Κατι ακυρο.............γιατι νομιζω πως οι Ν2 συγκεκριμενα oi Ν42Β18 εχουν μονο Valvetronic και οχι Vanos!???????
Κατι ακυρο.............γιατι νομιζω πως οι Ν2 συγκεκριμενα oi Ν42Β18 εχουν μονο Valvetronic και οχι Vanos!???????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dermatis : 25-04-13 στις 23:30
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Στα έχω κυκλώσει
image hosting site over 5mb
Πάντως, έχεις μεγάλη διαρροή, ψάξ'το γενικότερα. Από τα βάνος έχεις σίγουρα (o-ring), απλά ψάξε μήπως έχεις κι αλλού, εκτός του υδραυλικού και των βάνος.
Dermatis (26-04-13)
γεια σου ρε Τζωνη realOEM! χαχαχαχαχ
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
giannis_compact (26-04-13)
για την ακρίβεια, αυτά που δείχνεις είναι οι ηλεκτρομαγνητικές των vanos... δηλαδή οι παλμοδότες που "διαβάζουν" τη μηχανική θέση των τροχαλιών-vanos και την μετατρέπουν σε ηλεκτρική ένδειξη για να διαβάσει η dme την θέση τους..
Οι τροχαλίες-Vanos για την ακρίβεια βρίσκονται λίγο πιο πάνω από εκεί που σημαδεύεις. (εκεί που είναι η φλάντζα οβάλ, σαν μισοφέγγαρο)...
Εγώ είχα τρέμουλο στο ρελαντί (Ν42 Β20) και ήταν βάση κινητήρα αριστερή.Και εύκολα αλλάζει και φθηνή είναι.Με εργατικά κάπου 60 ευρώ πλήρωσα και τέλος
το τρέμουλο.
Πηγα σημερα αλλαξα λαδακια στην Alimos Motors......ο τεντωτηρας τελικα ειναι οκ και τα αυτια μου μαλλον ηταν περιεργα!
Οντως εχανε απο τα βανος και ηδη τα παρηγγειλα για να αλλαχτουν τα o ring!
Κατα τα αλλα ολα καλα ......το κοιταξαν τα παιδια το αμαξι γενικως .....και ειπαμε για το σερβις του που ερχεται ολα καλα!
Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
S8N (01-05-13)