετά μου λέει ''τελικά έχεις μεγαααααλο πρόβλημα εσύ!''
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

4. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

aristent (03-05-13), Panos 316T (04-05-13)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ πάντως διαβάζω το manual 1 φορά κάθε μήνα απο την μέρα που πήρα το αυτοκίνητο! χαχαχα..''κόλλημα'' της δουλειάς! Αφού μια φορά ήμασταν με την Ολγα μέσα και πλησιάζοντας σε φανάρι 3-4 μέτρα πριν σταματήσω σηκώνω λίγο το χειρόφρενο ίσα που να αρχίσει να πιάνει και ακούστηκε και το ''μπιπ'', μου λεει ''Τι κάνεις βρε?''
    την κοιτάω και της λέω ''Σελίδα 56 τελευταία παράγραφος του εγχειριδίου αναφέρει πως πρέπει να το κάνουμε αυτό'' με κοιτούσε για κάνα λεπτό και μετά μου λέει ''τελικά έχεις μεγαααααλο πρόβλημα εσύ!''
    manual = check list

6. The Following 2 Users Say Thank You to zizu For This Useful Post:

aristent (03-05-13), pilot (03-05-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP