-
Μπορει να μην ειναι τρομπα, αλλα η μεγαλη απαιτησει της ειναι στην αρχη, που απαιτει τα μεγαλυτερα Bar πιεση για να γεμισει την αδρανει η "μη πεπειεσμενη" σωληνα, ειναι λιγοτερο απαιτητικο μετα με λιγα λογιαι... Οπως ειπε ηδη καπιος (βαλε 100αρα κλπ) μπορει να ειναι στην αρχη της βλαβης, δεν επεται οτι σταματαει μια και εξω, πεφτει σιγα σιγα.
Το εργοστασιο σας το κατασκευαζει το αυτοκινητο, εμεις το ολοκληρωνουμε!
-
-
Παντος το κανει οταν ειναι πολυ ζεστο το σβησεις και πας μετα απο μιση ωρα να το βαλεις μπροστα.....
-
-
Καλησπερα σας και συγχαρητηρια για το forum. Αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα ακριβως (e90 fl) και κανοντας αναζητηση στο ιντερνετ, εκτος απο το παρον θεμα, επεσα και εδω https://www.4tforum.gr/phpBB3/viewto...ba25dc72ea6c00 , οπου στο τελος αναφερεται κατι για αντλια υψηλης.
mpjim ισως αξιζει να το ελεγξεις. Με την πρωτη ευκαιρια θα το ελεγξω και εγω.
-
-
Tι να πω και πως θα το ελενξουμε;;;;
-
-
Δεν υπαρχεο καποιος που να εχει μεινει απο τρομπα να μας πει τι του εκανε;;;
-
-
Παντος το θεμα ακομα υπαρχει 2 μερες μου το εκανε αρκετες φορες σημερα καθολου τι να πω
-
-
Καλώς ορισες. Μάλλον δεν εψαξες πολύ στο φόρουμ .
Λοιπόν όταν η αντλία υψηλής αρχίσει να τα παίζει , έχει αυτήν την δυσκολία στην εκκίνηση. Μόλις τα παίξει για τα καλά βγάζει τσεκ όταν πατησεις τέρμα γκάζι , όπου αυξάνεται η ανάγκη για καύσιμο.
Οπως και να έχει πήγαινε σε ένα καλό Συνεργειο να σε ψάξουνε.
-
The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:
-
Δυστυχως πας μαλλον για υψηλης
-
-
Μαλιστα καταλαβα ακομα παντος το κανει οχι παντα......δεν μπορω να πω οτι εχει χειροτερεψει ξερει κανεις ποσο περιπου εχει η τρομπα υψηλης ;;και που ειναι μεσα στο ντεποζιτο;;
-
-
καλού κακού κάνε και μια μέτρηση συμπίεσης των κυλίνδρων σου...
η χαμηλή συμπίεση είναι κύρια αιτία για πρόβλημα εκκίνησης του κινητήρα.
απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο οτι δεν έχεις ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα...
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP