Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Ο άνθρωπος ήθελε μάλλον να πει, "Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα του απατεώνα που ήθελε να μπει στο Δημόσιο από την πλαϊνή πόρτα"

    ΝΤΡΟΠΗ, ΑΘΛΙΕ!!

    No hope.


    Ρουπακιώτης: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των εργαζομένων»


    «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των εργαζομένων και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, να προσφεύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, αναφερόμενος στην επίμαχη ρύθμιση, που τελικά αποσύρθηκε, και προέβλεπε την κατάργηση της έκδοσης δικαστικών προσωρινών διαταγών και έκδοση αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων, που αφορούν απολυμένους εργαζόμενους.

    Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, μια ημέρα μετά από τη διαμάχη που ξέσπασε για την εν λόγω ρύθμιση, ο κ. Ρουπακιώτης επανέλαβε την αντίθεσή του και υπογράμμισε: «Επικράτησε η νομιμότητα. Δεν νιώθω νικητής ή ηττημένος».

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε άγνοια για τον συντάκτη της επίμαχης ρύθμισης για τους συμβασιούχους, την οποία χαρακτήρισε «τερατούργημα», τονίζοντας ότι «εκείνος ο οποίος τις «κατασκεύασε» όφειλε να μην το κάνει, καθώς είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά και να τηλεφωνήσει στον υπουργό Δικαιοσύνης και να τον ενημερώσει σχετικά με τις προθέσεις του αυτές»

    Σχετικά με τον Αντώνη Μανιτάκη, αναγνώρισε ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας, σημειώνοντας ότι «η επιστημοσύνη του είναι γνωστή». Ανέφερε επίσης ότι δεν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον συνάδελφό του υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

    Τέλος, επανέλαβε ότι η διάταξη θα κατατεθεί εκ νέου μετά το Πάσχα, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
    https://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...04/2013_496042

  2. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

    oldcarskickass (26-04-13), Stathis (26-04-13), Thomelef (26-04-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP