Πωπωπω ...........ναι αντεξα το διαβασα όλο! Τελικά μου εμεινε το opel.............ευγε!
Βασικα κατα τη διαρκεια του διαβασματος σκεφτηκα να γραψω πολλα αλλα βαριεμαι μετα απο 7 ωρες μαθημα Καταστασεων και ιδιοτητων της υλης

Ναι ναι το σπουδαζω το αντικειμενο και το λατρευω! Ορεξη να υπαρχει ... και πιστευω του χρονου στην Κβαντο θα ειμαι σε θεση και θα εχω και προσβαση ωστε να κανω κανα ξηγημενο πειραμα επι του θεματος γιατι προς το παρον μπορω μονο στη θεωρια να καταλαβω και να εξηγησω το φαινομενο!
Παντως τα συγκεκριμενα δεν προκειτε να κανουν δουλεια κυριως της μονοπολικοτητας και βεβαια λογω εντασης μαγνητικου πεδιου ( βεβαια αμα αυξησουμε το μαγνητικο ωστε να πετυχουμε το επιθυτο ........θα ψηθουν ολα)
Αυτο που αμυδρα καταφερνουν ειναι να αλλαξουν το ιξωδες του καυσιμο σε πιο αραιο!
Ο m-power 01 νομιζω εδωσε την πιο σωστη επιστημονικα απαντηση :
Ωστοσο να πω πως επειδη ο παιδικος μου φιλος δουλευει σε βενζιναδικο ειχε φερει κανα δυο τετοια μαραφετια και τα δοκιμασαμε! .........ναι ναι ναι τα δοκιμασαμε.............................. ........σε βενζινοκινητα μοντελα

Περα απο την πλακα εκανε εμφανη δουλεια στο τεποζιτακι (250cc) του ΜΤΑ4 s28 4WD

Εχω σταματησει να ασχολουμε και δεν εχω πλεον κανα βενζινοκινητο αλλιως θα εβγαζα ενα βιντεακι!
Το ειχαμε βαλει πανω σε ενα τσιμεντολιθο φουλαραμε χωρις το μαραφετι αυτο και αφησαμε το σερβο του γκαζιου σε συγκεκριμενη θεση!
Καναμε το ιδιο με το μαραφετι επανω και αν θυμαμαι κρατησε γυρω στα 3 λεπτα χρονομτρημενα παραπανω!