Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.959
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Unhappy Πρωτοφανής οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο!

    Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τον 12χρονο γιο του!

    Μία απίστευτη τραγωδία διαδραματίστηκε στη πόρτα του σπιτιού του 42χρονου αγρότη πατέρα τεσσάρων παιδιών στο Βενεράτο στο Ηράκλειο που θυσιάστηκε για να σώσει τον ανήλικο γιο του όταν ο 12χρονος γιος του θέλησε να ανέβει στο τρακτέρ που ήταν σταματημένο έξω από το σπίτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του prismanews.gr όλα έγιναν σε λίγα λεπτά.
    Το τρακτέρ αναποδογύρισε και έπεσε στο κενό χώρο οικοδομής που βρίσκεται ακριβώς δίπλα εγκλωβίζοντας το 12χρονο αγόρι ανάμεσα στο κάθισμα και το τσιμέντο. Την ίδια στιγμή ο 42χονος πατέρας που βρισκόταν σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων αντιλήφθηκε το κακό που παραμόνευε τον γιο του και με ένα άλμα βρέθηκε πάνω στο τρακτέρ το οποίο όμως τον παρέσυρε μαζί του. Πατέρας και γιος βρέθηκαν κάτω από το όχημα να χαροπαλεύουν. Από το σπίτι της οικογένειας βγήκαν και τα υπόλοιπα παιδιά τα οποία δεν πίστευαν στα μάτια τους και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Οι φωνές των παιδιών και ο θόρυβος από τη πτώση του μεγάλου οχήματος ακούστηκαν μέχρι την καφετέρια που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων. Έτσι οι θαμώνες της καφετέριας, νεαρά παιδιά, έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Έτσι πήγαν με ένα τσαπάκι προσπαθώντας να ανασύρουν το μεγάλο τρακτέρ για να απεγκλωβίσουν πατέρα και γιο ενώ παράλληλα κάλεσαν το ΕΚΑΒ να σπεύσουν στο σημείο. Ένα ασθενοφόρο από την Αγία Βαρβάρα και μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο καθώς και η 3η ΕΜΑΚ πήγαν στο Βενεράτο προσπαθώντας να ανασύρουν πατέρα και γιο από τα σίδερα του τρακτέρ. Μετά από γιγαντιαίες προσπάθειες κατάφεραν να βγάλουν πρώτα το 12χρονο αγόρι που έφερε βαριές καρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια το 42χρονο πατέρα του.
    Ωστόσο η διαδικασία δεν ήταν καθόλου εύκολη ούτε για τους πυροσβέστες ούτε για τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο ενώ όμως ο πατέρας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή... Την ίδια στιγμή ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του 42χρονου αγρότη ο οποίος είναι από τους πιο εργατικούς ανθρώπους της περιοχής.


    Μαυρο Πασχα...



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  2. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

    S8N (30-04-13)

  3. #2
    Εγγραφή
    21-01-10
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Μηνύματα
    7.711
    Thanked
    22530
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τον 12χρονο γιο του!
    Σε ορισμένα πράγματα σε πιάνει βουβαμάρα, δεν μπορείς να πεις τίποτα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

  4. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

    A8hnaios (30-04-13), S8N (30-04-13)

  5. #3
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Από προηγούμενο λινκ...


    Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ελληνικού επιχειρείν



    Δυστυχώς το να επιχειρείς στην Ελλάδα είναι σαν αποτυχημένο ανέκδοτο. Ανυπομονείς να φτάσει στο τέλος του, και όταν φτάσει είναι αναντίστοιχο με τις προσδοκίες του ξεκινήματος.

    Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ιστορίες καθημερινής τρέλας, για όποιον υπέπεσε στο ατόπημα να προσπαθήσει να βιοπορίσει ως μη-υπάλληλος του ελληνικού κράτους; Από πού να ξεκινήσω; Από τον κυκεώνα χαρτιών και παραχαρτιών για να πουλήσει π.χ. μια νοικοκυρά τις μαρμελάδες της που φτιάχνει από τα φρούτα που της περισσεύουν από το περιβόλι της, και της ζητάνε εξέταση κοπράνων από το υπουργείο για να της δώσουν το χαρτί που θα πάει να κάνει έναρξη στην εφορία, να πληρώνει λογιστή για να της κρατάει βιβλία, να πληρώνει ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) και στο τέλος να βγαίνει να πληρώνει στο κράτος περισσότερα από όσα εισπράττει;

    Για το νεαρό που πήγε να ανοίξει ιντερνετικό κατάστημα για να πουλάει στο εξωτερικό ελληνικά προϊόντα όπως λάδι, κρασί και ξηρούς καρπούς, μάθαμε ότι χρειάζεται και εκείνος να κάνει εξέταση κοπράνων. Τελικά το ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο για το επιχειρείν δείχνει κοπρολαγνικές τάσεις.

    Η τελευταία μόδα καταγγελτικού λόγου για τους “κακούς” επιχειρηματίες είναι, λέει, ότι δηλώνουν εισόδημα χαμηλότερο από τους υπαλλήλους τους!

    Μα το εισόδημα του μικρομεσαίου επιχειρηματία είναι άμεσα συνδεμένο με την κερδοφορία της επιχείρησής του! Όταν το 85% των μικρομεσαίων χάνουν χρήματα, θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβει κάποιος, ότι ο επιχειρηματίας που χάνει λεφτά η επιχείρησή του έχει μηδενικά έσοδα, και μάλιστα βάζει και χρήματα ή δανείζεται για να μη την κλείσει; Προφανώς, πρέπει κάποιος να είναι πολύ ηλίθιος για να μη το αντιλαμβάνεται αυτό, και προφανέστερα έχουμε πλειάδα τόσο ή και περισσότερο ηλιθίων με δημόσιο λόγο! Ακόμη και μέσα στη Βουλή! Εκτός αν ξέρουν πολύ καλά τί συμβαίνει, απλά επιτίθενται ακόμη μια φορά στο μίασμα του ιδιωτικού κέρδους. Εμετικό.

    Επίσης, όποιος ήταν αρκετά βλαξ ώστε να αποπειραθεί να επιχειρήσει εν Ελλάδι, βρίσκεται αυτή τη στιγμή εγκλωβισμένος. Από τη μια πλευρά ο ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) απαιτεί 250-450 ευρώ το μήνα από κάθε επιχειρηματία, είτε η επιχείρησή του κερδίζει 50 χιλιάρικα το χρόνο, είτε χάνει 50 χιλιάρικα. Αυτό σημαίνει ότι το 85% των μικρομεσαίων που λειτουργούν μια ζημιογόνο επιχείρηση, πιθανότατα κάπου χρωστάει, άρα και ακόμη για να την κλείσουν θα πρέπει να έχουν χρήματα που ΔΕΝ έχουν. Το 40% των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ είναι σε καθυστέρηση των εισφορών τους, με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται ασφαλιστικά, ούτε εκείνοι, ούτε τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειάς τους. Όμως οι οφειλές τους που τρέχουν περιλαμβάνουν στα οφειλόμενα ποσά τις καλύψεις υγείας για την περίοδο που δεν τις έλαβαν, και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ!

    Τρέλα; Όχι! Απλά μια ακόμη απάτη του ελληνικού κράτους, όπου χρησιμοποιεί τη θέση ισχύος απέναντι στον πολίτη για την ύβρι που τόλμησε να διαπράξει, και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του να βγάλει το βιός του εκτός κρατικού μηχανισμού.

    Σοβιετία εις τον κύβο...

    Πέρα από αυτό, έρχεται ο άμοιρος ηλίθιος μικρομεσαίος και κάνει μια ρύθμιση, ενώ ξεκινά να πληρώνει το διμηνιαίο χαράτσι για τις σχεδόν ανύπαρκτες παροχές υγείας μέσω του ΕΟΠΥΥ, και του σφραγίζουν το βιβλιάριο υγείας να έχει ισχύ δυο μήνες κάθε φορά. Αυτό είναι ώστε να εκβιαστεί να πληρώσει τις δόσεις για τη ρύθμιση των χρεών για υπηρεσίες που δεν έλαβε, ενώ οι συντάξεις έχουν μειωθεί αλλά οι εισφορές όχι. Γελάσαμε αρκετά; Όχι προφανώς, διότι αν χάσει μια δόση της ρύθμισης, χάνει την πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας για την τρέχουσα περίοδο για την οποία μπορεί να είναι συνεπής στην πληρωμή της!

    Η αντιμετώπιση του μικρομεσαίου από το κράτος είναι απεχθής. Λογίζοντας την αποτρεπτική ισχύ των δεδομένων του επιχειρείν, είναι μάλλον απίθανο ότι κάποιος νέος θα δει σοβαρά την προοπτική να γίνει επιχειρηματίας. Δεδομένου ότι από την ιδιωτική οικονομία, το 95% των θέσεων εργασίας βρίσκονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μπορεί κάποιος να συμπεραίνει ότι το ελληνικό κράτος πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεται, αντιμετωπίζοντας στην καλύτερη περίπτωση την ιδιωτική επιχειρηματικότητα εχθρικά, ανεύθυνα, εκδικητικά, και με μοναδική πρόθεση να ξεζουμίσει όποιον κάνει το λάθος να ασχοληθεί με αυτήν, πλην αν είναι Καταριανός σεϊχης fast track.

    Χωρίς μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η ανεργία στον ιδιωτικό τομέα θα φτάσει το 95%, και τα έσοδα του κράτους θα πλησιάσουν ασυμπτωτικά το μηδέν!

    Για start-up κανένας ηλίθιος;


  6. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

    S8N (30-04-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP