Πωπω...και η δικια σου την ιδια λοξα εχει ρε μλκ???
Πωπω...και η δικια σου την ιδια λοξα εχει ρε μλκ???
sympether with chiefτης

Λιώνει πάνω από τις κλωστές και έχει γίνει από τις καλύτερες πελάτισσες στα μαγαζιά χονδρικής.Τα άπειρα σακουλάκια, σε λίγο θα μου ζητάει racks για να αποθηκεύει το στοκ.
![]()
https://www.facebook.com/elini.art/photos_stream?ref=ts
Have a look τι κανει η δικια μου η τρελη...μας εχει σπασει τα @@.
Του χρονου λεει θα ανοιξει μαγαζι και θα γινει ελευθερη επαγγελματιας. Πανε πανε της λεω...πανε να τα κονομησεις και εσυ. Λαχανο...ε λαχανο. Χαχαχαχαχα!!!
sympether with chiefτης
Είναι κοινή φίλη με μια γνωστή μου από Πάτρα σκέψου!
Φιρμα σου λεω ρε...εχει στειλει καινσε αρκετες βλαμενες της τηλεορασεως απο τα πρωιναδικα +μια συνεντευξη σε ενα περιοδικο.
Αν σου δειξω μυν απο ποιες δεχεται, θα παθεις...τρεις στυλιστριες γνωστες λεει, καθε τρεις και λιγο κατι ζητανε.
sympether with chiefτης

Ρε μλκ...τωρα το'δα. Το ελινι 1800 λαικ και η κουρβα ουτε 100...γτπ ειμαστε. Χαχαχαχαχα...
sympether with chiefτης
RTFM
Εβλεπα transporter 3. Ξαφνικα βγαινει εκτακτο. Εμφανιζεται ο Κουβελης και τραυλιζει κατι μπουρδες. Μετα βγαινει ο Τουρκογλου και λεει μερικες ακομα. Χιλιες φορες καλυτερα το φεσι με το Αουντι παρα αυτοι οι δυο ρε πστ μου.
Τελικα δεν το γλυτωνουμε: Ο Τσιπρας θα εχει τη δυνατοτητα να κανει μεγαλυτερη καταστροφη στη χωρα απ' οτι ο Ανδρεας. Κι ολα αυτα χαρη στις μλκιες του Αντωνη με τη γαμωΕΡΤ και το αντιρατσιστικο.
Good night and good luck.
A8hnaios (20-06-13), chrisgiapz3 (21-06-13), Dioskouroi (21-06-13), hades7 (21-06-13), Monsta (20-06-13), Ptboul (21-06-13), Stathis (20-06-13), Thomelef (20-06-13), vagmag (20-06-13)