Τα φοράνε τα Csi μόνο.
Σχήμα λόγου ρε σχυΛί, conti πρίμιουμ κόντακτ (όλα καλά είναι για το 36ρι), μισλέν και ντάνλοπ._
Τα φοράνε τα Csi μόνο.
Σχήμα λόγου ρε σχυΛί, conti πρίμιουμ κόντακτ (όλα καλά είναι για το 36ρι), μισλέν και ντάνλοπ._
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Δημήτρης Λέκκας (26-04-13)
οπως εχω ξαναγραψει απο προσωπικη αποψη conti sport contact 5
Υ.Γ conti4 δεν υπαρχει..
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Goodyear assimetric 2?
Και τα dunlop γλιστρανε, σημερα με βροχή σε κάθε στροφή έχανα τον κωλο, έχω τα sport 2000.
επειδη εχω και γω 36αρι και εχω δοκιμασει καμποσα απο επωνυμα , εχω κασταλαξει σε ps3.
Μαλακη γομα που σημαινει , οχι ιδιαιτερο ζεσταμα ,με πολυ καλο γκριπ ακομα και σε βρεγμενο ,αθορυβο και μπορεις να το κρατησεις για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα σε σχεση με αλλα.
Με σκληρο λαστιχο θελεις καλο ζεσταμα , θα εντυπωσιαστεις περισσοτερο αλλα θα κρατησει λιγοτερο.
Το πριν το ζεσταμα και η "ληξη" τους το καθιστουν το αυτοκινητο σκοτωστρα.
Παντα προσωπικη εκτιμηση.
τούρμπο και πράσινα άλογα
Bitz (27-04-13), ghost-rider (26-04-13), Δημήτρης Λέκκας (26-04-13)
Ti λες για Petlas???
Γιατι συζητατατε για λαστιχα που ειναι σαπουνι ; ; ;
Να επιλεγεται για ελαστικα που τα εχουν θυγατρικες αν θελετε πιο φθηνη λυση !!!
ΠΧ . . .Michelin-bf coodrich-kormoran
Continental-uniroyal-barum (barum) απιστευτα οικονομικο και καλο ελαστικο το εχω βαλει
σε αρκετα αυτοκινητα !!!
A8hnaios (26-04-13), bakalos (26-04-13), katsaraios (27-04-13), Konstantinos E60 (26-04-13), Ptboul (26-04-13), Δημήτρης Λέκκας (26-04-13)
Απο τα Pirelli Pzero δεν ημουν και πολυ ικανοποιημενος, γλυστραγαν περισσοτερο απο το μεσο ορο...
Τα ΤΟΥΟ ηταν ωραια με καλα κρατηματα, οπως επισης και τα AVON, ιδιως σε βροχη.
Τα Michelin ειναι αδιαφορα (με την καλη εννοια... ). Οχι ασχημα, αλλα ουτε και κατι τρελο.
Προχτες εβαλα ενα ζευγαρι Bridgestone potenza ss001 μτχ, οπου θα εχω αποψη απο βδομαδα!!
Αυτα, σε 17αρα ζαντα παντα.