Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 160

Θέμα: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ!!!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

O σύνδεσμος κεντρικού για Ε36 κάνει στην αντιπροσωπεία ~90¤. Τόσο θα κάνει περίπου κ του Ζ3. Αν ο τύπος εννοούσε 120 με γνήσιο ανταλλακτικό, μην το λες ούτε του παπά. Τζάμπα είναι.

Γιατί δεν είναι απλά 6 βίδες να βάλει κ να βγάλει. Πρέπει πρώτα να βγει ο άξονας μετάδοσης, που σημαίνει και αφαίρεση εξάτμισης. Η εργασία για αυτή τη δουλειά σε εξειδικευμένο ξεκινάει το λιγότερο από 35-40¤.....
    Ε36 M44Β19

2. The Following 2 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

BILL007 (25-04-13), Vassilis ///M (25-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    O σύνδεσμος κεντρικού για Ε36 κάνει στην αντιπροσωπεία ~90¤. Τόσο θα κάνει περίπου κ του Ζ3. Αν ο τύπος εννοούσε 120 με γνήσιο ανταλλακτικό, μην το λες ούτε του παπά. Τζάμπα είναι.

Γιατί δεν είναι απλά 6 βίδες να βάλει κ να βγάλει. Πρέπει πρώτα να βγει ο άξονας μετάδοσης, που σημαίνει και αφαίρεση εξάτμισης. Η εργασία για αυτή τη δουλειά σε εξειδικευμένο ξεκινάει το λιγότερο από 35-40¤.....
    Αυτό είχα καταλάβει και εγώ - ότι δηλ. είναι φθηνά τα 120 ευρώ. Το ανταλλακτικό είναι γνήσιο (θα το πάρει από Σπανό). Οι τιμές που μου κάνει είναι πραγματικά χαμηλές και δοκίμασμένος πολύ καιρό τώρα, για αυτό και παραξενεύτηκα όταν ειπώθηκε ότι είναι ακριβά. Το συνεργείο είναι εξειδικευμένο.

Ευχαριστώ Bill και 6ylinder για τις πληροφορίες.

4. The Following User Says Thank You to gupakos For This Useful Post:

BILL007 (25-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Υπάρχει λόγος να μην εμπιστευτούμε ένα τέτοιο ανταλλακτικό από MEYLE;

https://www.ebay.de/itm/MEYLE-Hardys...item4852163eb4

Γνωρίζει κάποιος ποιανής μάρκας είναι ο ΟΕΜ σύνδεσμος;

Rides
    0

Προεπιλογή

Κοίτα εγώ πριν μια εβδομάδα τον άλλαξα. Έβαλα λοιπόν Meyle που τον πήρα από Αθήνα όμως σε πολύ χαμηλή τιμή (τόσο που με προβλημάτισε...).

ΟΕΜ μάρκα για το σύνδεσμο προφανώς θα είναι κάποια εκ των Lemforder, Meyle, Mahle, Febi-Swag. Aυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν πάρεις σύνδεσμο από το εμπόριο τέτοιας μάρκας θα είναι σίγουρα αντίστοιχης ποιότητας με της αντιπροσωπείας. Παίζουν σίγουρα θέματα διαλογής ανταλλακτικών.

Αλλά αυτό επίσης δεν σημαίνει ότι ένα ανταλλακτικό Meyle ή Lemforder δεν είναι καλό. Μπορεί να είναι εξίσου καλό με το OEM (και πιστέυω είναι το πιο πιθανό).

Παίζει και ρόλο η διαφορά στα χρήματα βέβαια...σε αυτό που είσαι είναι ήδη μισή τιμή κάτω που είναι δέλεαρ!!!
    Ε36 M44Β19

7. The Following 3 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

BILL007 (25-04-13), gupakos (25-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κοίτα εγώ πριν μια εβδομάδα τον άλλαξα. Έβαλα λοιπόν Meyle που τον πήρα από Αθήνα όμως σε πολύ χαμηλή τιμή (τόσο που με προβλημάτισε...).

ΟΕΜ μάρκα για το σύνδεσμο προφανώς θα είναι κάποια εκ των Lemforder, Meyle, Mahle, Febi-Swag. Aυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν πάρεις σύνδεσμο από το εμπόριο τέτοιας μάρκας θα είναι σίγουρα αντίστοιχης ποιότητας με της αντιπροσωπείας. Παίζουν σίγουρα θέματα διαλογής ανταλλακτικών.

Αλλά αυτό επίσης δεν σημαίνει ότι ένα ανταλλακτικό Meyle ή Lemforder δεν είναι καλό. Μπορεί να είναι εξίσου καλό με το OEM (και πιστέυω είναι το πιο πιθανό).

Παίζει και ρόλο η διαφορά στα χρήματα βέβαια...σε αυτό που είσαι είναι ήδη μισή τιμή κάτω που είναι δέλεαρ!!!
    Πόσο τον αγοράσες από εδώ; Έχει κάποια αντιπροσωπεία η Μeyle;

Νομίζω ότι με κέρδος ένα 50άρικο αξίζει τον κόπο. Επίσης ο μηχανικός μου δεν έχει κανένα πρόβλημα να του πάω εγώ το ανταλλακτικό και να μου το τοποθετήσεις εκείνος (το κάνουμε πάντα έτσι με τα λάδια, το έχουμε κάνει με μονάδα εγκεφάλου ABS, αλλά και πρόσφατα με τη βαλβίδα αναθυμιάσεων που έβαλα - Meyle ήταν & αυτή και ~40 ευρώ φθηνότερη από την ΟΕΜ).

Rides
    0

Προεπιλογή

H Meyle έχει αντιπροσωπεία στον Ασπρόπυργο. Εγώ το πήρα 28¤ εάν θυμάμαι καλά, αλλά όχι από την αντιπροσωπεία της. Παραξενεύτηκα πολύ με την τιμή, αλλά σε συνδυασμό με τα οικονομικά μου αυτήν την περίοδο ήταν τέλεια!

Γενικά τα περισσότερα ανταλλακτικάδικα στην Αθήνα έχουν Febi σύνδεσμο με τιμή ~40-45¤.

Και στην αντιπροσωπεία της Meyle κανά 25¤ έχει νομίζω.
    Ε36 M44Β19

Rides
    0

Προεπιλογή

H Meyle έχει αντιπροσωπεία στον Ασπρόπυργο. Εγώ το πήρα 28¤ εάν θυμάμαι καλά, αλλά όχι από την αντιπροσωπεία της. Παραξενεύτηκα πολύ με την τιμή, αλλά σε συνδυασμό με τα οικονομικά μου αυτήν την περίοδο ήταν τέλεια!

Γενικά τα περισσότερα ανταλλακτικάδικα στην Αθήνα έχουν Febi σύνδεσμο με τιμή ~40-45¤.

Και στην αντιπροσωπεία της Meyle κανά 25¤ έχει νομίζω.
    Πολύ καλές τιμές. Νομίζω ότι θα προτιμήσω όχι ΟΕΜ, αλλά επώνυμο ανταλλακτικό την επόμενη φορά. Thanks!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP