Και εγώ έτσι έλεγα, αλλά τελικά ήταν πολύ εξυπηρετική η κοπέλα!!! Οι λοιποί είπαμε πετούσαν αετό!!!
Πλέον πρέπει να προσαρμοστούμε στη σημερινή κατάσταση.
Αν μου δοθεί η ευκαιρία, νόμιμα, να μην είμαι ασφαλισμένος ή οτιδήποτε άλλο, μάλλον σήμερα θα το επιλέξω.
Δεν πιστεύω σε καμία ανταποδοτικότητα ούτως ή άλλως, έχω πληρώσει πολλά σε αυτό το κράτος, και απλά πιστεύω ότι όσα και να πληρώσω, όσα και να καταφέρω να δώσω, θα μου φερθεί σαν κλέφτη και αυτό πλέον δεν το ανέχομαι.
Αν είχα την επιλογή (από θέμα συνολικά οικογένειας το λέω), θα πουλούσα σπίτι, μαγαζί και κάρο και θα πήγαινα να ζήσω αλλού. Δεν ξέρω που, αλλά κάπου να με σέβονται που τους πληρώνω.
Κάποτε έλεγα (και το έμαθα από τον πατέρα μου), οτιδήποτε μπορούμε να το κάνουμε εδώ, να στηρίξουμε την Ελλάδα μας, τη χώρα μας... και φυσικά αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να πληρώνουμε εδώ φόρους, να επενδύουμε εδώ, να έχουμε το μαγαζί εδώ κλπ... Σήμερα δεν ξέρω αν ήταν καλή επιλογή προσωπικά, μιας και όλα χάνονται, το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου δεν υπάρχει στην Ελλάδα... δεν θα υπάρξει μέλλον για παιδεία, για υγεία, για , για..... Δεν ξέρω... δύσκολη απόφαση.