Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο wheelman Είπα, μήπως έιχα χάσει επεισόδια Και αυτές οι ρημάδες οι δαγκάνες δεν βρίσκονται και ευκολα Βρισκονται βρισκονται
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Βρισκονται βρισκονται Στο car πάντως έχει μόνο έναν πίσω άξονα απο 328, και σε δύο που πήγα, ό ένας έιχε μόνο απο 330 και ό άλλος απο 325 και τις ζήταγε και 50¤ ακριβότερα απο αυτες του 330
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Βρισκονται βρισκονται Βρες μου performance σετ μεταχ και ότι θέλεις Άντε συμβιβάζομαι και με brembo 6-4 πίστονες...
Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220 Αγοράζονται : BMW Performance parts
Αρχικό μήνυμα απο Andri Βρες μου performance σετ μεταχ και ότι θέλεις Άντε συμβιβάζομαι και με brembo 6-4 πίστονες... κουκλε πριν λιγο ειδα στον η-μπεη με κανα χιλιαρικο πλας εισαι ετοιμος!! αλλα το θεμα μας ειναι πισω φρενα για Ε46 320ci ,βοηθηστε με τις γνωσεις σας κυριοι!
* fb page flickr Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..
Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner κουκλε πριν λιγο ειδα στον η-μπεη με κανα χιλιαρικο πλας εισαι ετοιμος!! αλλα το θεμα μας ειναι πισω φρενα για Ε46 320ci ,βοηθηστε με τις γνωσεις σας κυριοι! 1πλας για μπρος πίσω?? link?? Καλύτερα να βάλεις από 330 αν τα βρήκες σε καλή τιμή...τα φρένα είναι αλλού ! τουλάχιστον από 330d που έχω οδηγήσει...
Vassilis ///M (22-04-13)
Κανονισμός του Φόρουμ