Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: [E46] καιει λαδια N45B16 compact

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια ενα χρονο το εχω οποτε δεν μπορω να ξερω για τον προηγουμενο..τα τσιμουχακια απο μεγαλα διαστηματα αλλαγης λαδιου οφειλεται η φθορα.??

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Γιωργος 250 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια ενα χρονο το εχω οποτε δεν μπορω να ξερω για τον προηγουμενο..τα τσιμουχακια απο μεγαλα διαστηματα αλλαγης λαδιου οφειλεται η φθορα.??
    Δεν μπορώ να σου πω 100%...
    Σίγουρα η καθυστερημένη αλλαγή λιπαντικών δυσχεραίνει την κατάσταση, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι η μόνη αιτία...
    Δεν μπορεί τόσος κόσμος με κινητήρες σειράς Ν4x να πάσχει από τσιμουχάκια βαλβίδων και όλοι οι κάτοχοι τους να μην αλλάζουν τακτικά τα λάδια και να είναι οι μόνοι "υπεύθυνοι" της δυσλειτουργίας αυτής...
    Και η "μαμά εταιρεία" (bmw) νομίζω έχει ένα ποσοστό ευθύνης...
    Άλλωστε την οδηγία longlife δεν την ανακαλύψαμε μόνοι μας, η εταιρεία την θέσπισε και σου έλεγε για τη συχνότητα της αλλαγή λαδιών...
    Και εγώ από όταν το πήρα το αμάξι max κάθε 10.000km άλλαζα τα λάδια, αλλά απ'ότι φάνηκε δεν είχε αποτέλεσμα...
    Τα τελευταία 15.000km είμαι με ένα μπιτόνι στο πορτ μπαγκάζ και φυσικά μόνο συμπληρώνω...
    Δυστυχώς, καλώς ή κακώς το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη..

3. The Following 3 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

A8hnaios (01-05-13), katsaraios (02-05-13), Panos 316T (01-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tasos.kamv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να σου πω 100%...
    Σίγουρα η καθυστερημένη αλλαγή λιπαντικών δυσχεραίνει την κατάσταση, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι η μόνη αιτία...
    Δεν μπορεί τόσος κόσμος με κινητήρες σειράς Ν4x να πάσχει από τσιμουχάκια βαλβίδων και όλοι οι κάτοχοι τους να μην αλλάζουν τακτικά τα λάδια και να είναι οι μόνοι "υπεύθυνοι" της δυσλειτουργίας αυτής...
    Και η "μαμά εταιρεία" (bmw) νομίζω έχει ένα ποσοστό ευθύνης...
    Άλλωστε την οδηγία longlife δεν την ανακαλύψαμε μόνοι μας, η εταιρεία την θέσπισε και σου έλεγε για τη συχνότητα της αλλαγή λαδιών...
    Και εγώ από όταν το πήρα το αμάξι max κάθε 10.000km άλλαζα τα λάδια, αλλά απ'ότι φάνηκε δεν είχε αποτέλεσμα...
    Τα τελευταία 15.000km είμαι με ένα μπιτόνι στο πορτ μπαγκάζ και φυσικά μόνο συμπληρώνω...
    Δυστυχώς, καλώς ή κακώς το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη..
    Η BMW γερμανίας Ναι !!καθε 25000 χλμ ,Εδω η δικιά μας BMW ΕΛΛΑΔΑ τη θα πρέπει να υποστιρίζουν η να μας πουν !! κάθε 25000 με 30000 που άκουσα για τα ποιο καινούργια ???? Ε μήπως έχουμε ξεφυγει τελείως ??????

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP