Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...02 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν μέλος στο φόρουμ αυτό θα σου απαντούσε το εξής:

"Σιγά μή βάλουμε και εμείς πλερέζες για τη μειωμένη σου σύνταξη. 400 ευρώ το μήνα σου έκοψαν; Σιγά τα αυγά. Έχεις δεί τις συσσωρευμένες ζημιές της εταιρείας μου τα τελευταία χρόνια; Ως πότε θα τη συντηρώ; Εγώ θέλω να την κλείσω και η εργατική νομοθεσία με εμποδίζει."

Εάν τις δείτε, θα ζαλιστείτε.

Καμία επιχείρηση δεν είναι κοινωφελής οργανισμός. Όσοι δεν έχετε ρισκάρει χρήματα επενδυτικά μπορεί απλά να έχετε άγνοια.
    Δεν σου ζήτησα να βάλεις καμμιά πλερέζα για την κομμένη μου σύνταξη.
    Όσο για τις συσσωρευμένες ζημιές τις εταιρείας σου, λυπάμαι ειλικρινά, αλλά το χω ξαναγράψει το επιχειρείν ενέχει και τους κινδύνους του. Πως να το κάνουμε, μακάρι να ταν συνέχεια κονόμα, αλλά δεν είναι.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

viper (17-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Γιώργο, η κομμένη σου σύνταξη δεν προήλθε ούτε απο τους χαμηλούς μισθούς ούτε απο τη ζημιά των επιχειρηματιών.
    Κατα την αποψή μου προκλήθηκε απο την κακοδιαχείριση των ταμείων με τοποθετήσεις σε ομόλογα και δομημένα και κυρίως απο τη φοροδιαφυγή η οποία αποτελει το κύριότερο πρόβλημα ακόμη και σήμερα.
    Αλλωστε αυτό αναφέρεται και στην πρόσφατη έκθεση της τρόικας στην οποία μάλιστα σαφώς αναφέρεται ότι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
    Απόσπασμα της έκθεσης γράφει:
    Πιο αναλυτικά, ο κ. Τόμσεν ανέδειξε τα προβλήματα που διαπιστώνει η τρόικα.
    Εκανε λόγο για «αδικίες», οι οποίες χαρακτηρίζουν τη σημερινή πραγματικότητα στην ελληνική οικονομία, όπως η επιμονή της φοροδιαφυγής, η οποία πλήττει σε τελική ανάλυση μέσω επιπλέον επιβαρύνσεων τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, η επιμονή των υψηλών τιμών προϊόντων και υπηρεσιών σε αντίθεση με τη μείωση των εισοδημάτων και η προστασία θέσεων εργασίας στον δημόσιο τομέα σε αντίθεση με τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα.
    Μάλιστα ανέφερε πως μερίδα ελεύθερων επαγγελματιών και πλούσιων πολιτών εξακολουθεί να φοροδιαφεύγει.
    «Η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα ώστε να διορθώσει αυτά τα προβλήματα και η τελευταία συμφωνία μας εστιάζεται ακριβώς σε αυτούς τους τομείς», επισήμανε ο κ. Τόμσεν, ο οποίος στάθηκε στην εν εξελίξει αυτονόμηση της φορολογικής αρχής, αλλά και στην αντικατάσταση υπαλλήλων στο Δημόσιο με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του εργατικού δυναμικού.
    https://www.ethnos.gr/article.asp?ca...pubid=63813537
    Απο κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Και προσοχή ! Μην παρεξηγηθώ για τις πολιτικές μου τοποθετήσεις. "Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται"

4. The Following 8 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

gant (17-04-13), hades7 (17-04-13), katsaraios (17-04-13), Nino (17-04-13), Panos 316T (17-04-13), Ptboul (17-04-13), S8N (17-04-13), Stamatis (17-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP