Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1188

Θέμα: Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2012-2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Ηλικία
    58
    Μηνύματα
    7.045
    Thanked
    20211
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    www.deepbluebeachbar.com

    Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue


    Instagram

  2. #2
    Εγγραφή
    26-12-09
    Περιοχή
    Κηφισια
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    7.458
    Thanked
    11958
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Ποιος τον ακουει παλι τον Χαντε


    "Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ».

    Ταδε εφη Ιβαν Σαββιδης !!!!

    Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ


    "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

  3. The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

    gant (19-04-13), hades7 (19-04-13), Konstantinos E60 (19-04-13), Nino (19-04-13), Ptboul (19-04-13)

  4. #3
    Εγγραφή
    13-01-10
    Περιοχή
    Fangcheng
    Ηλικία
    34
    Μηνύματα
    1.354
    Thanked
    1525
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ».
    -------------------

  5. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

    Konstantinos E60 (19-04-13)

  6. #4
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    49
    Μηνύματα
    3.056
    Thanked
    8113
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος τον ακουει παλι τον Χαντε


    "Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ».

    Ταδε εφη Ιβαν Σαββιδης !!!!
    Το Διηπειρωτικό ξέχασε ...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

  7. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

    Nino (19-04-13)

  8. #5
    Εγγραφή
    22-02-11
    Περιοχή
    underworld
    Ηλικία
    50
    Μηνύματα
    5.475
    Thanked
    15081
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιος τον ακουει παλι τον Χαντε


    "Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ».

    Ταδε εφη Ιβαν Σαββιδης !!!!


    Δεν θα προσθέσουμε πολλά σε όλα όσα είδαν όλοι οι Έλληνες , Ομογενείς , οι Απόδημοι αδελφοί μας και όλοι οι Φιλέλληνες στην επιβλητική τελετή των εγκαινίων που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ και την ΕRTonline και έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι. Το μόνο που θα τους πούμε σΆ αυτή την αρχειακή παρουσίαση είναι ότι με απέριττο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε τις πύλες του στην ανθρωπότητα το νέο Μουσείο του ΠΑΟΚ, παρέχοντας εφεξής ξεχωριστή ευκαιρία στους επισκέπτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης να απολαύσουν το πρωτο κυπελο του τσαμπιονς λινγκ που κατεκτησε ο δυκεφαλος του βορρα στον τελικο με την Επανομη στο γηπεδο του Λαγκαδα ενα κυπελο κληρονομιά της οικουμένης., Μια και όπως είπε o Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας «Η Θεσσαλονικη σήμερα αποδεικνύει το σεβασμό της προς την Ιστορία» κατά την επίσημη ομιλία του στα εγκαίνια του μουσείου.

    Τους επίσημους καλεσμένους, Έλληνες και ξένους, υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν μπροστά στην είσοδο του μουσείου, ο υπουργός Πολιτισμού, Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του μουσείου, Γιωργος Κουδας. Έξι λεπτά πριν από τις οκτώ, σε πιστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου, είχε προσέλθει στο Μουσείο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Με διαφορά ενός λεπτού, ο κ. Παπούλιας υποδέχτηκε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δ. Χριστόφια και στη συνέχεια το Βούλγαρο ομόλογό του, Γκ. Παρβάνωφ. Αμέσως μετά προσήλθε ο γενικός διευθυντής της UNESCO, κ. Ματσούρα. Νωρίτερα, προσήλθε στο Μουσείο, ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Νατάσα.

    Ο κ. Ιβαν Σαββιδης υποδέχτηκε τους ομολόγους του, προεδρους του Λεβαδειακου κ Κομποτη Λαρισας κ Πυλαδακη Παναθηναικου κ Twitter . Ακολούθησαν, οι πρώην πρόεδροι της Δημοκρατίας, Χρ. Σαρτζετάκης και Κ. Στεφανόπουλος, και οι υπουργοί της κυβέρνησης. Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε ο πρόεδρος της Βουλής, Δ. Σιούφας. Ήταν παρόντα και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου και ο βουλευτής Θ. Πάγκαλος προσήλθαν μαζί στο Μουσείο για να καταφτάσει λίγο αργότερα ο τέως πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, καθώς επίσης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος, Ευ. Βενιζέλος.

    Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους ήταν ο Μπαμπης ο Σουγιας ο Μακης ο "Μαναβης", o χρηστος ο "Τιραμολα" ο Μασκοφωρος και η θυρα 4 Νεας Υορκης

    Σε αυτή την λιτή και επιβλητική τελετή των εγκαινίων παρουσιαστηκε για πρωτη φορα στα ματια τον καλεσμενων το κυπελο του πρωταθλητη φιλοτεχνημενο απο τον διασημο γλυπτη και ζωγραφο Μικελαντζελο Αναστασιαδη .Για πρωτη φορα στην ιστορια του θεσμου το τροπαιο δεν ηταν επιτραπεζιο αλλα εναερουμενο και η ονομασια αυτου Κυπελα Σιξτινα .

    Ολοι οι παρευρισκομενοι θεατες ταυτοχρονα εστρεψαν το βλεμα τους στην οροφη του Μακεδονια Παλλας μετα απο προτροπη του προεδρου και μεγαλομετοχου του Παοκ για να θαυμασουν το βαρυτιμο επαθλο

    ΟΜΙΛΙΕΣ και ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ των ΕΠΙΣΗΜΩΝ

    Σημεία από την ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια

    Φανερά συγκινημένος, ο κ. Παπούλιας τόνισε ότι η Θεσσαλονικη με το νέο μουσείο της Παοκ: «Αποδεικνύει το σεβασμό της προς την ιστορία. Και προσπαθεί να αποδώσει, με ένα σπουδαίο έργο, το δέος και τη συγκίνηση που γεννιούνται στη ψυχή κάθε ανθρώπου, όταν υψώνει το βλέμμα και αντικρίζει το θαυμαστο ετουτο τροπαιο που θυμιζει σε ολους την μεγαλη ιστορια του ενδοξου αυτου συλογου καμαρι της προσφυγιας και του ξεριζομου.

    Μετα το περας της λαμπρης τελετης ακολουθησε γευμα με τους επισημους προσκελημενους στη ταβερνα "τα μπιφτεκακια του Μπαμπη" στα Λαδαδικα
    και μια μινη ξεναγιση στον Δενδροποταμο οπου οι συμμετεχοντες ειχαν την ευκαιρια να συνομιλησουν με απλους φιλαθλους του Παοκ

    Tip της βραδιας η απροσμενη συναντηση της πομπης με εναν φιλο του Μπαοκ που περιμενε εξω απο εναν οικο ανοχης στον βαρδαρη που οταν τον ρωτησαν τι περημενει τοση ωρα εκει εξω τους απαντησε ευστοχα
    "μπαοκ και ας μη γαμησω ποτε"
    αντε γεια...

  9. The Following 9 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

    alexm (19-04-13), Bitz (19-04-13), gnx (19-04-13), katsaraios (19-04-13), Nino (19-04-13), ntinos (19-04-13), Panos 316T (19-04-13), Ptboul (19-04-13), Stathis (19-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP