Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Με αφορμή αυτό το μήνυμα της υπερτροφοδοτούμενης διοπτροφόρου έχιδνας θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω των Γιώργο gnx. Πριν λίγο καιρό έπεσα στα δίχτυα απατεώνων στο ebay. Πλειοδότησα για μια Ζ4Μ Coupe και έστειλα με έμβασμα όλες μου τις οικονομίες σ' έναν Γερμανό, ο οποίος εξαφανίστηκε. Δυστυχώς η Interpol σήκωσε τα χέρια ψηλά. Εκεί που ήμουν απεγνωσμένος κι άφραγκος, ο Γιώργος προσφέρθηκε να μου μεταβιβάσει τη δική του Ζ4Μ. Του είπα ότι θα τον αποπληρώσω με το ποσό στο οποίο αγόρασα τη μουσαντένια από ebay, ήτοι 132 ολόκληρα ευρώ συμπ. μεταφορικών, εκτελωνισμού και ταξινόμησης, αλλά δε δέχτηκε χρήματα. Γιώργο, σ' ευχαριστώ φίλε μου. Σ' ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Αποδεικνύεις έμπρακτα πόσο δεμένη είναι αυτή η παρέα στο fans. Θα σε περιμένω τη δευτέρα έξω από το Υπουργείο Μεταφορών στη Μεσογείων, μη ξεχάσεις να έχεις και το παράβολο μαζί γιατί είμαι ρέστος.
-
The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:
bill_m3 (19-04-13), dark knight (19-04-13), gnx (19-04-13), nikos1400 (20-04-13), trueno (20-04-13), Ε91 (19-04-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP