Σελίδα 72 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 2262707172737482 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 711 έως 720 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...02 2013

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικά, οχι μόνον τα ακούω, αλλά τα βλέπω ιδίοις ώμασιν.
    Με αφορμή την κατάσταση που ζούμε, ορισμένα καθίκια για μένα, να το πώ ξεκάθαρα, και δεν είναι τίποτα λιγότερο απ αυτό, θέλουν να οικονομήσουν περισσότερα εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη η και την εξαθλίωση.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

viper (17-04-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν μέλος στο φόρουμ αυτό θα σου απαντούσε το εξής:

"Σιγά μή βάλουμε και εμείς πλερέζες για τη μειωμένη σου σύνταξη. 400 ευρώ το μήνα σου έκοψαν; Σιγά τα αυγά. Έχεις δεί τις συσσωρευμένες ζημιές της εταιρείας μου τα τελευταία χρόνια; Ως πότε θα τη συντηρώ; Εγώ θέλω να την κλείσω και η εργατική νομοθεσία με εμποδίζει."

Εάν τις δείτε, θα ζαλιστείτε.

Καμία επιχείρηση δεν είναι κοινωφελής οργανισμός. Όσοι δεν έχετε ρισκάρει χρήματα επενδυτικά μπορεί απλά να έχετε άγνοια.
    Δεν σου ζήτησα να βάλεις καμμιά πλερέζα για την κομμένη μου σύνταξη.
    Όσο για τις συσσωρευμένες ζημιές τις εταιρείας σου, λυπάμαι ειλικρινά, αλλά το χω ξαναγράψει το επιχειρείν ενέχει και τους κινδύνους του. Πως να το κάνουμε, μακάρι να ταν συνέχεια κονόμα, αλλά δεν είναι.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

viper (17-04-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Διάλειμμα για διαφημίσεις τώρα.

Είσαι πωλητής;

Δουλεύεις περίεργες ώρες.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Πληρώνεσαι για να κάνεις τον πελάτη ευτυχισμένο.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Ο πελάτης πληρώνει πολλά, αλλά το αφεντικό τα παίρνει.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Πληρώνεσαι με την ώρα, αλλά το ωράριό σου είναι μέχρι να τελειώσει η δουλειά.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Ακόμα και εάν είναι καλό, δεν είσαι ποτέ περήφανος γι'αυτό που κάνεις.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Αμείβεσαι για να ικανοποιείς τις φαντασιώσεις των πελατών σου.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Είναι δύσκολο να έχεις και να συντηρείς οικογένεια.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Όταν σε ρωτάνε ποια είναι ακριβώς η δουλειά σου δεν μπορείς να απαντήσεις.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Οι φίλοι σου απομακρύνονται από εσένα και μένεις μόνο με τύπους σαν κι εσένα.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Ο πελάτης συνήθως πληρώνει το ξενοδοχείο σου και τις ώρες που δούλεψες.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Το αφεντικό σου έχει πολύ ωραίο αυτοκίνητα.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Όταν κάνει μία 'αποστολή' στον πελάτη, χαμογελάς.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Όταν τελειώσεις κάνεις μούτρα.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Για να αποδείξεις τις ικανότητές σου πρέπει να περάσεις περίεργα τεστ.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Ο πελάτης θέλει πάντα να πληρώσει λιγότερα και εσύ πρέπει να κάνεις θαύματα.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Όταν σηκώνεσαι το πρωί λες 'Δε θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά για όλη μου τη ζωή'.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Εάν κάτι δεν πάει καλά, είναι πάντα δικό σου λάθος.
    - Σαν τις πουτάνες.

- Πρέπει να προσφέρεις δωρεάν τις υπηρεσίες σου στο αφεντικό σου και τους φίλους σου.
    - Σαν τις πουτάνες.

Είστε σίγουροι ότι δεν δουλεύετε σε Μπουρδέλο;...

ps: Σβήστε το ή ας πάει στα ανέκδοτα.

Προσωπικά θα συμφωνήσω με τον Θωμά, λίγες αράδες πριν, In other words, οι εργοδότες κάνουν ότι πληρώνουν και οι εργαζόμενοι κάνουν οτι δουλεύουν.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

6. The Following 5 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

gant (17-04-13), hades7 (17-04-13), katsaraios (17-04-13), Konstantinos E60 (17-04-13), Samaro (17-04-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων

Καμία επιχείρηση δεν είναι κοινωφελής οργανισμός. Όσοι δεν έχετε ρισκάρει χρήματα επενδυτικά μπορεί απλά να έχετε άγνοια.
    οι σπουδες -μεταπτυχιακα δεν ειναι χρηματικο επενδυτικο ρισκο?
    αν ενας μηχανικος -οικονομολογος μετα εργαστει ως υπαλληλος τι τον κανει λιγοτερο "μαγκα" απο εναν που πηρε ενα τυροπιταδικο φραντσαιζ?
    Τεσπα οι ανθρωποι δεν χωριζονται σε εργοδοτες και εργαζομενους και φυσικα στο συνολο τους και οι δυο πλευρες πορευονται ομαλα και στα πλαισια της νομιμοτητας!! με εξαιρεσεις βεβαια
    ουτε οι μεν ουτε οι δε ειναι το παν και χωρις αυτους δεν θα συνεχισει η ζωη!!!
    ευτυχως βεβαια που καποιοι στο παρελθον προεβλεψαν και δημιουργησαν τις προυποθεσεις για να μην υπαρχει ασυδοσια απο τη μια ή απο την αλλη πλευρα.
    Οσο το χρημα φευγει απο την αγορα με οποιοδηποτε τροπο τοσο μονο καταστροφικες συνεπειες εχει.
    Τα υπολοιπα περι η αγορα βαζει τους κανονες εναι... ας το βουλωσω καλυτερα...

8. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

gant (17-04-13), Ptboul (17-04-13), Samaro (17-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περα απ' αυτο που λεει ο Θωμας, οποιος εργαζεται πρεπει να αμοιβεται αναλογως της αποδοσης του. Το να προσφερεις ενα γευμα την ημερα αντι αμοιβης δειχνει ελλειψη σεβασμου. Δουλεια ψαχνει ο ανθρωπος, οχι συσσιτιο. Ενας λογικος υπαλληλος απ' την αλλη, βλεποντας τις θυσιες που κανει το αφεντικο του, πιθανοτατα θα συναινεσει σε μειωση μισθων. Εχω πολλα τετοια παραδειγματα. Οι συγκεκριμενοι δε νομιζω οτι ειχαν ονειρο να σταδιοδρομησουν εκει, ουτε εκστασιαζονταν ψηνοντας πιτσες οπως ο μπομπ ο σφουγγαρακης φτιαχνοντας καβουροπατι. Νεαρα παιδια ηταν με μισθους της πλακας. Θα μπορουσαν να τα βροντηξουν και να παιρνουν τα ιδια απο το ταμειο ανεργιας. Καπου πρεπει να οφειλονται λοιπον οι αντιδρασεις τους. Κατι πηγαινε στραβα. Ποιος ξερει, ενδεχομενως να ενδιαφερονταν περισσοτερο για τη βιωσιμοτητα της επιχειρησης απ' οτι τα αφεντικα.

Δεν εχω δουλεψει ποτε ως υπαλληλος, ο πατερας μου ομως μου εμαθε να εκτιμω τη δουλεια μου και να χρεωνω αναλογως. Οταν δουλευεις τζαμπα, δινεις την εντυπωση πως κανεις κατι ευκολο κι ασημαντο. Αυτο δεν ισχυει μονο για ενα επιστημονα που βαζει την υπογραφη του και φερει ευθυνη εφ' ορου ζωης, ισχυει και για τον υπαλληλο, και για τον εργατη, για ολους. Δεν εχω σκοπο ουτε να χαιδεψω αυτια ουτε να λαικισω, ειμαι σκληρος με τα συνεργεια μου και γνωριζουν οτι στο εργοταξιο Θεος ειμαι εγω, η μηχανη ομως δουλευει πιο αποτελεσματικα οταν τους δωσεις να καταλαβουν οτι στην ουσια ειμαστε συνεργατες γιατι ο ενας δινει ψωμι στον αλλο. 15 χρονια μηχανικος σκεπτομενος ετσι δε δυστυχησα, ουτε εφερα δυστυχια ακομα κι αυτες τις δυσκολες ωρες.

"Tον δουλευτη σου πληρωνε, την προκοπη σου να' χεις" ελεγε η γιαγια μου...

10. The Following 9 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Bitz (17-04-13), gant (17-04-13), Konstantinos E60 (17-04-13), Panos 316T (17-04-13), Ptboul (17-04-13), S8N (17-04-13), Samaro (17-04-13), Stathis (17-04-13), Thomelef (17-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λεμε συνεχεια για την καταντια με τις μειωσεις μισθων, συνταξεων και απολυσεων.

Την ιδια στιγμη, αγοραζουμε πριζες, ηχεια και ζαντολαστιχα απο το εξωτερικο.

Ναι σε εσενα το λεω που αγορασες την φωτογραφικη σου μηχανη απο το ebay και βλαστημας που μπορει να απολυσουν την γυναικα σου απο την ηλεκτρονετ.
    Συνεχισε ακαθεκτος, ο σκοπος σου ειναι να μην πλουτισει το αφεντικο...

12. The Following 8 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

bakalos (17-04-13), Bitz (17-04-13), hades7 (17-04-13), katsaraios (17-04-13), PANOS-E60 (17-04-13), S8N (17-04-13), Stathis (17-04-13), Thomelef (17-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Γιώργο, η κομμένη σου σύνταξη δεν προήλθε ούτε απο τους χαμηλούς μισθούς ούτε απο τη ζημιά των επιχειρηματιών.
    Κατα την αποψή μου προκλήθηκε απο την κακοδιαχείριση των ταμείων με τοποθετήσεις σε ομόλογα και δομημένα και κυρίως απο τη φοροδιαφυγή η οποία αποτελει το κύριότερο πρόβλημα ακόμη και σήμερα.
    Αλλωστε αυτό αναφέρεται και στην πρόσφατη έκθεση της τρόικας στην οποία μάλιστα σαφώς αναφέρεται ότι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
    Απόσπασμα της έκθεσης γράφει:
    Πιο αναλυτικά, ο κ. Τόμσεν ανέδειξε τα προβλήματα που διαπιστώνει η τρόικα.
    Εκανε λόγο για «αδικίες», οι οποίες χαρακτηρίζουν τη σημερινή πραγματικότητα στην ελληνική οικονομία, όπως η επιμονή της φοροδιαφυγής, η οποία πλήττει σε τελική ανάλυση μέσω επιπλέον επιβαρύνσεων τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, η επιμονή των υψηλών τιμών προϊόντων και υπηρεσιών σε αντίθεση με τη μείωση των εισοδημάτων και η προστασία θέσεων εργασίας στον δημόσιο τομέα σε αντίθεση με τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα.
    Μάλιστα ανέφερε πως μερίδα ελεύθερων επαγγελματιών και πλούσιων πολιτών εξακολουθεί να φοροδιαφεύγει.
    «Η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα ώστε να διορθώσει αυτά τα προβλήματα και η τελευταία συμφωνία μας εστιάζεται ακριβώς σε αυτούς τους τομείς», επισήμανε ο κ. Τόμσεν, ο οποίος στάθηκε στην εν εξελίξει αυτονόμηση της φορολογικής αρχής, αλλά και στην αντικατάσταση υπαλλήλων στο Δημόσιο με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του εργατικού δυναμικού.
    https://www.ethnos.gr/article.asp?ca...pubid=63813537
    Απο κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Και προσοχή ! Μην παρεξηγηθώ για τις πολιτικές μου τοποθετήσεις. "Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται"

14. The Following 8 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

gant (17-04-13), hades7 (17-04-13), katsaraios (17-04-13), Nino (17-04-13), Panos 316T (17-04-13), Ptboul (17-04-13), S8N (17-04-13), Stamatis (17-04-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

νομιζω οτι πρεπει να τοποθετησουμε χρονικα την σχεση επιχειρηματια εργαζομενου, για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.

Για παραδειγμα, οταν πριν 10 χρονια με την νομοθεσια της εποχης εκεινης, που περιελαμβανε αρκετα μεγαλο κατωτατο μισθο και εξωφρενικα μεγαλη αποζημιωση για εναν εργαζομενο που δουλευε αρκετα χρονια στην ιδια επιχειρηση, και για καποιους λογους επρεπε πλεον να σταματησει να εργαζεται η γιατι πλεον δεν μπορουσε να τον πληρωνει ο εργοδοτης, γιατι μειωθηκε ο τζιρος πολυ η απλα γιατι ο υπαλληλος επαψε να ειναι παραγωγικος η αδιαφορουσε, ηταν αδυνατο πρακτικα να απωληθει.

αποτελεσμα αυτου, ο μικροεπιχειρηματιας ηταν δεσμιος του υπαλληλου και δεν μπορουσε ουτε να τον κρατησει και να τον πληρωνει, αλλα ουτε να βρει τα χρηματα για να τον απολυσει, με δυο τρεις κακες σαιζον και 2-3 υπαλληλους απασχολουμενους πολλες επιχειρησεις οδηγηθηκαν στον μαρασμο και τελικα στο λουκετο.
    παραδειγμα να αναφερω οτι το 2002 μια υπαλληλος που ειχα εκανε μεγαλυτερη δηλωση απο εμενα στην εφορια και, εγω πραγματικα δεν ειχα αποκρυψει κανενα εσοδο οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι ηταν συνεταιρικη η επιχειρηση.

παμε στο τωρα, τα πραγματα πλεον ειναι ποιο απλα για τον επιχειρηματια, νομοθετικα υπαρχει χαμηλος κατωτατος μισθος και, ακομα μεγαλυτερη εθελουσια προσφορα εργασιας για κατω απο αυτον, συναμα το να απολυσεις πλεον καποιον ειναι πανευκολο και ανεξοδο.

τι να το κανεις ομως που σημερα απλα δεν υπαρχει κυκλος εργασιων οι τζιροι ειναι για γελια στις περισσοτερες επιχειρησεις.

εν κατακλειδι σημερα οποιος θελησει να γινει επιχειρηματιας ειναι ιδανικος αυτοχειρας και οσοι ειναι ηδη ειναι στην γκυλοτινα κυριολεκτικα.

απο την αλλη παμε στον εργαζομενο του ιδιοτικου τομεα σημερα δουλευει τις ιδιες ωρες παραγει το ιδιο εργο αλλα ο μισθος του ειναι για γελια ,εχει την σπαθα της απολυσης συνεχως πανω απο το κεφαλι του, αναγκαζεται να μην εχει εργασιακα δικαιωματα σκυβει διαρκως το κεφαλι ακομα και σε προσβολες απο τον εργοδοτη που εχει γινει σατραπης, φοβουμενος την απολυση αφου χιλιαδες καραδοκουν να παρουν την θεση των τριων και εξηντα.

καταληγω εστειλα μια κοπελα που ειχε μεινει απο δουλεια σε μια εταιρια προσλυφθηκε με μισθο 850 ευρω(!) και μου ειπε αυτολεξι, θα σε ευγνομονω ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ποιον εμενα λες και της γνωριζα τον σειχη του Μπρουνει, για τοση καταντια μιλαμε η απελπησια να την πω.

Αυτο το σεντονι ηταν ενα προιον της πειραικης πατραικης και, γραφτηκε σε ενα δειαλειμα κοπιαστικης εργασιας συνεχως διακοπτομενο απο πληθως πελατων, αμετρητων θα ελεγα οπως οι μυγες γειροφερνουν το κρεας....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 17-04-13 στις 10:14 Αιτία: .
    αντε γεια...

16. The Following 17 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bitz (17-04-13), gant (17-04-13), gnx (17-04-13), Konstantinos E60 (17-04-13), Leonidas_E39 (22-04-13), Monsta (17-04-13), nikos1400 (17-04-13), ntinos (17-04-13), Panos 316T (17-04-13), PANOS-E60 (17-04-13), pilot (17-04-13), Ptboul (17-04-13), S8N (17-04-13), Samaro (17-04-13), Stathis (17-04-13), Thomelef (17-04-13), wheelman (17-04-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι σπουδες -μεταπτυχιακα δεν ειναι χρηματικο επενδυτικο ρισκο?
    αν ενας μηχανικος -οικονομολογος μετα εργαστει ως υπαλληλος τι τον κανει λιγοτερο "μαγκα" απο εναν που πηρε ενα τυροπιταδικο φραντσαιζ?
    οχι, οι σπουδες δεν ειναι επενδυτικο ρισκο. προς Θεου!
    οι σπουδες ειναι εφοδιο που πρεπει να αποκτα καθε ανθρωπος που θελει να παλεψει και να καλυτερευσει τη ζωη του.
    οι σπουδες ανοιγουν οριζοντες δεν αποτελουν χρηματικες παρακαταθηκες.

ο καθενας συμφωνα με τις δυνατοτητες του μπορει να εχει καλες ή κακες επιδοσεις στις σπουδες, υπαρχουν καλοι και κακοι μαθητες γενικα μιλωντας.
    ειδικα, υπαρχουν ανθρωποι που ευνοει το συστημα των παπαγαλων που εχουμε εδω και χρονια, αλλα το πτυχιο που απεκτησαν δεν αντικατοπτριζει ουσιαστικα τιποτα, ετσι αυτοι θα παραμεινουν παπαγαλοι και στην υπολοιπη ζωη τους.
    υπαρχει και το αντιθετο.

τωρα αυτο που κανει περισσοτερο μαγκα εναν αγραμματο που πηρε ενα τυροπιταδικο και ορθοποδησε, ειναι οτι με μηδεν ουσιαστικα εφοδια καταφερε ρισκαροντας, επιχειροντας και προσπαθωντας να βρεθει σε καλυτερη θεση απο εναν με περισσοτερα εφοδια που επελεξε ενα πιο σιγουρο και λιγοτερο ανασφαλη δρομο.
    ειναι τι ζηταει ο καθενας απο τη ζωη του και με τι ειναι ευχαριστημενος.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα υπολοιπα περι η αγορα βαζει τους κανονες εναι... ας το βουλωσω καλυτερα...
    τους κανονες τους βαζει η προσφορα και η ζητηση.
    ο σοσιαλισμος με δανεικα μας τελειωσε.
    ασχετα αν θα το βουλωσεις ή οχι φιλε γιαννη, η πραγματικοτητα δεν επιδεχεται πολλες ερμνηνιες.
    φιλικα παντα...

18. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bitz (17-04-13), Monsta (17-04-13), PANOS-E60 (17-04-13), S8N (17-04-13), vagmag (17-04-13)

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομιζω οτι πρεπει να τοποθετησουμε χρονικα την σχεση επιχειρηματια εργαζομενου για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα. Για παραδειγμα οταν πριν 10 χρονια με την νομοθεσια της εποχης εκεινης που περιελαμβανε αρκετα μεγαλο κατωτατο μισθο και εξωφρενικα μεγαλη αποζημιωση για εναν εργαζομενο που δουλευε αρκετα χρονια στην ιδια επιχειρηση και για καποιους λογους επρεπε πλεον να σταματησει να εργαζεται η γιατι πλεον δεν μπορουσε να τον πληρωνει ο εργοδοτης γιατι μειωθηκε ο τζιρος πολυ η απλα γιατι ο υπαλληλος επαψε να ειναι παραγωγικος η αδιαφορουσε ηταν αδυνατο πρακτικα να απωληθει.αποτελεσμα αυτου ο μικροεπιχειρηματιας ηταν δεσμιος του υπαλληλου και δεν μπορουσε ουτε να τον κρατησει και να τον πληρωνει αλλα ουτε να βρει τα χρηματα για να τον απολυσει με δυο τρεις κακες σαιζον και 2-3 υπαλληλους απασχολουμενους πολλες επιχειρησεις οδηγηθηκαν στον μαρασμο και τελικα στο λουκετο.παραδειγμα να αναφερω οτι το 2002 μια υπαλληλος που ειχα εκανε μεγαλυτερη δηλωση απο εμενα στην εφορια και γω πραγματικα δεν ειχα αποκρυψει κανενα εσοδο οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι ηταν συνεταιρικη η επιχειρηση.παμε στο τωρα τα πραγματα πλεον ειναι ποιο απλα για τον επιχειρηματια νομοθετικα υπαρχει χαμηλος κατωτατος μισθος και ακομα μεγαλυτερη εθελουσια προσφορα εργασιας για κατω απο αυτον,συναμα το να απολυσεις πλεον καποιον ειναι πανευκολο και ανεξοδο,τι να το κανεις ομως που σημερα απλα δεν υπαρχει κυκλος εργασιων οι τζιροι ειναι για γελια στις περισσοτερες επιχειρησεις .εν κατακλειδι σημερα οποιος θελησει να γινει επιχειρηματιας ειναι ιδανικος αυτοχειρας και οσοι ειναι ηδη ειναι στην γκυλοτινα κυριολεκτικα.απο την αλλη παμε στον εργαζομενο του ιδιοτικου τομεα σημερα δουλευει τις ιδιες ωρες παραγει το ιδιο εργο αλλα ο μισθος του ειναι για γελια εχει την σπαθα της απολυσης συνεχως πανω απο το κεφαλι του αναγκαζεται να μην εχει εργασιακα δικαιωματα σκυβει διαρκως το κεφαλι ακομα και σε προσβολες απο τον εργοδοτη που εχει γινει σατραπης φοβουμενος την απολυση αφου χιλιαδες καραδοκουν να παρουν την θεση των τριων και εξηντα.καταληγω εστειλα μια κοπελα που ειχε μεινει απο δουλεια σε μια εταιρια προσλυφθηκε με μισθο 850 ευρω(!) και μου ειπε αυτολεξι θα σε ευγνομονω ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ποιον εμενα λες και της γνωριζα τον σειχη του Μπρουνει για τοση καταντια μιλαμε η απελπησια να την πω.Αυτο το σεντονι ηταν ενα προιον της πειραικης πατραικης και γραφτηκε σε ενα δειαλειμα κοπιαστικης εργασιας συνεχως διακοπτομενο απο πληθως πελατων ,αμετρητων θα ελεγα οπως οι μυγες γειροφερνουν το κρεας....
    Τύπε σε ικετεύω, χρησιμοποίησε στίξη γιατι δε με βγάζει μία ανάσα, και εχω κόψει και το τσιγάροπάνεσχεδόντρίαχρόν ια από τότε.

20. The Following 4 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

hades7 (17-04-13), Panos 316T (17-04-13), Ptboul (17-04-13), Samaro (17-04-13)

Σελίδα 72 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 2262707172737482 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP