Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...02 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    κύριε Γιώργο, σας λέω ότι η πεθερά μου είναι σε σύνταξη από την ηλικία των 43 ετών! Ίσως να υπήρξε ειδική μέριμνα για μητέρες με ανήλικα τέκνα... (η κόρη ήταν 16-17 ετων!!!!) , Ο πεθερός μου , καθώς και ο παιδικός φίλος του πατέρα μου και γείτονας στο διπλανό σπίτι είναι σε σύνταξη από τα 52-53! Τυγχάνει απλά να τα γνωρίζω.

Οι Γερμανοί ζήτησαν 5000 απολύσεις και εμείς βγάλαμε τον κόσμο στη σύνταξη. Έχει μεγάλη διαφορά. Τι τον πείραζε τον κάθε Γερμανό DEUTSCHE TELEKOM, αν ο εργαζόμενος θα πήγαινε σπίτι του ή αν θα τον πλήρωνε το κράτος με σύνταξη. Παροχή του κράτους ήταν για να γίνει η μεταβίβαση του ΟΤΕ χωρίς πολλές αναμπουμπούλες!

Οι παροχές αυτές του κράτους, έγιναν απο τις τσέπες των υπολοίπων και όχι από τις τσέπες των πολιτικών ή το υστέρημα των ΟΤΕτζήδων !!!

Δε μιλάω για τις λοιπές παροχές που έχουν κάποιες ομάδες που απασχολήθηκαν στο δημόσιο τομέα!!! Οι γονείς μου δούλευαν μέρα νύχτα για να μπορέσουν να πληρώσουν την κατασκήνωση μας , που του φίλου μα ςτα παιδιά είχαν δωρεάν γιατί απλά αυτός απασχολούνταν στον ΟΤΕ!

Τέσπα είναι πολλά και φυσικά για αυτά δεν φταίει ο δημόσιος υπάλληλος ή ο συνταξιούχος, αλλά οφείλει να καταλάβει τουλάχιστο!
    Μα ήταν η μονιμότητα φίλε μου, δεν μπορούσαν να διώξουν 5000 άτομα για να τον ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.
    Αν λοιπόν όλα αυτά πληρώθηκαν απ τις τσέπες του κόσμου, βάλτα με τον πλέι στέισον και τους υπουργούς του και όχι με τους συνταξιούχους.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Nino (22-04-13), Samaro (22-04-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα ήταν η μονιμότητα φίλε μου, δεν μπορούσαν να διώξουν 5000 άτομα για να τον ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.
    Αν λοιπόν όλα αυτά πληρώθηκαν απ τις τσέπες του κόσμου, βάλτα με τον πλέι στέισον και τους υπουργούς του και όχι με τους συνταξιούχους.
    σωστά κύριε Γιώργο... η μονιμότητα αυτή.... μας έφαγε.
    Ξαναλέω για να μην παρεξηγούμαστε! Δεν φταίει ο συνταξιούχος. Αυτά του υποσχέθηκαν, αυτά του έδωσαν. Είδε μία ευκαιρία και την άρπαξε. Καλά έκανε! Όλοι μάλλον το ίδιο θα είχαμε κάνει!
    Σήμερα απλά οφείλει να καταλάβει ....

Υπάρχουν συνταξιούχοι στα 55 και στα 45+ από σώματα ασφαλείας πχ, και υπάρχουν και οι υπόλοιποι που πρέπει να εργαστουν (πραγματικά να εργαστούν) μέχρι τα 65 τους για να πάρουν μικρότερη τελικά σύνταξη!
    Αν δεν είναι αυτό αδικία τότε τι είναι ;;;
    Απλά να κοιτάξουμε γύρω μας πρέπει.

Δεν μπορεί να πάρει κάποιος σύνταξη στα 55 και να παίρνει 1000 ευρώ, και κάποιος άλλος να εργάζεται και να παίρνει 700 ευρώ... μέχρι τα 65 του (αν έχει δουλειά, αν βρει ένσημα... αν καταφέρει να πάρει σύνταξη...)

Επίσης στις παροχές που έχουν ακόμα τα πεθερικά μου είναι ότι ακόμα πληρώνει μειωμένο τιμολόγιο σε ΟΤΕ και COSMOTE !!!! ΤΟ ίδιο και η άλλη κόρη τους.... μιας και εγώ δε δέχθηκα να μας "χορηγήσουν" με αυτόν τον τρόπο τηλέφωνο!

4. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

hades7 (22-04-13), nikos1400 (22-04-13), Stathis (22-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP