katsaraios (22-04-13), Samaro (22-04-13)
Ptboul (22-04-13)
katsaraios (22-04-13)
δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης....
Ίσα ίσα... δεν είπα να παίρνουν 200 Ευρω...
Τόσα θα παίρνουν και είναι άδικο.
Άδικο είναι και για τους λοιπούς επόμενους που δε θα πάρουν ούτε 200 ευρώ...
Άδικο είναι και όλους αυτούς που δεν βρίσκουν καν μεροκάματο για να είναι απλά έστω ασφαλισμένοι, στην περίπτωση που έχουν πρόβλημα υγείας. ΝΑ εργάζεται κάποιος 30 χρόνια, και επειδή σήμερα έπεσε έξω η επιχείρησή του ή δε βρίσκει εργασία, να μην έχει ιατρική κάλυψη (έστω αυτή που έχουμε οι υπόλοιποι και την χλευάζουμε...).
Όλα άδικα είναι, γιατί μας τα πρόσφεραν διαφορετικά.
Όλα άδικα είναι γιατί εμείς δεν κάναμε κάτι στραβό!
Απλά το κράτος όταν είχε, έδωσε πολλές παροχές και υποσχέσεις και τώρα που δεν μπορεί να τις τηρήσει... εμείς δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε.
Είμαστε όλοι αδικημένοι, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο!
gant (22-04-13), Leonidas_E39 (22-04-13), Monsta (22-04-13), Ptboul (22-04-13), Thomelef (22-04-13)
Έχω και λίγη μακακια ξέρεις στον εγκέφαλο οσο μπορώ ακόμα θα τους πληρονω οταν δεν μπορώ απλα δεν θα τους πληρονω καθόλου με οτι αυτο συνεπάγεται, το ενδεχόμενο όμως να πάω μπροστά σε υπάλληλο του ΤΕΒΕ και να του πω "ναι θα ήθελα να μου κανεται μια μείωση κατηγορίας"
"Μισό λεπτό κύριε μου δεν βλέπετε καθαρίζω φασολακια τώρα " δεν το βλέπω όμως
Αστο Μιχάλη προτιμώ να πεθάνω με αξιοπρέπεια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 22-04-13 στις 17:29
αντε γεια...
Και εγώ έτσι έλεγα, αλλά τελικά ήταν πολύ εξυπηρετική η κοπέλα!!! Οι λοιποί είπαμε πετούσαν αετό!!!
Πλέον πρέπει να προσαρμοστούμε στη σημερινή κατάσταση.
Αν μου δοθεί η ευκαιρία, νόμιμα, να μην είμαι ασφαλισμένος ή οτιδήποτε άλλο, μάλλον σήμερα θα το επιλέξω.
Δεν πιστεύω σε καμία ανταποδοτικότητα ούτως ή άλλως, έχω πληρώσει πολλά σε αυτό το κράτος, και απλά πιστεύω ότι όσα και να πληρώσω, όσα και να καταφέρω να δώσω, θα μου φερθεί σαν κλέφτη και αυτό πλέον δεν το ανέχομαι.
Αν είχα την επιλογή (από θέμα συνολικά οικογένειας το λέω), θα πουλούσα σπίτι, μαγαζί και κάρο και θα πήγαινα να ζήσω αλλού. Δεν ξέρω που, αλλά κάπου να με σέβονται που τους πληρώνω.
Κάποτε έλεγα (και το έμαθα από τον πατέρα μου), οτιδήποτε μπορούμε να το κάνουμε εδώ, να στηρίξουμε την Ελλάδα μας, τη χώρα μας... και φυσικά αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να πληρώνουμε εδώ φόρους, να επενδύουμε εδώ, να έχουμε το μαγαζί εδώ κλπ... Σήμερα δεν ξέρω αν ήταν καλή επιλογή προσωπικά, μιας και όλα χάνονται, το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου δεν υπάρχει στην Ελλάδα... δεν θα υπάρξει μέλλον για παιδεία, για υγεία, για , για..... Δεν ξέρω... δύσκολη απόφαση.
katsaraios (23-04-13), oldcarskickass (25-04-13), Samaro (22-04-13)
sorry για το παραλήρημα.... πρέπει να ξεκολλήσω....
get a life που λένε!!!!![]()
Bazil Van Sinner (22-04-13), Panos 316T (22-04-13)
Να ρωτήσω κάτι υπάλληλος ιδιωτικού τομέα μισθός 10 κρατήσεις αλλα 3 ,υπάλληλος δημοσίου με ίδια προσόντα κλπ κλπ κλπ ίδια δουλειά μισθός 20 ,κρατήσεις αλλα 9 ποιος είναι ο αδικημένος απο τους δυο;
αντε γεια...
Έχεις πάρει φωτιά σήμερα. Ελπίζω για το δικό σου παραλήρημα να μη έφταιξε ο Καισάριος.
Κάνε μια βόλτα από εδώ για να ξελαμπικάρεις.https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...262#post392262
Password με πμ.
έλα πάμε άλλη μία
Αλλάζουν ξανά τη φορολογία στα ΙΧ!
https://troktiko.eu/2013/04/%CE%B1%C...-%CE%B9%CF%87/
katsaraios (22-04-13), Stathis (22-04-13)