Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: [E46] καιει λαδια N45B16 compact

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και εγω κυριοι στην μπεμπα καθε 7000αντε 7.500 χιλ αλλαζα τα λαδια και τη καταλαβα ξαφνικα το εργαλειο αρχιζε να καιει λαδια Ε46 Ν 42 ενα λιτρο ηθελα καθε χιλια χιλιομετρα.Και καποια μαστορια που κρατανε και μαγαζια δεν ξερουν τη λενε και τι ζητανε μεχρι και οτι εφταιγε η διακλωνικη βαλβιδα μου ειπανε που την αλλαξα χωρις να λυθει το προβλημα. Χωρις να θελω να σας κουρασω η περισσοτεροι ξερετε τι μου λεγανε τα αλλαζουμε και βλεπουμε φιλε τελος με την βοηθεια του φιλου Γιωργου Ε 46 1800 και του αγαπητου Τασου γνωρισα ενα μαστορα <που ασχοληθηκε με το προβλημα μου χωρις να πει τα αλλαζουμε και βλεπουμε ???Η επισκευη ειναι μονοδρομος γιωργο αλλιως σε λιγο καιρο θα εχεις αλλα προβληματα

2. The Following 3 Users Say Thank You to nektar For This Useful Post:

A8hnaios (01-05-13), Panos 316T (01-05-13), Γιωργος 250 (01-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nektar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω κυριοι στην μπεμπα καθε 7000αντε 7.500 χιλ αλλαζα τα λαδια και τη καταλαβα ξαφνικα το εργαλειο αρχιζε να καιει λαδια Ε46 Ν 42 ενα λιτρο ηθελα καθε χιλια χιλιομετρα.Και καποια μαστορια που κρατανε και μαγαζια δεν ξερουν τη λενε και τι ζητανε μεχρι και οτι εφταιγε η διακλωνικη βαλβιδα μου ειπανε που την αλλαξα χωρις να λυθει το προβλημα. Χωρις να θελω να σας κουρασω η περισσοτεροι ξερετε τι μου λεγανε τα αλλαζουμε και βλεπουμε φιλε τελος με την βοηθεια του φιλου Γιωργου Ε 46 1800 και του αγαπητου Τασου γνωρισα ενα μαστορα <που ασχοληθηκε με το προβλημα μου χωρις να πει τα αλλαζουμε και βλεπουμε ???Η επισκευη ειναι μονοδρομος γιωργο αλλιως σε λιγο καιρο θα εχεις αλλα προβληματα
    Νεκτάριε το έχεις πάρει καινούργιο το 46αρι σου??

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP