Σελίδα 28 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 18262728293038 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 271 έως 280 από 536

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση Νο 6

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill_m3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως είναι μια άλλη ευκαιρία να βγάλουμε κανένα φραγκο ;;;;
    Εγώ εγώ εγώ!!!!!
    Εχω αλλάξει οθόνη και Digitizer 2 φορές στο 3GS που είχα. 3η φορά δεν το άντεξα... Ξεβιδώνεις τις 2 λεπτές βιδίτσες απο κάτω και με μια καλή βεντούζα τραβάς την οθόνη προς τα έξω. Ξεκουμπώνεις τις καλωδιοταινίες, κουμπώνεις προσεκτικά τις νέες και τοποθετείς τη νέα οθόνη. Είναι λίγο μανίκι αλλά με προσοχή όλα γίνονται.
    Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....

2. The Following User Says Thank You to zgouriazmenos For This Useful Post:

bill_m3 (19-04-13)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

αλλαξα προσφατα του αδεφου μου, μαζι πανε οθονη και ο μπροστα γυαλι, απο ebay 25 γιουρο δες και κανα βιντεακι στο youtube κ εισαι ετοιμος

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

3g και 3gs η οθονη(lcd) και το τζαμακι(digitizer) ειναι 2 ξεχωριστα κομματια και μπορουμε να αλλαξουμε οποιο απο τα δυο θελουμε με πολυ μικρο κοστος.

Στα 4ρια τωρα και στα 4s τα δυο αυτα κομματια ειναι κολλημενα και κατα 99% των τεχνικων και καταστηματων τα αλλαζουν μαζι.
    Για να διαχωριστουν η διαδικασια ειναι εκτος απο χρονοβορα και δυσκολη εχει ενα πολυ μεγαλο βαθμο αποτυχιας.
    Αντι να ξεκολησουμε καταληγουμε να σπαμε τις οθονες.
    Τα 100ε που λες ειναι οντος πολλα και σιγουρα μπορεις να βρεις φτηνοτερα.
    Την αλλαγη αυτη που ζητας την εχω κανει και εγω προσωπικα 2-3 φορες
    και πιστεψε μετα 30 και 50ε εργατικα που θα πρεπει καποιος να ζητησει ειναι απολυτα φυσιολογικα.
    Πολλοι φυσικα περνουν και παραπανω........

Το να παρεις τωρα οθονη μονος σου απο ebay η εξωτερικο ειναι μια λυση για να γλιτωσεις πολλα
    αλλα προσεξε γιατι οι οθονες που παιζουν για 4 και 4s δεν ειναι ολες retina.
    Δηλαδη υπαρχουν οθονες πολυ χειροτερες που κανουν μπαμ οτι δεν ειναι της προκοπης.
    Εδω φυσικα να προσθεσουμε και το γεγονος οτι ειναι και πιθανο να σου ερθει ελατωματικη οθονη ή οι καλωδιοταινιες που εχει επανω να ειναι κομμενες....(παθων πολλαπλες φορες)
    Κατι τετοιο απογειωνει το κοστος επισκευης πανω απο 100ε οπως καταλαβαινεις.

Κρινεις και πρατεις αναλογως.
    Αν θες να σου προτεινω τεχνικο ανθρωπο και εισαι αττικη στειλε μου πμ

5. The Following 6 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

BILL007 (29-04-13), bill_m3 (20-04-13), Kostas_1 (30-04-13), Nino (20-04-13), Samaro (20-04-13), zgouriazmenos (20-04-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Exclamation Mόδα ήταν και αυτό...

https://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1910200&nt=103

Apple:Ο μύθος του άλλοτε κορυφαίου τεχνολογικού κολοσσού ξεθωριάζει

Σε αλλαγή του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) Tim Cook φαίνεται να προχωρά η Apple μετά την αυξανόμενη πτώση της μετοχής της και τη διαγραφόμενη έλλειψη προοπτικών ανάκαμψης.

Πιο συγκεκριμένα, η μετοχή της εταιρίας που απογειώθηκε στα χέρια του Steve Jobs έχει χάσει σχεδόν τη μισή εμπορική της αξία, καθώς το Σεπτέμβριο του 2012 η μετοχή της έφτανε τα 702$ και τώρα έχει καταρρεύσει στα 390$ ανά μετοχή. Πολλοί αναλυτές μάλιστα, τονίζουν πως δεν προβλέπεται άνοδος των κερδών της το επόμενο διάστημα, εκτός αν βγει στην κυκλοφορία κάποιο προϊόν ανάλογου ενδιαφέροντος με το iphone, κάτι προφανώς απίθανο να συμβεί.

Η πτωτική πορεία της εταιρίας είναι εκπληκτική, γεγονός που αποτυπώνεται στην πτώση και της εμπορικής της αξίας. Το τελευταίο εξάμηνο, η βουτιά φτάνει τα 290 δισ. δολάρια δείγμα της κατηφόρας που έχει πάρει η εταιρία, που συγκρατείται στους δείκτες με τις «ισχυρές» μετοχές της Wall Street, μόνο και μόνο επειδή διαθέτει ακόμα ισχυρή ρευστότητα, από την εποχή της παντοκρατορίας του Jobs.

Το πλέον ανησυχητικό στοιχείο όμως για την Apple, έρχεται από τις προβλέψεις για τους ρυθμούς ανάπτυξης της, οι οποίοι αναμένεται να πέσουν στο 13% έναντι του 43% που καταγράφηκε την προηγούμενη χρονιά και μάλλον αποτελούν την αρχή του τέλους για τον αμερικανικό κολοσσό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 29-04-13 στις 17:42

7. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Kostas_1 (30-04-13), Samaro (29-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Για αυτο επρεπε να εχει αλλαξει αντικειμενο εδω και καιρο.
    Τιποτα δεν θα ειχε συμβει αν ειχε προχωρησει στην i-tv με πληρωμενο προγραμμα απο το itunes.
    Η οικιακη διασκεδαση θα ηταν εντελως διαφορετικη, ειδικα με τα παιχνιδια που θα επαιζε απο το συννεφο.
    Δεν προκαμε ο μακαριτης.

Σκεψου να ανοιγεις την αητιβι και να παιζεις ενα νηντ φορ σπιντ, μετα να βλεπεις ενα τοπ γκηαρ και τελος να κοιτας και τις ειδησεις, ολα αυτα απο το ιντερνετ με μενου απλ.

Θα γουσταρα.
    Θα αλλαζα το μπλακμπερι ευκολα.

9. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (29-04-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για αυτο επρεπε να εχει αλλαξει αντικειμενο εδω και καιρο.
    Τιποτα δεν θα ειχε συμβει αν ειχε προχωρησει στην i-tv με πληρωμενο προγραμμα απο το itunes.
    Η οικιακη διασκεδαση θα ηταν εντελως διαφορετικη, ειδικα με τα παιχνιδια που θα επαιζε απο το συννεφο.
    Δεν προκαμε ο μακαριτης.

Σκεψου να ανοιγεις την αητιβι και να παιζεις ενα νηντ φορ σπιντ, μετα να βλεπεις ενα τοπ γκηαρ και τελος να κοιτας και τις ειδησεις, ολα αυτα απο το ιντερνετ με μενου απλ.

Θα γουσταρα.
    Θα αλλαζα το μπλακμπερι ευκολα.
    βγάλανε ρολόι ρε...θα ανακάμψουν.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Stamatis (29-04-13)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

η tv υπαρχει.

εχουν φανει καποια στοιχεια στον κωδικα.

Το θεμα ειναι τι περιμενει...

Οσο για το ρολοι και μενα δε με ενθουσιαζει ως ιδεα παρα μονο να ειναι κατι συμπληρωματικο οπως τα μπλουτουθακια που βαζουμε στα αυτια....

Πραγματικα εδω και χρονια ο,τι βγαζει ειναι πολυ ομορφο και κανει αυτο που λεει αλλα παραμενει εξεληξη καποιας πρωτοτυπης ιδεας.
    Αυτο ομως που λειπει ειναι να πρωτοτυπησει παλι με κατι "εντυπωσιακο"
    (βλ. wheel στο ipod, iphone, itunes)

Μονο ετσι θα αναζωπηρωσει το κοσμο της αν και οι πωλησεις πανε παλι πολυ καλα παρολα τα προβληματα...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το θέμα είναι ότι έκαναν άλματα οι υπόλοιπες εταιρείες. η απλ απλά ζωντάνεψε το ανταγωνισμό σε μια καινούρια εποχή.

την εποχή του τατς σκριν, των απς, των ωραίων γραφικών και την αναγκαιότητα των σμαρτφόουνς.

αυτά πλέον είναι δεδομένα, αν θέλει να ξαναβγεί μπροστά μάλον θα πρέπει να ψαχτεί με άλλες καινοτομίες, ίσως και αλλαγή φιλοσοφίας απο άποψη χαρντγουερ. το φουλ τατς νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να είναι μονόδρομος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δε ξερω.
    Πολλα εχουν ακουστει για πατεντες.
    Πολλες κατωχειρωσεις εχει κανει τα τελευταια 2 χρονια για διαφορα.

Την εχει σωσει και τη κραταει ακομα ψηλα η μλκμενη κινηση του ανταγωνισμου (win8 πχ)
    Αν το 13-14 δε κανει κατι θα αρχισει να ερχεται και παλι δευτερη

15. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Samaro (02-05-13)

Περιοχή
    New York
    Rides
    0

Προεπιλογή

Την apple την κράτησε ψηλά, όσο ο Τim Cook ακολούθησε τα όσα του είχε αφήσει ο μακαρίτης...
    Μόλις την είδε στελεχάρα και οτι κάνει ότι γουστάρει, πήρε τα @@ του μακαρίτη και εξακολουθεί να τα παίρνει.

Όσο για το θέμα της τηλεόρασης, ενημερωτικά πάντα...η apple έχει αγοράσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκταση κάπου στην Αριζόνα, την οποία έχει περιφράξει και έχει αρχίσει να βάζει κεραίες κλπ. Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ΤΙΠΟΤΑ αλλά, πλέον όλοι μπορούν να κάνουν τα μαθηματικά...

17. The Following User Says Thank You to SG_M3 For This Useful Post:

Samaro (02-05-13)

Σελίδα 28 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 18262728293038 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP