Εγω δηλαδη που τα παω στο μητση και δεν τα σκαω στο σπανο σημαινει κατι για τα χλμ?
Εγω δηλαδη που τα παω στο μητση και δεν τα σκαω στο σπανο σημαινει κατι για τα χλμ?
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Αν υπάρχει λεπτομερής καταγραφή service, ανταλλακτικών, χιλιομέτρων κλπ που να μπορείς να αποδείξεις σε κάποιον τα χιλιόμετρα του καντράν δεν υπάρχει θέμα.
Εδώ μιλάμε ότι υπάρχουν ένα σωρό αυτοκίνητα που είναι "χαμένα στο διάστημα" από θέμα συντήρησης.
Έσύ που πας στον Σταύρο είσαι γνώστης...
Εσείς που λέτε για τις αντιπροσωπίες, απλά να σας πω ότι γνωρίζω δύο αυτοκίνητα μελών φόρουμ bmw που πουλήθηκαν πριν 3-5 χρόνια σε μια από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες bmw στην Ελλάδα και μετά από λίγους μήνες το είδανε να πουλιέται από την αντιπροσωπία αυτή με γυρισμένα χιλιόμετρα...
Δεν μιλάμε για τυχαία αντιπροσωπία...
Μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα λοιπόν...μόνο τα μάτια σας.
A8hnaios (20-04-13), aristent (19-04-13), Bitz (19-04-13), hades7 (19-04-13), STREETRACING (20-04-13), Vasilis M3 (19-04-13), Vassilis ///M (19-04-13)
απο περιεργια τα λαστιχα τα οποια λεει οτι θελει ποσο εχουν ????πολυ ομορφο αν και θεωρω τα 21αρια λιγο υπερβολη...
Zανταρα aez την ειχα βαλει παλια σε ενα celika t sport λαχανι !!!
Ο λεβιες ταχυτητων τρομερος τετοιο ειχα βαλει στο πρωτο μας βυτιο izuzu αγροτικο !!!
Τα πατακια οπως λεει και ο φιλος μου ο Στεφ detailing !!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3598672/
A ρε Μ3 που εμπλεξες !!!
Τιμη συζητησιμη μονο ντρεπεται μαλλον μεχρι και τιμη να βαλει !!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 19-04-13 στις 21:15
η ''μπάρα'' θόλων και το χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο ταμπλό τι σου λένε?![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.