Τα αθλητικα μην τα φοβασαι, με λιγη προπονηση ειναι οκ.
Τα ψυχοτεχνικα επίσης θελουν να τσεκαρουν οτι ειναι λογικος ανθρωπος με στοιχειωδη εξυπναδα και αφου εχει στοχο την ΣΜΑ, αυτα ειναι για πλακα.
Ελαστικοι ειναι λιγο, αλλα για μεσον ξεχασε το. Αυτοι που πρεπει να κοπουν, σωστα κοβονται - δεν κανουν για αξιωματικοι.
Andri (28-04-13), Bazil Van Sinner (28-04-13), Leonidas_E39 (28-04-13), oldcarskickass (28-04-13), PANOS-E60 (28-04-13), pilot (28-04-13), Ptboul (28-04-13), S8N (30-04-13), sierra (28-04-13)
Μέσο και ελαστικότητα υπάρχει παντού εκτός από τους γιατρούς, όπως λέει και ο Κώστας, αλλά τα τεστς είναι απλά, και ένας λογικός και συνηδητοποιημένος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη ούτε το μέσο ούτε τίποτα.
Απλά πες του να προσέξει επειδή εκεί θα είναι μπούγιο πολλά άτομα με 1.000.000.000 διαφορετικές απόψεις επί του θέματος και σε στυλ "γαμάω" να ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ υπόψην του. Οι εξεταστές ξέρουν για το άγχος τον εξεταστέων, αλλά δεν συγχωρούν τα ψώνια και τους "μάγκες". Να πάει να δώσει συνέντευξη όπως θα έδινε σε εσένα πχ.
Ολόσωστος, Αξιωματικός θα γίνει το παιδί , θα ήθελες να έχει συμμαθητές στη Σχολή που να μην ήταν κατάλληλοι ?
Η συνέντευξη δεν είναι κάτι τρομερό αρκεί όπως είπανε και παραπάνω να μην αρχίσει να λέει τίποτα περίεργα της ηλικίας...
Αν προοριζόταν για Ιπτάμενος εκεί έχει πιο δύσκολη συνέντευξη από όσο γνωρίζω...
Όλα καλά θα πάνε![]()
Κάτι που δεν αναφέρθηκε σχετικά με τις συνεντεύξεις και το θυμήθηκα τώρα, να μην βιαστεί να απαντήσει στο οτιδήποτε τον ρωτήσουν και όλες οι απαντήσεις να είναι τεκμηριωμένες και με σωστά επιχειρήματα...
Υποθέτω το γνωρίζετε απλά καλό είναι να επισημαίνουμε ότι ξέρουμε
Kostas_1 (28-04-13), oldcarskickass (28-04-13), sierra (28-04-13)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάποιος που δεν θέλει να ''γίνει πιλότος''!
Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει, η ΣΜΑ είναι μια απο τις καλύτερες σχολές με πολύ υψηλού επιπέδου μόρφωση!
Και η ΣΤΥΑ δεν πάει πίσω όμως!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Σας ευχαριστώ όλους για τις επισημάνσεις, θα μεταφέρω στο γιό μου τις συμβουλές σας για να μην αγχώνετε, αν και εγώ έχω πιο πολύ άγχος...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Αν γνωριζει καποιος κανα καλο δερματολογο και οφθαλμιατρο απο την περιοχη της θεσσαλονικης ας στειλει ενα πμ
![]()
-------------------
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE