Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 585

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις εδώ και ένα μήνα στη Γυμναστική Ακαδημία με έναν καθηγητή που κάνει αυτή την δουλειά αλλά εγώ φοβάμαι τα αθλητικά γι αυτό έγραψα.Τα μαθήματα τα έχει νομίζω γιατί είναι μαθητής του 19 αλλά δεν είχε γυμναστεί ποτέ...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις εδώ και ένα μήνα στη Γυμναστική Ακαδημία με έναν καθηγητή που κάνει αυτή την δουλειά αλλά εγώ φοβάμαι τα αθλητικά γι αυτό έγραψα.Τα μαθήματα τα έχει νομίζω γιατί είναι μαθητής του 19 αλλά δεν είχε γυμναστεί ποτέ...
    Λογικά θα γνωρίζετε οτι δεν υπαρχουν μονο αθληματα αλλα και ψυχοτεχνικα τεστ και για τις σχολες του στρατου σημερα νομιζω λήγουν οι αιτησεις..Επισης να σκεφτειται και λιγο το μεσα στην σχολη, πολυ λενε θα γραψω θα μπω και εξασφαλιστηκα, δεν ειναι ετσι ομως, πολλοί ειναι αυτοι που τα παρατανε μεσα στην σχολη με αποτελεσμα να χανουν εναν χρονο τσαμπα και αυτο γιατι δεν αντεχουν την πολυ πιεση..Τα αθληματα δεν ειναι τιποτα το υψος κ.λ.π να εχει και τα αθληματα θα τα βγαλει..Καλή σταδιοδρομία
    https://www.bmwfans.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2883&dateline=1359059  637 O-PELάτης

3. The Following 2 Users Say Thank You to Gregor_Marga For This Useful Post:

oldcarskickass (28-04-13), sierra (27-04-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregor_Marga Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικά θα γνωρίζετε οτι δεν υπαρχουν μονο αθληματα αλλα και ψυχοτεχνικα τεστ και για τις σχολες του στρατου σημερα νομιζω λήγουν οι αιτησεις..Επισης να σκεφτειται και λιγο το μεσα στην σχολη, πολυ λενε θα γραψω θα μπω και εξασφαλιστηκα, δεν ειναι ετσι ομως, πολλοί ειναι αυτοι που τα παρατανε μεσα στην σχολη με αποτελεσμα να χανουν εναν χρονο τσαμπα και αυτο γιατι δεν αντεχουν την πολυ πιεση..Τα αθληματα δεν ειναι τιποτα το υψος κ.λ.π να εχει και τα αθληματα θα τα βγαλει..Καλή σταδιοδρομία
    Για να φύγει κάποιος πρέπει ή να πάει με το ζόρι σε μία τέτοια Σχολή ή να περιμένει να δει κάτι και να αντιμετωπίσει κάτι τελείως το διαφορετικό.
    Όλα τα άλλα προβλήματα του "μέσα" κτλπ αντιμετωπίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα από κάποιον συνειδητοποιημένο άνθρωπο που επέλεξε να σταδιοδρομίσει το υπόλοιπο της ζωής του στις Ε.Δ.
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

5. The Following 5 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-04-13), Kostas_1 (28-04-13), oldcarskickass (28-04-13), pilot (28-04-13), Samaro (28-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να φύγει κάποιος πρέπει ή να πάει με το ζόρι σε μία τέτοια Σχολή ή να περιμένει να δει κάτι και να αντιμετωπίσει κάτι τελείως το διαφορετικό.
    Όλα τα άλλα προβλήματα του "μέσα" κτλπ αντιμετωπίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα από κάποιον συνειδητοποιημένο άνθρωπο που επέλεξε να σταδιοδρομίσει το υπόλοιπο της ζωής του στις Ε.Δ.
    Εγω προσωπικα δεν ξερω τι γνωριζει αυτο το παιδι για τις συγκεκριμενες σχολες και απλως αναφερω οτι δεν ειναι ευκολα, ουτε παρουσιαζω ενα ειδυλλιακο τοπιο ουτε θελω να τον αποθαρρύνω και αυτοι που φευγουν ειναι αυτοι που πριν μπουν το παιζουν οτι ξερουν τα παντα για την σχολη και ιστορια..Επισης οι μηχανικοι της Π.Α εντάσσονται στις ειδικές δυνάμεις?
    https://www.bmwfans.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2883&dateline=1359059  637 O-PELάτης

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικό να υπάρχει το άγχος , όλοι οι γονείς το έχουν... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ότι άλλο χρειαστείτε εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε
    Ευχαριστώ...

Εγω προσωπικα δεν ξερω τι γνωριζει αυτο το παιδι για τις συγκεκριμενες σχολες και απλως αναφερω οτι δεν ειναι ευκολα, ουτε παρουσιαζω ενα ειδυλλιακο τοπιο ουτε θελω να τον αποθαρρύνω και αυτοι που φευγουν ειναι αυτοι που πριν μπουν το παιζουν οτι ξερουν τα παντα για την σχολη και ιστορια..Επισης οι μηχανικοι της Π.Α εντάσσονται στις ειδικές δυνάμεις?
    Όχι δεν νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Του έχω πει τι περίπου θα αντμετωπίσει...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι δεν νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Του έχω πει τι περίπου θα αντμετωπίσει...
    Αν και αυτο το ποστπηγαινε στον andri δεν πειραζει..:Ρ..Καλα εκανες και του μιλησες

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν και αυτο το ποστπηγαινε στον andri δεν πειραζει..:Ρ..Καλα εκανες και του μιλησες
    Για σένα ήταν σχετικά με το τι ξέρει και για τις ειδικές δυνάμεις...

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επισης οι μηχανικοι της Π.Α εντάσσονται στις ειδικές δυνάμεις?
    Προφανώς το ειδικές δυνάμεις το κατάλαβες από το Ε.Δ που έγραψα παραπάνω... το οποίο σήμαινε Ένοπλες Δυνάμεις και όχι Ειδικές.

Επίσης εσύ πως ξέρεις αν επιτρέπεται για τις Σχολές και για αυτούς που φεύγουν ?19 βλέπω πως είσαι αν ισχύει η ηλικία που έχεις στο forum μας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andri : 28-04-13 στις 03:14
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregor_Marga;394201.Επισης να σκεφτειται και λιγο [B
    το μεσα[/B] στην σχολη

...ναι γιατι εδω ειναι το εξω......

καλη επιτυχια στο γιο ασου Sierra!!!!

Για να ειναι μαθητης του 19 σημαινει πως και υπομονη εχει και μυαλο ξυραφι,
    αμα το πιστεψει,τιποτα δεν ειναι

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...ναι γιατι εδω ειναι το εξω......

καλη επιτυχια στο γιο ασου Sierra!!!!

Για να ειναι μαθητης του 19 σημαινει πως και υπομονη εχει και μυαλο ξυραφι,
    αμα το πιστεψει,τιποτα δεν ειναι
    Ευχαριστώ. Ελπίζω να πετύχη αυτό που θέλει. Εγώ μόνο βοήθεια και συμπαράσταση μπορώ να του δώσω. Ελπίζω να το γλεντήσουμε στο τέλος...

13. The Following 2 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

Andri (28-04-13), Ptboul (28-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP