Απο Ζ4, δεν δειχνει ασχημα, νομιζω πως δεν εξεχει τοσο πολυ ωστε να ενοχλει.
Απο Ζ4, δεν δειχνει ασχημα, νομιζω πως δεν εξεχει τοσο πολυ ωστε να ενοχλει.
dbehrakis (01-05-13)
Κάτι για 40 μόνο η βάση έμαθα πρόσφατα
Ενας απλός πυροσβεστήρας είναι Φάνη σαν αυτούς που κάνουν 15 ευρώ.Υπερτιμημένος μόνο και μόνο επειδή είναι ΟΕΜ. Θα σου πρότεινα να τον πάρεις μόνο με την προοπτική του στολίσματος, πιο πολύ αν σε ενδιαφέρει να έχεις τα πάντα γνήσια πάνω στο αυτοκίνητο και σου περισσεύει ενα 100αρικο. Σε διαφορετική περίπτωση προσωπική μου γνώμη είναι να μην τον πάρεις![]()
Bazil Van Sinner (29-04-13), fanisk (29-04-13), Kostas_1 (29-04-13), nikos1400 (01-05-13)
60 κατι και 20 κατι νομιζω το ειδα χθες, δεν θυμαμαι ακριβως. Σκεφτομαι πως ειναι πολυ μικρος για να σβησει κατι. Τον ειχα στο καλαθι χθες αλλα επειδη ξεφυγαν τα εξοδα με το hardtop (preparation kit, stand, κ.α) το εβγαλα και ισως το μπαξω τον αλλο μηνα για το full OEM οπως λες.
Κατω απο ποιο καθισμα να μπει? Οδηγου ή συνοδηγου?![]()
BILL007 (29-04-13)
fanisk (29-04-13)
Και εγω θα ακολουθησω καποια στιγμη..περα απο τη χρηστικοτητα (αχρειαστο να ναι αλλα καλο ειναι να υπαρχει μεσα σε καθε αυτοκινητο) ειναι και πολυ ομορφο σαν αποτελεσμα κατω απο το καθισμα..
https://www.z3mcoupe.com/forum/showthread.php?t=9382
Nickolas_s2k (29-04-13)
Nickolas_s2k (29-04-13)
με τους τριγμους εχω ενα θεμα! για να καταλαβεις εχω λυσει 2 φορες ολοκληρο το εσωτερικο της ζετας εχω βαλει τα παντα καινουργια και 2 χρονια παιδευομουνα να εξαφανισω οτι ειχε απομεινει απο τριγμους με διαφορα ηχομωνοτικα,κολληματα κλπ κλπ οπου χρειαζοταν προκειμενου να μην ακουγεται κυριολεκτικα ουτε τσικ ακομα και αν πεσω σε ταφο..πρεπει να εχω προσθεσει τουλαχιστον 10 κιλα στην καμπινα για τους τριγμους..παντως πιστευω αν βαλεις κατι μεταξυ του πυροσβεστηρα και του Bracket δεν θα τριζει..κατι σαν αυτοκολλητο pad ενα πραμα..
S8N (29-04-13)