Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...02 2013

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης να ρωτήσω ...
    πόσες κρατήσεις μπορεί να είχε η πεθερά μου για να βγει στη σύνταξη στα 43 και να παίρνει 1000 ευρώ και να πάρει και εφάπαξ, και να έχει και φαρμακευτική περίθαλψη, και ιατρική (καλύτερη τουλάχιστο από του ιδιωτικού τομέα;;

Δε φταίει η πεθερά μου, όπως πολύ καλά λέτε, αλλά δεν πρέπει να διαμαρτύρεται ΑΝ όλα αυτά κοπούν ! Τις προάλλες όταν διαμαρτυρήθηκε, γύρισε η κόρη της (γυναίκα μου), και της είπε.... "Αμάν ρε μάνα τι δεν καταλαβαίνεις... για να πάρεις εσύ αυτά που λες ότι δικαιούσαι, θα πρέπει εμείς και τα εγγόνια σου να πεινάσουμε! "
    Μου φαίνεται πως χάσαμε το δέντρο και κυνηγάμε το δάσος.
    Πόσοι είναι τελικά αυτοί που έφυγαν με εθελουσία απ τον ΟΤΕ και γιατί?
    Αν δεν έβαζαν οι γερμανοί το βέτο των απολύσεων 5000 υπαλλήλων για το ξεπούλημα του, πόσοι θα έφευγαν?
    Επίσης δεν γνωρίζω κάποιον που έφυγε κάτω των 52 ετών.
    Εγώ π.χ. έφυγα 57 και κάτι μηνών, και το γράφω αυτό γιατί γύρω στο 1980, είχα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, ότι ουδεμία απαίτηση έχω να παραμείνω στον οργανισμό μετά την ημερομηνιακή συμπλήρωση 58 ετών με την προυπόθεση να έχω συμπληρώσει 30 χρόνια υπηρεσίας, τα οποία είχα συμπληρώσει ήδη στα 56 μου.
    Δηλαδή θα πρέπει να αισθανόμαστε τώρα ένοχοι για τον ΓΚΠ του ΟΤΕ που σε έδιωχνε στα 30 χρόνια εργασίας για πλήρη σύνταξη?
    Όσο για την σημερινή κατάσταση, εξακολουθώ να πληρώνω 165ε τον μήνα ταμείο υγείας, ενώ εδώ και 3 χρόνια είμαι στο ΙΚΑ και απ όσους γνωρίζω κανείς ασφαλισμένος του ΙΚΑ δίνει την εισφορά αυτή και έχω τα ίδια δικαιώματα και παροχές όπως και οι λοιποί ασφαλισμένοι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 22-04-13 στις 16:32
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following 4 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

katsaraios (22-04-13), nikos1400 (22-04-13), Nino (22-04-13), Ptboul (22-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP