Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 141

Θέμα: Μαθηματα πολιτισμου!!(αν ειναι δυνατον!)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Τα άτομα αυτά είναι μαχητές δε κατάλαβα τι περιμένατε να τραγουδάνε για πεταλούδες και λολουδάκια?
    Οι άνθρωποι αυτοί πάντα πρέπει να έχουν ηθικό ακμαιότατο,να είναι και να πιστεύουν οτι είναι οι καλύτεροι.Αν δε το πιστεύουν δε πρόκειται να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές κακουχίες που αντιμετωπίζουν και πόσο περισσότερο μάλλον στις αποστολές που καλούνται να εκτελέσουν.Είναι μέρος της εκπαίδευσης και αυτό.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Libanner For This Useful Post:

Dimzan (29-03-10), tmilatos (30-03-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα μια χώρα που απειλείται από ύπουλος γείτονες από κάθε μεριά του ορίζοντα.Μακάρι να είμασταν σαν την Ελβετία να μη κινδυνεύουμε απο πουθενά!
    Βλέπετε καθημερινά την Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο όλα κρέμονται απο ένα λεπτό σκοινί (ο πολύς κόσμος δεν έχει ιδέα εγώ τα έζησα από μέσα)...Μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ακόμα @@ και υπερασπίζονται την πατρίδα για να μπορείτε να κοιμάστε τα βράδια ήσυχοι.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πανω απο ολα ειμαστε ολοι ανθρωποι, ο εθνικισμος μονο κακο μπορει να κανει....!!!
    Το ίδιο και χειρότερο κακό μπορεί να κάνει η απο - εθνικοποιήση.

Είμαι Έλληνας, το λέω και ανατριχιάζω, κακό είναι δηλαδή; (μιλάω ΚΑΘΑΡΑ και μόνο για εμένα, όχι για το εν λόγω βίντεο)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν υπαρχουν κακοι και καλοι αλβανοι,ρωσσοι,πακιστανοι και διαφοροι αλλοι.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ολους μας ενοχλουν οι μεταναστες,αλλα σας παρακαλω πολυ την επομενη φορα που θα σκεφτειτε κατι αρνητικο για αυτους τους ανθρωπους ελατε για ενα μονο λεπτο στη θεση τους.δεν εχουν ερθει εδω για διακοπες.
    Ούτε καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν, καλώς ή κακώς οι καλοί και οι κακοί ορίζονται σύμφωνα με τα παιχνίδια που παίζονται.

Μην ξεχνάς ότι τη δεκαετία του 80 για τους Αμερικάνους καλοί θεωρούνταν οι Ταλιμπάν γιατί πολεμούσαν ενάντια στους Ρώσους...
    Αν θυμάμαι καλά και στο Rambo ΙΙ στο τέλος της ταινίας είχε ένα δίστιχο αφιέρωμα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελεος πια με τους στρατοκαυλους!

Αυτοι που πραγματικα πολεμανε καθημερινα στο αερα , οι Ικαροι, ρωτηστε τους τι γνωμη εχουν για τους ''εχθρους'' μας....

Τελικα η παιδεία σε αυτο το τοπο ειναι πολυ πισω....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρεπιπτοντως τον λοχαγο αυτο συμφωνα με εσωτερικες πληροφοριες του ετοιμαζουν μεταθεσουλα στα συνορα....
    Κανονικά φίλε μου τα πραγματικά ΜΑΧΙΜΙΑ εκεί έπρεπε να στέλνονται, γιατί ΕΚΕΙ είναι που τους χρειάζεται η πατρίδα, για τη διατήρηση των συνόρων.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    To 1940, τους Ιταλούς δεν τους νίκησαν ούτε οι ΟΥΚαδες, ούτε οι ΛΟΚατζήδες, ούτε ο ράμπο, αλλά ο απλός λαός που πολέμησε για την ελευθερία του και σήμερα το ίδιο θα γινόταν, καθώς η επιστράτευση δεν κάνει διακρίσεις. Το ίδιο έγινε και στο Βιετνάμ (όπου ρακένδυτοι αγρότες νίκησαν την υπερδύναμη) και σε πολλούς ακόμα πολέμους παγκοσμίως. Εκτός αυτού, στις μέρες μας ο πόλεμος κρατάει από ώρες ως λίγες μέρες και γίνεται εναερίως και με όπλα υψίστης τεχνολογίας, όχι με το πεζικό, οπότε τέτοιου είδους φανατισμένοι στρατόκ...οι (όπως σωστά τους χαρακτήρισε προηγουμένως ο Μάνος), πιο πολύ υπάρχουν για να θυμίζουν σε τι επίπεδο καταντά ο άνθρωπος μέσω της πόρωσης και του εθνικισμού, παρά γιατί έχουν ιδιαίτερη σημασία για την έκβαση ενός πολέμου.

Και τέλος, περίγελος των γειτόνων μας καταντήσαμε από τους πολιτικούς που μας κυβερνούν και τη δουλοπρέπειά τους και όχι λόγω της έλλειψης στρατού. Η διπλωματία και η πολιτική πυγμή μετράει και όσο στρατό και να είχαμε, χωρίς να έχουμε τα πρώτα, κανείς δε θα μας έπαιρνε στα σοβαρά...
    Το 1946 με 1949 μπορείς να μου πεις ποιος νίκησε;
    Το 1824 με 1826;
    Ή μήπως θες να μου πεις ότι από τη στιγμή που υπηρετείς την πατρίδα σου δεν θεωρήσε << λαός >>;
    Κάνεις λάθος, χωρίς στρατό (ή έστω κάποιο νούμερο στρατεύματος) και χωρίς στρατιωτικές εντολές που εξασφαλίζουν εθνική κυριαρχία η ΜΟΝΗ διπλωματιά και πολιτική πυγμή που θα είχαμε θα ήταν ο ραγιαδισμός.

Σωστό ή λάθος,καλώς ή κακώς έτσι είναι.

Για να αναγκάσεις κάποιον να κάνει κάτι πρέπει με κάτι να τον πωρώσεις με κάτι να τον ντοπάρεις, και αυτό στην περίπτωση του στρατεύματος είναι η καλλιέργεια του μίσους.

Επίσης είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ και ο ρόλος της εκκλησίας.

Από τη μία Ου σκοτώσεις διακυρήτουν και από την άλλη αγιάζουν τα όπλα οι αχαρακτήριστοι παπάδες. Ενάντια σε αυτούς πρέπει να φωνάζουν συνθήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ την έννοια της θρησκείας με αυτούς που την εφαρμόζουν. Κρατήστε την μακριά από αυτούς και να είστε σίγουροι ότι θα μείνει κάτι αγνό μέσα σας και με πολύ νόημα.

Αυτό που εγώ αναγνωρίζω σε αυτούς που ορισμένοι κατηγορούν ως εθνικιστές (ενώ θα έπρεπε να είναι τιμή) είναι ότι οι στάσεις και οι απόψεις του είναι ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΕΣ και σταθερές κατά τη διάρκεια των χρόνων, ξέρεις δλδ με τι έχεις να κάνεις. Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ δεξιά (και όχι αυτή που εφαρμόζει ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ του Jeffrey Mineiko(<aka Γιώργος Παπανδρέου), Αντώνης Σαμαράς) απέχει παρασάγκας από αυτό που πωλείται σήμερα ως δεξιά.

Δεν δηλώνω δεξιός, ούτε ακραίος, απλά αναγνωρίζω κάποια πράγματα, και ακόμα ψάχνομαι σε ποιο χώρο ανήκουν οι ιδέες μου.

Στην τελική ρε παιδιά την απελευθέρωση του έθνους γιορτάζουμε, η οποία έγινε μέσα από αγώνες κατά τους οποίους χύθηκε αίμα. δε γινόταν να ΜΗ χυθεί αίμα.- Το αν έπρεπε ή όχι δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει, αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνω ότι σωστά έγινε ό,τι έγινε τα πρώτα χρόνια της επανάστασης. Το τι ακολούθησε είναι ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ και είναι το τραγικό, ότι δλδ σκοτώναμε ο ένας τον άλλο στο όνομα της δημοκρατίας.

Περισσότερους Έλληνες σκοτώσαμε ΕΜΕΙΣ παρά οι Ιταλοί και οι Γερμανοί μαζί!!!

ΑΥΤΟ είναι που ΔΕΝ διδαχτήκε, ΑΥΤΟ είναι που ΔΕΝ κάναμε κτήμα μας.

Όσο για το βίντεο, το θεωρώ και εγώ λίγο κάπως.

Δλδ θα προτιμούσα να έχω ένα λειτουργικό στρατό, και ένα πραγματικό φόβητρο, παρά φωνακλάδες σε μια παρέλαση.

4. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Nikos (29-03-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP