Το ίδιο ισχύει και από την άλλη πλευρά. Παρακολουθώ το θρεντ εδώ και χρόνια, πολύ πριν αρχίσω να γράφω.
Αρκετά πια με τη παράνοια, ήρθε η ώρα του facepalm. Πάντα δημοκρατικά και με επιχειρήματα.
Το ίδιο ισχύει και από την άλλη πλευρά. Παρακολουθώ το θρεντ εδώ και χρόνια, πολύ πριν αρχίσω να γράφω.
Αρκετά πια με τη παράνοια, ήρθε η ώρα του facepalm. Πάντα δημοκρατικά και με επιχειρήματα.
Πιστευω οτι οσοι ειναι ανεργοι πρεπει να μετακινουνται δωρεαν κατοπιν επιδειξης καποιας σχετικης καρτας.
Λιγη ανθρωπια δεν βλαπτει!
Ειμαι υπερ της μπαρας μπας και περιοριστουν τζαμπατζηδες οπως επισης να λειψουν οι σεκιουριταδες, τους θεωρω τζαμπα κοστος.
τούρμπο και πράσινα άλογα
ΤΡΙΑΝΤΑ χρόνια παράνοια & ένα χρεωκοπημένο Κράτος για πολλές γενιές down the road.
Enough is Enough.
bakalos (22-04-13), Panos 316T (22-04-13)
Το θρεντ κλειδώνει για να μην έχουμε χειρότερα.
Αν έχετε λυμένα τα ζωνάρια σας για καυγά, συναντηθείτε και πλακωθείτε.
Εχει ξεπεραστεί πλέον κάθε όριο συμπεριφοράς.
Το ποστ του Κατσαραίου απο πάνω είναι άσχετο, με την πράξη αυτή αν και δεν μου αρέσει καθόλου το "μαγαζάκι" σαν λέξη και το τονίζω φιλικά.
katsaraios (22-04-13), spar@ (23-04-13), Stathis (22-04-13)
Γιωργο θα πρεπει να καταλαβεις οτι υπαρχουν κανονες οι οποιοι απαγορευουν τα υβριστικα ποστ.
Σε βλεπω απο το πρωι οτι εισαι καπως ερεθισμενος και δεν βλεπω τι σου φταιμε.
Αυτο για το μαγαζακι που εγραψες ειναι εντελως αχαρακτηριστο, σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα οχι ετσι φιλε.
Εχεις απο μενα μια εβδομαδα διακοπες να ξεκουραστεις.
Φιλικα παντα.![]()
katsaraios (23-04-13), PANOS-E60 (23-04-13)
χμμμμ για να δούμε τι άλλο μάθαμε αυτή τη βδομάδα...
Μάθαμε λοιπόν ότι "κάποιοι" που κάποτε ανέβαζαν τις ελληνικές σημαίες στην Ακρόπολη, σήμερα τις κατεβάζουν από τα πανεπιστήμια. Πάντα βέβαια με την ανοχή του κράτους.
Επίσης μάθαμε ότι πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή όταν ένας άνθρωπος 95 χρονών μιλάει πιο λογικά (λέγοντας τα αυτονόητα) από κάποιους γελοίους νεότερους.
Αυτά.
https://www.lifo.gr/mag/features/3803
μια πολύ γνωστή εταιρεία ξυριστικών μου είχε κάνει πρόταση να ξυρίσω τις φαβορίτες μου έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων, προκειμένου να λανσάρει τα ξυραφάκια της. Τους απάντησα να τους δώσω εγώ τα 50 εκατομμύρια που μου έδιναν εκείνοι και να τους πάω στην πλατεία Ομονοίας, τότε που υπήρχε εκεί σιντριβάνι, να τους βάλω μέσα και να τους κάνω μπάνιο. Αλίμονο αν έκανα τέτοιο πράγμα! Είναι θέμα αξιοπρέπειας! Κάποιος θα σκεφτόταν «σιγά, σε έναν χρόνο θα ξαναμεγάλωναν οι φαβορίτες!». Δεν είναι έτσι. Γιατί αύριο θα 'ρθουν και θα σου πουν «βγάλε τώρα και τα ρούχα σου, γιατί τόσο αξίζεις!».
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Konstantinos E60 (20-05-13), Leonidas_E39 (20-05-13), S8N (20-05-13), Stathis (20-05-13)