Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπερίζω την παρέα.. ρε παιδιά έβαλα προτζεκτορες στα φανάρια μ βάσει αυτού του οδηγού.. https://forums.bimmerforums.com/foru...-(-gt-60-Pics)
    Οκ κάθισαν τέλεια το θέμα μου όμως είναι πως πήγα σε κάνα δυο μαγαζιά να μου φτιάξουν την τρύπα στην μέση τον κρυστάλλων κ μου είπαν κ η 2 τα ίδια "φίλε μου επειδή είναι ψημένα τα κρύσταλλα εάν πάμε να τα τρυπήσουμε κατά 90% θα σπάσουν"
    εεε κ εγώ αναρωτιέμαι αυτός δλδ πως τα έκοψε? κ τη μου προτείνετε να κάνω τώρα?

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dourios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερίζω την παρέα.. ρε παιδιά έβαλα προτζεκτορες στα φανάρια μ βάσει αυτού του οδηγού.. https://forums.bimmerforums.com/foru...-(-gt-60-Pics)
    Οκ κάθισαν τέλεια το θέμα μου όμως είναι πως πήγα σε κάνα δυο μαγαζιά να μου φτιάξουν την τρύπα στην μέση τον κρυστάλλων κ μου είπαν κ η 2 τα ίδια "φίλε μου επειδή είναι ψημένα τα κρύσταλλα εάν πάμε να τα τρυπήσουμε κατά 90% θα σπάσουν"
    εεε κ εγώ αναρωτιέμαι αυτός δλδ πως τα έκοψε? κ τη μου προτείνετε να κάνω τώρα?

Aν ειναι παλιο το τζαμι και το τρυπησεις εχει πολλες πιθανοτητες να σπασει.Μερικοι λενε οτι καλο ειναι να το "ζεστανεις" το κρυσταλλο και μετα να το κοψεις αλλα δεν ξερω αν ισχυει 100%.

Αυτος εχει βαλει αλλο προτζεκτορα σε εργοστασιακο φαναρι αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο για να το κοψει.Η bmw εβγαζε και φαναρι με προτζεκτορα για το Ε36 και νομιζω το τζαμακι που ειχε μπροστα ηταν ολοκληρο και οχι κομμενο.
    -------------------

3. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Dourios (17-04-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν ειναι παλιο το τζαμι και το τρυπησεις εχει πολλες πιθανοτητες να σπασει.Μερικοι λενε οτι καλο ειναι να το "ζεστανεις" το κρυσταλλο και μετα να το κοψεις αλλα δεν ξερω αν ισχυει 100%.

Αυτος εχει βαλει αλλο προτζεκτορα σε εργοστασιακο φαναρι αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο για να το κοψει.Η bmw εβγαζε και φαναρι με προτζεκτορα για το Ε36 και νομιζω το τζαμακι που ειχε μπροστα ηταν ολοκληρο και οχι κομμενο.
    Δεν ξέρω ρε φίλε μου τι να πω εγώ προσωπικά όσα έχω δει ήταν με κομμένο κρύσταλλο.. Τεσπα τελικά τα έβαλα χωρίς κρύσταλλο κ δεν εκατσαν κ άσχημα θα ανεβάσω σύντομα φωτός για να πάρω γνώμες.

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλλο ενα προβλημα που εχω και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω μεγαλη καταναλωση βενζινης εντος πολης.Ενω στην εθνικη μου καιει 10 λιτρα στα 100 χιλιομετρα με 140 σταθερα, μεσα στην πολη(χωρις ιδιαιτερη κινηση), μου καιει 18 με 19 λιτρα στα 100.Λογικο ειναι να καιει παραπανω μεσα στην πολη, αλλα τοσο διαφορα δεν γινεται.Ετσι το πηγα σε ενα συνεργειο για τσεκαρισμα.Το συνδεσαι στον εγκεφαλο και μας εδειξε οτι το λουφτ και ο λαμδα ειναι κομπλε.Τσεκαρε και τους σωληνες μηπως τραβαει αερα απο καπου αλλα τιποτα.Επισης απο μετρηση που εγινε στα καυσαερια μεχρι τις 2500 στροφες ειναι πολυ ανεβασμενα, αλλα αυτο δεν πιστευω να παιζει ρολο.Μαλλον θελει καταλητη απο οτι μου ειπε ο μαστορας.Τι αλλο να κοιταξω?Τι μπορει να φταιει για την τοσο αυξημενη καταναλωση?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP