Tα email αυτά, στέλνονται ανεξαιρέτως, απο απατεώνες (κατά κύριο λόγο Νιγηριανούς) οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν δήθεν πουλώντας (σε τιμές εξευτελιστικές), αγοράζοντας (προσφέροντας 20-30% παραπάνω απο ότι ζητάς), δανείζοντας, χαρίζοντας, νοικιάζοντας ακίνητα (που θέλουν να στείλεις τα πρώτα 2 νοίκια για να το δείς) μέχρι και μέσω fb θα σας την πέσουν ώς γυναίκες φωτιά απο ξένη χώρα οι οποίες ψάχνουν να βρούν τον τέλειο άνδρα και αφού "σε βρήκαν", θέλουν να τους στείλεις λεφτά για το εισητίριο να έρθουν να σε βρούν....και να ζήσετε τον έρωτά σας!
Υ.Γ. Έχω λαβει και email απο τον φίλο μου τον "Γιάννη" (τον οποίο δεν ξέρω κάν) που είναι σε ξένη χώρα, τον κλέψανε, δέν έχει λεφτά, κινητό κλπ...αλλά ΜΟΝΟ θυμόταν το email μου απ'έξω και χρειάζεται "δανεικά για να γυρίσει στην χώρα"....
Μάλλον ο "Γιάννης", πέρασε μεγάλο σοκ και ξέχασε να γράφει Ελληνικά...σε σημείο που γράφει σαν τον Μπάγεβιτς!
Προσωπικά, δεν τους βρίζω....απλά τους δουλεύω και το συνεχίζω. Το παίζω χαζός και τους αφήνω να λένε, κάνω οτι δεν κατάλαβα και ξαναρωτάω 300 φορές για ηλίθιες λεπτομέριες και γενικά τους σπάω τα νεύρα