Θυμησε μου, εχεις ναβι?
Θυμησε μου, εχεις ναβι?
Www.fabdirect.com
Συμπληρωσε τη φορμα αναζητησης και δες τι τιμη το δινουν.
fanisk (27-12-12)
Το τελευταιο καιρο το κουμπι #1 θελει υπερπροσπαθεια για να πατηθει. Χαλασε ή εχει μπει σκονη ή κατι αλλο και δεν κανει επαφη? Κοντευω να σπασω το δαχτυλο μου για να πατηθει. Τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα. Να ψεκασω κατι? Τι?
mitsos_chania (17-01-14)
Eλα .......αμα εισαι αθηνα κατι θα κανουμε .......το εχω κανει το χειρουργειο αυτο σε buisness του Ε46......εχω τα εργαλεια ........οποτε θες ελα απο εδω αμα εισαι Αθηνα να το δουμε!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
fanisk (26-04-13)
mitsos_chania (17-01-14)
Τραντζιστρ κολλημενο με ταινια πνω στο ταμπλο........
Το κουμπι τωρα το ειδα ...... εγω ελεγα για το eject!
Τα φτιαχνουμε και τα δυο πιστευω ..... οσο για το κουμπι αν εχει σπασει μεσα η επαφη βλεπουμε......βασικα το λυνουμε βαζουμε λιγο σπρευ επαφων τεσταρουμε και βλεπουμε ...... πιστευω πως δεν ειναι τιποτα ......
Αααααα να φανταστω τα περισευματα - βιδες τα εχεις ετσι?
![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Πτυχιο ιατρικης ......απο παρακολουθηση ξενης σειρας στον αντενα με χειρουργια ..........δεν ξερω και πως λεγεται Dr Who......![]()
χαχαχαχα