Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 141

Θέμα: Μαθηματα πολιτισμου!!(αν ειναι δυνατον!)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οτι ετυχε να γεννηθω στην Ελλαδα με κανει ανωτερο ον ? Απο ποτε το μισος προς τον συνανθρωπο και αλλους λαους ειναι ιδανικο ? Ποτε θα καταλαβετε οτι ο εθνικισμος ειναι αλλο ενα εργαλειο που εξυπηρετει συμφεροντα.....?
    Γιώργο οκ, εγώ δέχομαι ότι ο εθνικισμός κρύβει συμφέροντα. Ο αντι-εθνικισμός δεν κρύβει? Δεν θα ήθελα τίποτα απ' τα δύο. Ο εθνικισμός όμως είναι μέσα (στη χώρα) τον βλέπω και μπορώ να τον ελέγξω σαν δημοκράτης που θέλω να λέγομαι. Τον μανιώδη αντιεθνικισμό όμως τον βλέπω σαν τον "μεγάλο αδελφό" να μου λέει.. κολλητέ χαλάρωσε να πάρω αυτό που θέλω ..και στο τέλος του επεισοδίου ...θα έχεις δωράκι ειδική περιποίηση αφιερωμένη από μένα για σένα.... αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... τα έχουμε δει πολύ πρόσφατα και στα Βαλκάνια και αλλού

Τα κάναμε κι εμείς προ Χριστού αυτά... και όπως και να το κάνεις είμαστε υποψιασμένοι, οκ, μείναμε αυτοί που μείναμε, μην εξαφανιστούμε κιόλας....

2. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

yannisv (27-03-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο οκ, εγώ δέχομαι ότι ο εθνικισμός κρύβει συμφέροντα. Ο αντι-εθνικισμός δεν κρύβει? Δεν θα ήθελα τίποτα απ' τα δύο. Ο εθνικισμός όμως είναι μέσα (στη χώρα) τον βλέπω και μπορώ να τον ελέγξω σαν δημοκράτης που θέλω να λέγομαι. Τον μανιώδη αντιεθνικισμό όμως τον βλέπω σαν τον "μεγάλο αδελφό" να μου λέει.. κολλητέ χαλάρωσε να πάρω αυτό που θέλω ..και στο τέλος του επεισοδίου ...θα έχεις δωράκι ειδική περιποίηση αφιερωμένη από μένα για σένα.... αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... τα έχουμε δει πολύ πρόσφατα και στα Βαλκάνια και αλλού

Τα κάναμε κι εμείς προ Χριστού αυτά... και όπως και να το κάνεις είμαστε υποψιασμένοι, οκ, μείναμε αυτοί που μείναμε, μην εξαφανιστούμε κιόλας....
    Εγω δεν μιλαω για αντι-εθνικισμό ο οποιος κρυβει δολο και σκοπιμοτητα, μιλαω για ανωτερες αξιες οπως ο σεβασμος και η αγαπη ,περα απο εθνη και λαους ,οι οποιες μας κανουν καλυτερους ανθρωπους ! Ολοι οι ανθρωποι ειναι αδελφια και κανενας δεν ειναι ανωτερος του αλλου...Το οτι μας βαζουν να σκοτωνομαστε μεταξυ μας για εδαφικες διεκδικησεις ,προσωπικες φιλοδοξιες,οικονομικα συμφεροντα και δεν ξερω εγω τι αλλο, ειναι αλλο ''καπελο''...Το θεμα ομως ειναι το τι κανω και πως ενεργω εγω και οχι το τι κανει ο αλλος ωστε να κανω εγω χειροτερα...Ο καθενας πρεπει να κανει την αυτοκριτικη του....! και στο κατω κατω της γραφης αν θελετε αληθινα ιδανικα υπαρχουν !! Αρκει να ανατρεξετε στην Αγια Γραφη στο Ματθαιος κεφ.5-7 οπου αναγραφετε η επι του ορους ομιλια του Ιησου Χριστου !! Και για να μην παρεξηγηθω δεν αναφερομε στην θρησκεια αλλα στην ουσια του θεματος και στα λογια που αναγραφονται εκει...

φιλικα Γιωργος
    bbs rules ....

4. The Following 2 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

yannisv (27-03-10), z3 2.2 (27-03-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP