Σελίδα 24 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 142223242526 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 231 έως 240 από 260

Θέμα: Νέα Σειρά 1 F20

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    .

Στο δικο της, η πορτα του συνοδηγου ειχε καποια απο τα παραπανω συμτωματα, το αντιληθφηκα κατα την στιγμη της παραδοσης του αυτοκινητου και την επομενη ρεγουλαρανε τους μεντεσεδες της πορτας, οπου και το θεμα
    ξεπεραστηκε.
    ά μπράβο, αυτό λέω και εγώ! Είναι πολύ πιθανό!
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

2. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

freddys (23-04-13), mrclouzo (23-04-13), ntinos (23-04-13)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οι πορτες (και οι πεντε) ανοιγοκλεινουν σωστα ?
    Δλδ χωρις οποιουδηποτε ειδους ζορι, χωρις να θες δευτερη και τριτη φορα να προσπαθησεις να τις κλεισεις, οταν τις ανοιγεις αντιλαμβανεσαι καποιο "σκαλωμα" ?

Θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο εκει.

Στο δικο της, η πορτα του συνοδηγου ειχε καποια απο τα παραπανω συμτωματα, το αντιληθφηκα κατα την στιγμη της παραδοσης του αυτοκινητου και την επομενη ρεγουλαρανε τους μεντεσεδες της πορτας, οπου και το θεμα
    ξεπεραστηκε.
    Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κλείνουν με την μία, θέλουν δύναμη για να κλείσουν σωστά και οι 4. Ελπίζω να είναι αυτό και να λυθεί το πρόβλημα. 99% έχει να κάνει με τις πόρτες ή τα παράθυρα, δεν ακούγεται άλλος θόρυβος. Θα πάω μια βόλτα από την αντιπροσωπεία με την πρώτη ευκαρία και ο Θεός βοηθός!

4. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Ptboul (23-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κλείνουν με την μία, θέλουν δύναμη για να κλείσουν σωστά και οι 4. Ελπίζω να είναι αυτό και να λυθεί το πρόβλημα. 99% έχει να κάνει με τις πόρτες ή τα παράθυρα, δεν ακούγεται άλλος θόρυβος. Θα πάω μια βόλτα από την αντιπροσωπεία με την πρώτη ευκαρία και ο Θεός βοηθός!
    ΜΑΚΑΡΙ, η δυναμη που τους εβαζες για να κλεισουν να μην προκαλεσαν τιποτα στο εσωτερικο των πορτων/μηχανισμους παραθυρων

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

ΜΑΚΑΡΙ, η δυναμη που τους εβαζες για να κλεισουν να μην προκαλεσαν τιποτα στο εσωτερικο των πορτων/μηχανισμους παραθυρων
    Δεν έβαζα τόση δύναμη πια, ίσα ίσα πρόσεχα πολύ. Απλά από την πρώτη μέρα τραβώντας την πόρτα με κανονική δύναμη δεν έκλεινε οπότε γινόταν σχεδόν πάντα δεύτερη προσπάθεια με περισσότερη δύναμη (αλλά όχι υπερβολές). Θεωρώ πολύ δύσκολο να έπαθαν κάτι από αυτό οι μηχανισμοί των παραθύρων. Θα τους πω να ξεκινήσουν από ρεγουλάρισμα-σφιξίματα στους μεντεσέδες και στις πόρτες και αν το πρόβλημα εξακολουθήσει να υφίσταται αναγκαστικά βγάλσιμο οι επενδύσεις. Πάντως μου κάνει εντύπωση πως όταν τα παράθυρα είναι κατεβασμένα έστω και λίγο το φαινόμενο σταματάει. Τουλάχιστον ξέρω από πού προέρχονται οι θόρυβοι οπότε είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν και προφανώς αν δεν διορθώσουν το πρόβλημα δεν θα τους αφήσω σε ησυχία. Δεν το περίμενα αυτό σε αυτοκίνητο τέτοιας αξίας και ποιότητας...

7. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

Ptboul (23-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν τα παραθυρα ειναι τελειως κλειστα εχουν κανα "τζογο" σε σχεση με οταν ειναι λίγο κατεβασμενα ?
    Μηπως "συντονίζεται" τιποτα ?

(μ@λ@κιες μπορει να λεω βεβαια)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν τα παραθυρα ειναι τελειως κλειστα εχουν κανα "τζογο" σε σχεση με οταν ειναι λίγο κατεβασμενα ?
    Μηπως "συντονίζεται" τιποτα ?

(μ@λ@κιες μπορει να λεω βεβαια)
    Έκανα το πείραμα χτες βράδυ, με κλειστά τα παράθυρα πίεσα ελαφρώς προς τα έξω από μέσα αλλά καμιά ταλάντωση ή τζόγος δε διαπιστώθηκε. Είναι όπως πρέπει να είναι, ακλόνητα και σταθερά. Αν δεν έχει να κάνει με τις πόρτες και το ρεγουλάρισμα που είπες, το πρόβλημα κρύβεται πίσω από τα panels στις πόρτες. Ίσως κάτι να έχει λασκάρει?? Ποιος ξέρει (ελπίζω η bmw). Δεν θα είμαι μπροστά να δω να ξηλώνουν καινούριο αμάξι, θα φρικάρω

Rides
    0

Προεπιλογή

AN εχοντας ανοιχτη την πορτα την "χτυπας" με το χερι (οχι κλεινοντας την), "κουδουνίζει" τιποτα ?

Φλας: Η εξατμιση εχει κανα τζογο ?

11. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

mrclouzo (23-04-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο το συμπτωμα οταν ειναι κλειστα τα παραθυρα το εχω και γω. Αν τα ανοιξω εστω και λιγο εξαφανιζονται οι τριγμοι. Εγω αυτο που κανω ειναι να ριχνω λιγο WD40 στα λαστιχα της πορτας στην πανω μερια, εκει που εφαπτονται με την κασα και εξαφανιζονται ολα. Δε ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα ετσι λυνεται στο δικο μου.

13. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

mrclouzo (23-04-13)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

AN εχοντας ανοιχτη την πορτα την "χτυπας" με το χερι (οχι κλεινοντας την), "κουδουνίζει" τιποτα ?

Φλας: Η εξατμιση εχει κανα τζογο ?
    Έχω κάνει πολλές δοκιμές, μεταξύ των οποίων και αυτό που λες, τίποτα. Επίσης ακούω τους τριγμούς στο μπες-βγες στο γκαράζ (υπάρχει ράμπα). Η εξάτμιση μάλλον είναι απίθανο να κάνει έτσι, έβαλα την γυναίκα να οδηγήσει και έκατσα πίσω, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είναι από τις πόρτες. (η γυναίκα φυσικά χαμπάρι, όλα μια χαρά της φαίνονται). Αν παίζει το ραδιόφωνο έστω και χαμηλά δύσκολα ακούς τους θορύβους. Με κλειστό ραδιόφωνο και παράθυρα ακόμα και με πρώτη και 5 χιλιόμετρα (ίσα να τσουλάει το αμάξι) ακούγονται δυστυχώς.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο το συμπτωμα οταν ειναι κλειστα τα παραθυρα το εχω και γω. Αν τα ανοιξω εστω και λιγο εξαφανιζονται οι τριγμοι. Εγω αυτο που κανω ειναι να ριχνω λιγο WD40 στα λαστιχα της πορτας στην πανω μερια, εκει που εφαπτονται με την κασα και εξαφανιζονται ολα. Δε ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα ετσι λυνεται στο δικο μου.
    Το κουλό είναι ότι από το πουθενά άρχισαν οι τριγμοί. Δηλαδή στα 100.000 χλμ θα είναι κουδουνίστρα? Τουλάχιστον από το ταμπλό δεν ακούγεται τσικ. Μόνο αυτοί οι μικροτριγμοί-μικροσυντονισμοί από τις πόρτες είναι αντιληπτοί και το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο λόγω πολύ καλής ηχομόνωσης. Για να μην σπάζομαι κατεβάζω όλα τα παράθυρα 2 δάκτυλα όταν κινούμαι στην πόλη. Θέλω να πιστεύω ότι στην αντιπροσωπεία κάτι θα ξέρουν (ή θα έχουν δει σε άλλα το ίδιο πρόβλημα).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mrclouzo : 23-04-13 στις 15:27

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω κάνει πολλές δοκιμές, μεταξύ των οποίων και αυτό που λες, τίποτα. Επίσης ακούω τους τριγμούς στο μπες-βγες στο γκαράζ (υπάρχει ράμπα). Η εξάτμιση μάλλον είναι απίθανο να κάνει έτσι, έβαλα την γυναίκα να οδηγήσει και έκατσα πίσω, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είναι από τις πόρτες. (η γυναίκα φυσικά χαμπάρι, όλα μια χαρά της φαίνονται). Αν παίζει το ραδιόφωνο έστω και χαμηλά δύσκολα ακούς τους θορύβους. Με κλειστό ραδιόφωνο και παράθυρα ακόμα και με πρώτη και 5 χιλιόμετρα (ίσα να τσουλάει το αμάξι) ακούγονται δυστυχώς.

Το κουλό είναι ότι από το πουθενά άρχισαν οι τριγμοί. Δηλαδή στα 100.000 χλμ θα είναι κουδουνίστρα? Τουλάχιστον από το ταμπλό δεν ακούγεται τσικ. Μόνο αυτοί οι μικροτριγμοί-μικροσυντονισμοί από τις πόρτες είναι αντιληπτοί και το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο λόγω πολύ καλής ηχομόνωσης. Για να μην σπάζομαι κατεβάζω όλα τα παράθυρα 2 δάκτυλα όταν κινούμαι στην πόλη. Θέλω να πιστεύω ότι στην αντιπροσωπεία κάτι θα ξέρουν (ή θα έχουν δει σε άλλα το ίδιο πρόβλημα).
    Δε νομιζω, εχω εχω 250.000 χιλιομετρα και μονο αυτο εχω καθε 3-4 μηνες και το λυνω οπως προανεφερα.

Σελίδα 24 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 142223242526 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP