Τελικά κανείς έλληνας πολιτικός δεν παραβρέθηκε στην κηδεία της Θάτσερ ! Ούτε καν από τον ΣΥΡΙΖΑ ;;
Α! άκουσα πως ο Αλέξης τόπε ξεκάθαρα, τελικά το μνημόνιο δεν θα καταργηθεί. Θα ανασταλεί !
![]()
Τελικά κανείς έλληνας πολιτικός δεν παραβρέθηκε στην κηδεία της Θάτσερ ! Ούτε καν από τον ΣΥΡΙΖΑ ;;
Α! άκουσα πως ο Αλέξης τόπε ξεκάθαρα, τελικά το μνημόνιο δεν θα καταργηθεί. Θα ανασταλεί !
![]()
Ντινος μαι φρεντ ειχαμε κανει και εδω θεμα με την αγορα απο το ιντερνετ (εξωτερικο) η απο καταστημα εληνικο...οι αποψεις εγειραν στο οτι ηταν παντα φτηνοτερο το εξω αλλα μακροπροθεσμα και μαζι με αλλες συγκυριες αυτο το "χομπι" εκλεισε μαγαζια εδω...
Εγω παντως θαυμασα τον τροπο σκεψης ενος ξαδελφου μου καποτε..."θα δουλεψω στην δουλέια του πατερα μου" ελεγε και παντα με ετρωγε η απορια πως θα εμπαινε σιγουρα στην ΕΡΤ...
Μετα γνωρισα μια επιφανη κυρια που η κορη της ανελαβε κατι καταστηματα οικογενειακα δλδ ρισκαρε το κεφαλαιο της η κοπελια κοινως τα βρηκε ετοιμα...
Δεν κατηγορουσα κανενα αλλα τωρα δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι λυπαμαι τωρα που εχουν θεμα ,ειδικα γιατι εβλεπα την καλοζωια τους και την επαρση στις κινησεις τους..
Παντα τα πραγματα εχουν πολλες οψεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 17-04-13 στις 14:54
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Επειδή όλη μέρα γράφω από κινητό, κάντε ένα κόπο να γουγλάρετε και να διαβάσετε τι είπε ο πατέρας Νικόδημος, ο οποίος εμφανίστηκε τη Δευτέρα στην Ιερισσό και μίλησε ως εκπρόσωπος της ιεράς επιστασίας του Αγίου Όρους σε συνέλευση των κατοίκων.
Στη δε επιστολή που εστάλη από την ιερά επιστασία, η ίδια εγγυάται για το ήθος των δύο συλληφθέντων, τους οποίους λέει οι μοναχοί γνωρίζουν, καθώς έχουν εργασθεί στον Άθω και υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για άτομα υπεράνω υποψίας.
Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση καμία Μονή του Αγ Ορους να παραχωρήσει, πουλήσει, διαθέσει ή επιτρέψει απαλλοτρίωση δασικής έκτασης που της ανήκει στο δάσος των Σκουριών για να χτιστεί φράγμα από την Ελληνικός Χρυσός, σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας.
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ρε τσαρλατάνοι τράγοι.
Stathis (17-04-13)
hades7 (17-04-13), Nino (18-04-13), Panos 316T (17-04-13)