Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: περί ISO κλπ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #12
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18606
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Την πιστοποιηση δεν την νοιαζει πως γινεται η εσωτερικη διαδικασια. Την ενδιαφερει οταν το προιον παει στο εργαστηρι, να πληρει προδιαγραφες πωλησης στον καταναλωτη.

    Το οτι δουλευεις με σταθερες παραμετρους, ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να το εξακριβωνει το εργαστηριο καθε φορα που βαζεις μπρος τις μηχανες.

    Φυσικα κατι που ξεχασα να αναφερω, αυτο δεν ειναι συστημα εσωτερικης διακινησης τυπου iso. Αυτο ειναι κατι που απλα μπορεις να το προσφερεις στον πελατη αν το ζητησει και επιβαρυνει την τιμη του προιοντος.

    Απλα αν ξεκινησεις την διαδικασια και κανεις και την ετησια εγγραφη, εισαι ετοιμος να χτυπησεις πολυ μεγαλες εταιρειες, λεγοντας τους...θελεις και αυτη την πιστοποιηση? Οκ κανενα προβλημα. Μεγαλο ατου να σε βλεπει ο αλλος προετοιμασμενο.
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    Monsta (17-04-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (17-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP