Σελίδα 48 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 38464748495058 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 471 έως 480 από 585

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μηπως κάποιος μπορεί να τσεκαρει το vin απο το daihatsu terios μου JDAJ100G000501771 κ να με διαφωτίσει γιατί όσο έψαξα στ νετ δε κατάφερα να κάνω κάτι

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπέρα στην παρέα. Μια παράκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Ο μικρός γιός μου δίνει πανελλήνιες φέτος και μία από τις σχολές που διάλεξε είναι η περιβόητη ΣΙ (Σχολή Ικάρων). Φυσικά δεν πάει για Ιπτάμενος αλλά για μηχανικός (ΣΜΑ) και επίσης στις ΣΤΥΑ και ΣΥΔ. Αυτό που σας ζητάω είναι εάν κάποιος από εδώ μέσα μπορεί να βοηθήσει για τις αθλητικές εξετάσεις που θα δώσει, αν ξέρει κάποιους που θα είναι στην επιτροπή ας μου στείλει μήνυμα. Είναι δύσκολη η εποχή για τον μικρό και προσπαθώ να τον βοηθήσω όπως μπορώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα στην παρέα. Μια παράκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Ο μικρός γιός μου δίνει πανελλήνιες φέτος και μία από τις σχολές που διάλεξε είναι η περιβόητη ΣΙ (Σχολή Ικάρων). Φυσικά δεν πάει για Ιπτάμενος αλλά για μηχανικός (ΣΜΑ) και επίσης στις ΣΤΥΑ και ΣΥΔ. Αυτό που σας ζητάω είναι εάν κάποιος από εδώ μέσα μπορεί να βοηθήσει για τις αθλητικές εξετάσεις που θα δώσει, αν ξέρει κάποιους που θα είναι στην επιτροπή ας μου στείλει μήνυμα. Είναι δύσκολη η εποχή για τον μικρό και προσπαθώ να τον βοηθήσω όπως μπορώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    Δεν ειναι δυσκολα τα αθληματα κυριε Παναγιωτη

https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...athgories.html

4. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Kostas_1 (28-04-13), sierra (28-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν απανταει στην ερωτηση σου αλλα θα βοηθουσε παρα πολυ να συμετασχει σε ενα προγραμμα για στρατιωτικες σχολες που εχει ο πανελληνιος γυμναστικος συλλογος αποκλειστικα για προετοιμασια για αγωνισματα στρατιωτικων σχολων. δεν ξερω ποτε δινει φετος ο γιος σου αλλα αν δεν ειναι εντελως αγυμναστος μεσα σε 1-2 μηνες θα ειναι οκ.τα περισσοτερα απο αυτα ειναι θεμα τεχνικης και του στρατου(ενοπλες δυναμεις) ειναι ευκολα σε σχεση με της πυροσβεστικης.το κοστος ειναι 45 ευρω το μηνα +20 εγγραφη.το εχω κανει στο παρελθον και αξιζει

6. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

sierra (28-04-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το μόνο δύσκολο στις αθλητικές δοκιμασίες είναι το 1000αρι-σχετικό και αυτό βέβαια. Μπορεί να πιάσει τους χρόνους όμως αν αρχίζει να γυμνάζεται από τώρα ώστε να κάνει αντοχή (η οποία θα του χρειαστεί και στη Σχολή και είμαι σίγουρος για αυτό).
    Ότι απορία έχετε ή θέλετε κάτι σχετικά με αγωνίσματα ,διαδικασίες κτλπ ρωτήστε ελεύθερα.
    Εύχομαι καλή επιτυχία στον μικρό και με το καλό να γίνει μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων.
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις εδώ και ένα μήνα στη Γυμναστική Ακαδημία με έναν καθηγητή που κάνει αυτή την δουλειά αλλά εγώ φοβάμαι τα αθλητικά γι αυτό έγραψα.Τα μαθήματα τα έχει νομίζω γιατί είναι μαθητής του 19 αλλά δεν είχε γυμναστεί ποτέ...

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο δύσκολο στις αθλητικές δοκιμασίες είναι το 1000αρι-σχετικό και αυτό βέβαια. Μπορεί να πιάσει τους χρόνους όμως αν αρχίζει να γυμνάζεται από τώρα ώστε να κάνει αντοχή (η οποία θα του χρειαστεί και στη Σχολή και είμαι σίγουρος για αυτό).
    Ότι απορία έχετε ή θέλετε κάτι σχετικά με αγωνίσματα ,διαδικασίες κτλπ ρωτήστε ελεύθερα.
    Εύχομαι καλή επιτυχία στον μικρό και με το καλό να γίνει μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων.
    Αν θέλεις πες μου σχετικά για αυτές γιατί δεν ξέρω. Εγώ έδωσα στη ΣΥΔ το 1978 και τότε ήταν αλλιώς...

Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις εδώ και ένα μήνα στη Γυμναστική Ακαδημία με έναν καθηγητή που κάνει αυτή την δουλειά αλλά εγώ φοβάμαι τα αθλητικά γι αυτό έγραψα.Τα μαθήματα τα έχει νομίζω γιατί είναι μαθητής του 19 αλλά δεν είχε γυμναστεί ποτέ...
    Λογικά θα γνωρίζετε οτι δεν υπαρχουν μονο αθληματα αλλα και ψυχοτεχνικα τεστ και για τις σχολες του στρατου σημερα νομιζω λήγουν οι αιτησεις..Επισης να σκεφτειται και λιγο το μεσα στην σχολη, πολυ λενε θα γραψω θα μπω και εξασφαλιστηκα, δεν ειναι ετσι ομως, πολλοί ειναι αυτοι που τα παρατανε μεσα στην σχολη με αποτελεσμα να χανουν εναν χρονο τσαμπα και αυτο γιατι δεν αντεχουν την πολυ πιεση..Τα αθληματα δεν ειναι τιποτα το υψος κ.λ.π να εχει και τα αθληματα θα τα βγαλει..Καλή σταδιοδρομία
    https://www.bmwfans.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2883&dateline=1359059  637 O-PELάτης

11. The Following 2 Users Say Thank You to Gregor_Marga For This Useful Post:

oldcarskickass (28-04-13), sierra (27-04-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν θέλεις πες μου σχετικά για αυτές γιατί δεν ξέρω. Εγώ έδωσα στη ΣΥΔ το 1978 και τότε ήταν αλλιώς...
    Είναι πολύ καλό το ότι άρχισε να γυμνάζεται και να προετοίμαζεται καθώς αγωνίσματα και γυμναστική θα έχει σε καθημερινή βάση σε μία Στρατιωτική Σχολή.
    Εδώ και χρόνια άρχισαν να παίρνουν στα σοβαρά τον δείκτη μάζας σώματος και τα όρια του ύψους, οπότε καλό θα ήταν να κοιτάξετε αν είναι εντός ορίων , αν δεν το έχετε κοιτάξει ήδη.
    Από εκεί και πέρα όπως είπα και πριν το μόνο που ουσιαστικά απασχολεί τον κάθε υποψήφιο για τέτοιες Σχολές είναι το 1000αρι και αυτό όχι γιατί έχει τρελό χρόνο, αλλά γιατί απαιτεί μία Χ αντοχή στο συνεχόμενο τρέξιμο που με εξάσκηση, λίγη ή αρκετή, αποκτιέται.
    Το θέμα μυωπία υποθέτω δεν σας απασχολεί αφού δεν ενδιαφέρεται για Ιπτάμενος αλλά για Μηχανικός.
    Κάτι άλλο που να ξεχνώ να αναφέρω?

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregor_Marga Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικά θα γνωρίζετε οτι δεν υπαρχουν μονο αθληματα αλλα και ψυχοτεχνικα τεστ και για τις σχολες του στρατου σημερα νομιζω λήγουν οι αιτησεις..Επισης να σκεφτειται και λιγο το μεσα στην σχολη, πολυ λενε θα γραψω θα μπω και εξασφαλιστηκα, δεν ειναι ετσι ομως, πολλοί ειναι αυτοι που τα παρατανε μεσα στην σχολη με αποτελεσμα να χανουν εναν χρονο τσαμπα και αυτο γιατι δεν αντεχουν την πολυ πιεση..Τα αθληματα δεν ειναι τιποτα το υψος κ.λ.π να εχει και τα αθληματα θα τα βγαλει..Καλή σταδιοδρομία
    Για να φύγει κάποιος πρέπει ή να πάει με το ζόρι σε μία τέτοια Σχολή ή να περιμένει να δει κάτι και να αντιμετωπίσει κάτι τελείως το διαφορετικό.
    Όλα τα άλλα προβλήματα του "μέσα" κτλπ αντιμετωπίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα από κάποιον συνειδητοποιημένο άνθρωπο που επέλεξε να σταδιοδρομίσει το υπόλοιπο της ζωής του στις Ε.Δ.

14. The Following 5 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (28-04-13), Kostas_1 (28-04-13), oldcarskickass (28-04-13), pilot (28-04-13), Samaro (28-04-13)

Σελίδα 48 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 38464748495058 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP