εχεις ενα point εδω οντως ισως ημουν θρασυς...αλλα ημουν ειλικρινης....μιλαω για ενα αυτοκινητο το οποιο κατα 99,9% θα το δω μονο εγω και 150 συγχωριανοι...το παιρνω ξεκαθαρα για τον ερωτα μου,και θεωρω πως το να το δηλωσω δεν εχει καποιο νοημα...αν ζουσα σε πολη εννοειται θα την δηλωνα..βεβαια δεν νομιζω να ειμαι ο μονος,απλα ισως το ειπα πολυ φωναχτα....εχω βρει ακριβως πως θελω να γινει βρε παιδια και σε καμια περιπτωση καγκουρικο...μην παει ο νους σας σε τιποτα νεον φωτα κτλ...αλλα πχ το δικο μου δεν εχει το χρωμιομενο εσωτερικο που μου αρεσει,αλλα δεν θελω τον προφυλακτηρα του m...ειναι θεμα γουστου...συγνωμμη αν καποιος ενιωσε μ.....κας καταλαωαινω την οργη για το κρατος,αλλα για α ειμαστε ειλικρινεις,μιλαμε για κερατιατικα λεφτα απο τα λαμογια που κυβερνουν...ειλικρινα μακαρι να λεγατε πως τα εχετε ολοι αδηλωτα,αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να κρινεις γιατι ΕΓΩ παιρνω το ρισκο αδηλωτου αυτοκινητου...μιλαω φιλικα μιας και για να ειμαστε σε αυτο το φορουμ μοιραζομαστε τους ιδιους ερωτες....