Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: [E46] καιει λαδια N45B16 compact

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα φτιαξουμε την φλαντζα του καρτερ και θα δω ποσο λαδι θα καψει.απο την μια ζημια στην αλλη παω..δεν ειμαι κ πολυ περηφανος για αυτο που βλεπω να συμβαινει σε τετοια αυτοκινητα..για το καλοκαιρι μου φενετε λεπτο αυτο το λαδι.οταν λες long life ενοεις να τα αφηνουμε πανω απο 10,000χλμ;γιατι παραπανω δεν νομιζω να τα αφησω.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Γιωργος 250 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα φτιαξουμε την φλαντζα του καρτερ και θα δω ποσο λαδι θα καψει.απο την μια ζημια στην αλλη παω..δεν ειμαι κ πολυ περηφανος για αυτο που βλεπω να συμβαινει σε τετοια αυτοκινητα..για το καλοκαιρι μου φενετε λεπτο αυτο το λαδι.οταν λες long life ενοεις να τα αφηνουμε πανω απο 10,000χλμ;γιατι παραπανω δεν νομιζω να τα αφησω.
    Εγώ τα αφήνω για 10.000 χμ, διότι το κυκλοφορώ μόνο σε ταξίδια και δεν το πολυζορίζω. Αλλιώς θα τα άλλαζα ακόμα νωρίτερα. H BMW λέει κάθε 25.000 χμ γιαυτό τα ονομάζει Longlife.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Γιωργος 250 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα Γιώργο!
    Πραγματικά παρόμοια η συμπεριφορά του κινητήρα σου (Ν45) με τον δικό μου (Ν42)... έχω και γω διαρροή από την φλάντζα του κάρτερ και φυσικά σημαντική κατανάλωση λαδιού από τα τσιμουχάκια των βαλβίδων....
    Εγώ έχω περίπου 200.000km και είναι τα περισσότερα δουλεμένα μέσα στην Αθήνα, στην κίνηση...
    Το κακό είναι ότι αν δεν το φτιάξεις / φτιάξουμε, πιστεύω είναι θέμα χρόνου να πάρουμε στα χέρια τους λ και τους καταλύτες...
    Θα μου πεις γιατί δεν το φτιάχνω και γω.... από αντίδραση αρνούμαι να μπω στη διαδικασία, όχι τόσο από οικονομικούς λόγους, όσο από εκνευρισμό...
    Δυστυχώς η επισκευή είναι μονόδρομος....

4. The Following User Says Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

Panos 316T (01-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tasos.kamv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα Γιώργο!
    Πραγματικά παρόμοια η συμπεριφορά του κινητήρα σου (Ν45) με τον δικό μου (Ν42)... έχω και γω διαρροή από την φλάντζα του κάρτερ και φυσικά σημαντική κατανάλωση λαδιού από τα τσιμουχάκια των βαλβίδων....
    Εγώ έχω περίπου 200.000km και είναι τα περισσότερα δουλεμένα μέσα στην Αθήνα, στην κίνηση...
    Το κακό είναι ότι αν δεν το φτιάξεις / φτιάξουμε, πιστεύω είναι θέμα χρόνου να πάρουμε στα χέρια τους λ και τους καταλύτες...
    Θα μου πεις γιατί δεν το φτιάχνω και γω.... από αντίδραση αρνούμαι να μπω στη διαδικασία, όχι τόσο από οικονομικούς λόγους, όσο από εκνευρισμό...
    Δυστυχώς η επισκευή είναι μονόδρομος....
    Τάσο κάποια σχέση πρέπει να υπάρχει με τις εσωτερικές πιέσεις, λειτουργία vvt κλπ πολλά κοινά χαρακτηριστικά βλέπω και είναι άξιο απορίας..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο enatos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τάσο κάποια σχέση πρέπει να υπάρχει με τις εσωτερικές πιέσεις, λειτουργία vvt κλπ πολλά κοινά χαρακτηριστικά βλέπω και είναι άξιο απορίας..
    Johny δίκαιο έχεις, απλά του Γιώργου είναι Ν45 ο κινητήρας, χωρίς το "περιβόητο" μοτεράκι του vvt...
    Όντως είναι περίεργο που παρουσιάζουν ακριβώς τα ίδια συμπτώματα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP